4 myter om doTerra og eteriske oljer

doTerra blir bare større og større i Norge. Eteriske oljer har blitt en stor trend og det å ta bedre vare på seg selv blir viktigere og viktigere.

Her tar jeg opp noen av de mest kjente spørsmålene som dukker opp når jeg deler naturlig livsstil med andre. Jeg skal nå avlive noen myter – en gang for alle.

Etter å ha brukt doTerra sine fantastiske produkter i mer enn tre år og delt de med andre – i ca to år, så er det fortsatt noen spørsmål eller kommentarer som ofte dukker opp hos folk jeg møter. Kanskje du også lurer på det samme? Her kommer svarene i alle fall <3

«Når man er medlem av doTerra så MÅ man kjøpe noe hver måned»

Dette er feil! Når du melder deg inn i doTerra så trenger du faktisk aldri å kjøpe noen produkter igjen. Det er ditt valg. Et medlemskap i doTerra kan sammenlignes med et lånekort på biblioteket. Tenk deg at du har skaffet deg et lånekort. Det betyr at du har fått tilgang til å låne alle de bøkene når du vil og hvor du vil. Men det er ingen som tvinger deg til å låne bøker.

Sånn er det med doTerra også. Som medlem har du mulighet til å kjøpe alle varene du ønsker. Til medlemspris. Og har du ikke lyst til å kjøpe noe mer, så trenger du ikke dét. Det er ditt valg!

doTerra har et tilbud til alle sine medlemmer om at de kan bli fordelskunder. Dette vil gi deg ytterligere bonuser og en gratis olje hver måned. Da får du tilsendt en månedlig velværepakke med de produktene du selv ønsker. Du kan enkelt endre denne pakken fra måned til måned. For å bli en slik fordelskunde må du aktivt gå inn og gjøre en avtale med doTerra. Dette er ikke noe som kommer automatisk. Igjen – det er ditt valg!

«doTerra har bare eteriske oljer og jeg trenger ikke oljer»

Feil! doTerra er veldig mye mer enn eteriske oljer. Veldig mange som melder seg inn i doTerra ønsker en sunnere og bedre livsstil. De vil gjerne ha oljer, men de er også ute etter gode løsninger for hverdagen. Som shampo, balsam, såper, hudpleie, ansiktspleie osv. doTerra har alt dette. Rene og naturlige produkter av høy kvalitet. Ved å bytte ut produkter du vanligvis kjøper i andre butikker kan du ikke bare spare tid og penger, men også miljøet og ikke minst – kroppen din. Det finnes dessverre mange produkter på markedet i dag som inneholder stoffer som ikke er bra for kroppen vår og miljøet vårt. Hormonhermere i kremer, aluminium i deodoranter osv. Her er det mye skremmende, om man tør å se litt etter. Har du ikke lyst til å vite så mye om dette her, så vil jeg anbefale deg å begynne å bruke doTerra sine produkter. Så er du trygg! Det hjelper ikke å spise sunt og drikke masse vann hvis du smører inn kroppen din med produkter fulle av dårlige ting – hver dag.

(Oooops, nå ble jeg litt vel engasjert og svarte på mer enn jeg hadde tenkt … Uansett – jeg lar det stå. For dette er viktig!)

«doTerra er bare for de som vil jobbe og holde kurs»

Nope! Vet du hva? Det er mindre enn 10 % av alle medlemmer som deler oljer og produkter med andre. De aller fleste ønsker «bare» å bruke produktene og oljene på seg selv og sine nærmeste. doTerra er for alle. Og aller mest for deg som bare ønsker å være forbruker <3

«Man må ha en sykdom eller noen plager for å bruke eteriske oljer»

Når man hører om eteriske oljer på sosiale medier, nettsider og på kurs, så forstår jeg godt at man kan få den tanken. Det er så lett å koble oljer opp mot symptomer og utfordringer. Men det er ikke riktig at man må ha en sykdom eller konkrete problemer for å bruke eteriske oljer.

Det beste du kan gjøre for deg selv er å holde deg frisk. Og ved å bruke eteriske oljer så har du et fantastisk verktøy til å optimalisere kroppen din og dens funksjoner. «Om du ikke bruker litt av tiden din på å forebygge, vil du bruke all din tid på å bli frisk igjen» er det noe som heter.

Vi har brukt oljer på akutte og kroniske tilstander i vår familie. Med kjempegode resultater. Men en ting som virkelig har slått meg de siste ukene, er langtidseffekten av å bruke oljer hver dag. Det er akkurat som om kroppen kommer mer i balanse. At den reparerer ting man nesten ikke har tenkt på selv engang. Som humøret, menstruasjonsutfordringer, tørr og sprukken hud under føttene, energinivå osv.

Oljeerfaringer – ubehag i hodet og sinne

Bare på fredag fikk jeg telefoner fra to damer som hadde kjempegode opplevelser på oljene. Hun ene hadde blitt brystkreftoperert for en del år siden. Hun slet tidligere med masse ubehag i hodet som hadde kommet i forbindelse med brystkreften. Etter at hun begynte å bruke oljene har disse periodene med hodevondt blitt borte.

Den andre damen hadde tidligere slitt med sinne. Hun var veldig sint. Etter regelmessig bruk av oljer – for generell velvære – er sinnheten i ferd med å bli borte. Det er ingen andre endringer enn oljene i disse kvinnenes liv. Og det er så spennende å høre den ene gode historien etter den andre om hvordan oljene forbedrer oss – både fysisk og mentalt.

Dette er de mest vanlige påstandene eller spørsmålene jeg møter når jeg deler oljer og produkter med andre. Kanskje har du noen andre ting du lurer på? Noe som holder deg tilbake fra å ta skrittet?

Ta kontakt, still spørsmål og bli trygg.

Jeg husker selv at jeg nølte og ventet i lang tid. Min og mange andres reaksjon når man først har fått produktene i hus – vet du hva den er? «Hvorfor ventet jeg så lenge med dette?». Det er lett å være skeptisk til det som er nytt og annerledes. Og oljer er foreløpig ganske nytt og annerledes for de fleste. Selv om oljer har blitt brukt i tusenvis av år allerede.

Eteriske oljer har kommet for å bli. Og jeg er her for å hjelpe deg. Når du er klar <3

1 hendelser på “4 myter om doTerra og eteriske oljer”

  1. Tilbakeping: Velkommen mars og supertilbud! - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!