Amavi

Nå er det på tide at mannfolka våkner opp – for her er produkter for menn! Det er like viktig at du som mann tar godt vare på kroppen din – som at jeg som kvinne gjør det. Her har du en helt naturlig aftershave med en supersexy duft. I tillegg følger det også med en såpe og et smart manikyrsett.

Som alle andre eteriske oljer fra doTerra, så har også Amavi en større oppgave enn bare å dufte godt. Les innlegget og lær mer. Og husk – Amavi er en produktserie som kun selges i en begrenset periode – dvs juni 2020. Eller så langt lageret rekker.

Amavi har fått tilnavnet Men’s fortifying blend. Og vi kan vel alle trenge litt ekstra styrke av og til. Amavi består av eteriske oljer fra Buddha Wood, Balsam Fir, Black Pepper, Hinoki, Patchouli og Cocoa Extract. Disse oljene i kombinasjon vil gi en oppløftende og beroligende effekt. I tillegg bidrar den til å endre fokus – hvis dét er nødvendig.

Amavi kommer fra det latinske uttrykket  “Veni, Vidi, Amavi”. Dette betyr «jeg kom, jeg så, jeg elsket».

Dette settet selges kun i en begrenset periode. Produktene er designet spesielt for menn og begge produktene dufter nydelig av doTerra Amavi. Settet inneholder Amavi Touch, Amavi såpestykke og et manikyrsett. Settet kommer med en toalettveske som er unikt laget av resirkulerte flasker. Amavi-settet vil gi deg en ren hud og den vil gi masse fuktighet til huden, slik at huden føles frisk hele dagen.

Naturlig aftershave

Det er viktig at du som mann tar vare på kroppen din og bli bevisst hva du putter i og på den. Alt du smører deg med. Alt du spiser. Alt du drikker. Mennesker du omgir deg med. Tanker du tenker. Alt dette påvirker deg. Og jeg utfordrer deg til å ta noen gode valg. Og begynn der det er enkelt. Som f.eks å bruke Amavi Touch som aftershave. En av bieffektene er at den dufter så godt at vi kvinner blir helt mo i knærna.

Aftershave med mening

Eteriske oljer påvirker oss, og når du bruker Amavi Touch så vil du antakeligvis merke noe til dette. Du vil føle deg stabil, sterk, rolig og mentalt avklart. Stress, irritasjoner, motløshet, utfordringer og uro vil slippe taket. Tenk at en aftershave kan gjøre alt dette da! Dette er én av grunnene til at kona de digger eteriske oljer. Nå er det på tide at du prøver du også 🙂

Amavi Collection selges kun i en begrenset periode. Juni 2020. Eller frem til det blir utsolgt. Og denne duften er populær.

Til dere kvinner som har lest helt hit!

Ja, for jeg regner med at noen har gjort det 🙂 Her kommer et tips til deg! Bland Amavi med enten Jasmine eller Beautiful. Smør de på deg selv, f.eks pulspunktene, bak i nakken og bak ørene. Det trenger ikke bare å være mannen som skal bruke disse godsakene.

Du kan bestille Amavi Collection her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!