April 2021

Nå er det for alvor vår og med månedsskiftet kom nye kampanjer fra doTerra. Denne kampanjen gleder jeg meg til å vise deg! Ett stikkord – vårrengjøring. Av kroppen. Uttrykket «vårrengjøring» er jo et kjent uttrykk som omhandler husvask. Gjerne ut med tepper og puter, vaske inni skapene, oppå skapene og over alt. Alle kriker og kroker skal skinne. Og det samme bør du gjøre med kroppen din! Vaske den i alle kriker og kroker – innvendig og utvendig. Akkurat som du vasker skapene både utenpå og inni. Hvordan? Jeg skal vise deg!

I april kan du skaffe deg Celery Seed-oljen på tilbud og få Fennel (Fennikel) gratis! I tillegg – for deg som melder deg inn og får dine første eteriske oljer i april – så får du en kjempefin gratis gave fra doTerra. Vi har også fått et nytt produkt til Norge og ikke minst – et kjempeflott gavesett med Deep Blue Rub. Her er det mye å glede seg over!

Celery Seed – månedens rabattprodukt

I hele april kan alle få 10 % rabatt på Celery Seed-oljen. Og når jeg sier alle, så betyr det deg som ennå ikke er medlem og ønsker å handle for full pris, du som melder deg inn og bestiller denne oljen, du som allerede er medlem og ønsker å legge inn en ordre og du som er fordelskunde og har valgt den billigste måten å handle på. Alle! 🙂

Celery Seed betyr sellerifrø. Du har kanskje hørt om sellerijuice og alle fordelene ved å drikke dette? Da vil du raskt finne ut at Celery Seed oljen vil være et mye enklere og billigere alternativ til juicing. Her får du nemlig alle de samme gode fordelene – uten å gjøre masse jobb. Denne oljen vil bidra til den såkalte vårrengjøringen av kroppen. Celery Seed vil hjelpe kroppen til å gi slipp på overskudd av væske og den vil rense blodet og leveren.

Celery Seed oljen er også god for fordøyelsen, ved ubehag og vondter, i matlaging og veldig mye mer. Jeg har skrevet et eget blogginnlegg om denne oljen, og du kan finne dette innlegget her.

Fennel – Fennikel – månedens gratis produkt

Jeg må innrømme at jeg blir alltid så takknemlig og ydmyk når jeg skriver «månedens gratis produkt». Tenk å få et produkt helt gratis hver måned! Hvor mange butikker er du innom hvor du hver eneste gang du handler får et gratis produkt? Sånt har ikke jeg opplevd andre steder enn hos doTerra. Joda, jeg har hatt bleiekort hos Kiwi og kakaokort på kafeen, men da er det snakk om hver fjerde eller hver sjette. Kanskje også hver tiende. Her er det snakk om hver eneste gang!

I april kan du få en gratis Fennel-olje. Fennel heter Fennikel på norsk. Og denne oljen er laget av frøene på søt fennikel. Her snakker vi skikkelig deilig søt lakrissmak. Så liker du lakris, vil du elske smaken av denne oljen. Hender det at du klemmer fingrene dine? Da har du ennå en grunn til å elske denne olje 🙂 Menssmerter? Vondter i ledd? Overgangsalder? Denne oljen har så mange spennende egenskaper. Du kan lese mer om Fennel i et eget blogginnlegg her. Du kan også se en video hvor jeg forklarer oljen. Denne videoen finner du her. DoTerra har også laget en video, som du kan se her.

For å få Fennel gratis må du har vært medlem i doTerra siden senest forrige måned. Er du ikke medlem ennå, så kan du fint kjøpe oljen altså. Denne er fast i sortimentet. Gratisoljen er for fordelskunder som har LRP-ordre. Du kan lese mer om fordelskunde-programmet her. Dette er den aller billigste måten å kjøpe doTerra-produkter på.

Deep Blue Rub – gavesett

Alle som er fysisk aktive eller har noe ubehag og vondter her og der burde ha doTerra sin Deep Blue Rub i livet sitt. Helt ærlig og ferdig snakka! Denne kremen er helt fantastisk! Og nå har du mulighet til å skaffe deg en kjempeflott gavepakke. Denne pakken selges bare i en begrenset periode, så har du lyst på den bør du slenge deg rundt ganske så kjapt 🙂

Gavesettet består at en tube Deep Blue Rub, en massasjeball og en refill-tube med roller-tupp for enkel og «grisefri» påsmøring. Genial å ha i veska eller på flyturen. Alle disse produktene kommer i en lekker eske. Og denne esken tror jeg blir helt super å putte oljeflaskene oppi. For-oss-som-har-så-mange-olje- at-vi-liksom-ikke-helt-har-noe-steder-å-sette-de-fra-oss-på-en-ryddig-og-pen-måte.

Deep Blue-serien har jeg skrevet flere blogginnlegg om. Du kan se de her og her. doTerra har laget en fin video, som du kan se her.

Velkomstpakke til nye medlemmer

Også i april har doTerra en egen velkomstgave til nye medlemmer!

Kjøper du Kids Collections, Basic-kittet eller Daily Habits Kit (livsstilspakken) – får du en gratis 5 ml Red Mandarin-olje.
Kjøper du Familiepakken får du tre gratis oljer – 5 ml Red Mandarin, 15 ml Clementine og 15 ml Lime-olje.

Både Clementine og Red Mandarin er sitrusoljer som ikke er i vanlig sortiment, så dette er ekslusive gaver.

Du finner de ulike startpakken her. Har du spørsmål i forbindelse med innmelding? Ikke nøl med å ta kontakt med meg. Ring meg gjerne på 90085412 eller send meg en mail på nina@lykkeligevalg.no eller en chat-beskjed.

Det kommer mer informasjon om Red Mandarin og Clementine etterhvert. Følg gjerne med på facebook eller instagram. Evt youtube.

Nytt produkt til Norge

Nå kan du kjøpe Balance Bath Bar – et såpestykke med Balance-oljen i. En deilig såpe som hjelper deg med å holde balansen – både fysisk og emosjonelt. En nydelig såpe som du finner i nettportalen din neste gang du skal handle.

Dette ble virkelig en lang post. Men det skjer så utrolig mye spennende i doTerra. Og jeg er så takknemlig for at jeg kan få bruke noe av tiden min til å formidle dette til deg. Tusen takk for at du leser og følger med!

Ønsker deg en flott april måned – og er du en av de som melder deg inn nå i april, så skal jeg stå med åpne armer og ønske seg velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!