April 2022

Klar for tidenes mest spennende måned? Iallefall sett med doTerra-brillene. Her snakker vi produkter som kun selges i en begrenset periode. Forest Breeze-kit, Northern Escape Beard Oil, Balance Beard Oil, OnGuard-reisesett og Neshama. I tillegg til gratisoljer som Palmarosa, Adaptiv Touch, Balance Touch og Motivate Touch. Og et helt nytt kit, som kan kjøpes både som startpakke og en vanlig produktpakke: Together Kit. Altså! Velkommen april!

April fikk ikke helt den samme starten som vi hadde tenkt. Mannen min ble hasteoperert 1. april pga en sprukket tarm og flere innsnevringer. Chrons er definitivt ikke en sykdom for pyser altså! Uansett – du har ikke kommet for å lese om mine utfordringer. Så her kommer en oversikt over en helt fantastisk kampanje doTerra har gitt oss i april. Sent, men godt …

Palmarosa – månedens gratisolje

Hver eneste måned gir doTerra en gratis olje til sine lojale kunder. I april er denne oljen Palmarosa. Og det som er ekstra kult nå – er at denne oljen ikke finnes i fast sortiment. Du kan lese mer om Palmarosa i et eget innlegg her.

For å få denne oljen gratis må du ha en LRP-ordre. Dette kan du opprettet måneden ETTER at du meldte deg inn i doTerra. LRP-ordren må være på minst 125 pv (produkt volum) og ordren må sendes inn før den 15. april. LRP er et skikkelig bra fordelsprogram som alle kundene til doTerra kan velge å benytte seg av. Du kan lese mer om fordelsprogrammet her.

Pangstart med ekstra bonus!

Når vi først er inne på LRP og dette fordelsprogrammet. I april er det en ekstra gave til nye kunder. Og det er muligheten til å starte direkte på 20 % bonus. For oss som har vært med en stund, så er det lett å forstå at dette er en god deal. Men – når man er ny er ikke dette alltid like logisk. Det kan være vanskelig å se verdien i denne gaven.

Leste du innlegget i linken jeg dele i avsnittet over her? Der jeg beskrev LRP? Nei? Scroll litt opp og les kjapt igjennom innlegget. Så har du litt bakgrunnsinformasjon. Det å starte på en 20 % bonus betyr et forsprang på 6 måneder. Dvs. vanligvis tar det 6 måneder å komme opp på denne bonusprosenten. Nå kan du gjøre det superkjapt! Og bonusen brukes til gratis produkter.

Nå har jeg vært medlem av doTerra i snart seks år. Og jeg synes egentlig det er synd at jeg ikke har skrevet opp hvor stor verdien på disse bonusproduktene har blitt. For det har blitt mye opp igjennom. Lurer du på noe i forbindelse med denne kampanjen og LRP? Du vet hvor du finner meg!

Tre gratis oljer til deg – frem til 15. april

Altså – hvem vil ikke ha tre gratis oljer? Frem til 15. april kan du få Adaptiv Touch, Balance Touch og Motivate Touch gratis. Er du allerede medlem, så kan du bestille for 200 pv og får disse flotte oljene i gave. Har du en LRP, så vil du i tillegg også få en gratis Palmarosa! I know! Det er en kjempeflott gave <3

Er du ikke medlem ennå, så vil du få disse tre oljene gratis dersom du melder deg inn og kjøper Familiepakken som din startpakke. Eller – om du velger et helt nytt kit som har kommet nå i april. Du kan også sette sammen dine egne favoritter. Ta gjerne kontakt direkte med meg, så kan vi i fellesskap sette sammen en god startpakke som passer dine ønsker og behov.

Gratisgave frem til 15. april (200 pv)

Green Mandarin – 10 % rabatt – uansett ordre

Hvis du liker sitrusoljer, så vil jeg tippe at du kommer til å elske Green Mandarin. Den har mange spennende oppgaver og disse kan du lese mer om her. I hele april får du 10 % rabatt på denne oljen. Og denne rabatten får du uansett hva slags ordre du har.

Gjennom de siste vanskelige ukene her har Green Mandarin vært en av de oljene jeg ofte har snust på. Godt å ha noe som kan bidra til litt lysere og lettere tanker, når alt ser ganske mørkt ut.

Green Mandarin 15 ml

Beard Oil – Skjeggolje – for ekte mannfolk

Her kommer to spennende produkter som kun selges i en begrenset periode! Og – bare for å ha sagt det med én gang – slike produkter har en tendens til å bli raskt utsolgt. Og så er det jo ekstra hyggelig med noen «manneprodukter», selv om jeg tenker at disse produktene kan brukes av oss kvinner også.

Beard Oil kommer i to ulike utgaver. Balance og Northern Escape. Skjeggoljer skal gjøre skjegget mykt og glansfullt. Mannen min har ikke skjegg, men jeg vurderer faktisk på om jeg skal bruke det som hårolje. Root to tip-serum finnes jo allerede. Kunne være spennende å teste ut denne skjeggoljen på håret mitt 🙂 Jeg fant også et annet bruksområde som jeg selv synes var veldig spennende. Hva med pelsen til hunden din? Hva om den ble myk, skinnende og uten «knuter»? Jeg tror kanskje dette vil funke. Gi meg gjerne en tilbakemelding om hva du synes om denne idéen 🙂

Balance inneholder Spruce, Ho wood, Frankincense, Blue Tansy, Blue Chamomile og Osmanthus (hvis Beard Oil Balance har den blåfargen som Balanceoljen, ville jeg brukt dette til mørkt hår/pels). Balance gir oss – ja, helt riktig – balanse i livet. Både fysisk og emosjonelt. Den støtter bukspyttkjertelen, hjelper oss til å beholde roen og bakkekontakt. Balance har også en dempende effekt på sinne og raseri, opplevelse av stress og når humøret kjører berg og dalbane.

Northern Escape inneholder oljer som Black Spruce Siberian Fir, Balsam Fir, Cedarwood, Nootka, Cypress og Hinoki. I tillegg finner du Lavandin, Cananga, Frankincense og Clove. Her er det også mye treoljer som gjør denne oljen jordende og hjelper oss med bakkekontakt og fysisk og emosjonell balanse. Northern Escape vil oppmuntre deg til å koble av og legge dagens bekymring bak deg. Fremmer avslapping, ro, positivitet og fokus.

Beard Oil – Northern Escape og Balance. Selges hver for seg i en tidsbegrenset periode. 30 ml.

Forest Breeze kit

Dette kittet er laget spesielt for menn. Men ikke la deg lure. Det er også et fint produkt for oss kvinner. Med Forest Breeze kit kan du omgi deg med skogens dufter. Den perfekte gave til noen du er glad i. Og ja – det er lov å være glad i seg selv <3

Forest Breeze ble lansert for første gang for det europeiske markedet. I dette kittet får du både 15 ml olje og en deilig Aftershave Lotion (100 ml) som også inneholder Forrest Breeze-oljen. Denne oljen inneholder følgende: Abies Sibirica oil, Cupressus Sempervirens olje fra blader og grener, Juniperus Communis fruit oil, Picea Mariana olje fra grener og blader, Citrus Aurantium Dulcis (appelsin) olje fra skall, Boswellia Serrata oil, Pimenta Ocinalis (Pimento) olje fra blader, Pimenta Ocinialis (Pimento) olje fra frukt, Cictus Ladaniferus olje, Carum Carvi (karve) olje fra frø, Cistus Ladaniferus ekstrakt fra blader og stammen. I tillegg finner du naturlige komponenter som Limonene, Eugenol og Linalool.

I tillegg til Forest Breeze olje og aftershave lotion får du også med den sorte utgaven av Pilot Diffuser. Denne er rålekker, oppladbar og med USB, så den er perfekt å ha med i bilen. Settet selges kun i en tidsbegrenset periode og dette her kommer mest sannsynlig til å selges ut, så ikke vent for lenge hvis dette er noe du ønsker deg.

Forest Breeze kit. Selges i en begrenset tidsperiode.

Neshama rollon

doTerra Nashama er også et produkt som kun selges i en begrenset periode. Det er jo stor stas å få tak i disse sjeldne skattene. Neshama har jeg aldri testet ut før. Så denne er helt ny for meg også. Denne oljen kommer i en praktisk rollonflaske. Her finner du en kombinasjon av følgende oljer: Frankincense, Lavendel, Cedarwood, Cypress, Myrrh, Spikenard, Wild Orange og Cinnamon Bark.

Det har ikke vært så enkelt å finne informasjon om denne oljen da den ikke er i fast sortiment. doTerra skriver selv følgende om denne oljen:

«Inspirert av religiøse og kulturelle feiringer vender vi blikket mot Neshama og oljens unike betydning på tvers av generasjonene. Mange av de eteriske oljene som er valgt ut til Neshama Sjelfull blanding, ble en gang ansett som hellige og er nevnt i eldgamle skrifter. Både den gang og nå blir de brukt for å gi oss en sterkere fornemmelse av hvem vi er. I vanskelige tider kan Neshama fungere som en påminnelse om at sjelen er forbundet med verden rundt oss, og at vi vil finne helbredelse med tiden.»

Alle disse treoljene vil bidra til jording. Det å føle seg stødig og trygg. Innslaget av Wild Orange vil hjelpe til med å løfte humøret. Cinnamon Bark vil beskytte oss. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med denne oljen. Og – jeg vil tippe at det blir en slager for mannen min. Han elsker treoljene.

Neshama er en spennende olje som kun selges i en begrenset periode.

OnGuard On-the-Go-kit

Hvem elsker vel ikke OnGuard-produktene? Jeg gjør i allefall. Og de er alltid tilgjengelige for hele familien – hele tiden. Denne våren har doTerra satt sammen en flott OnGuard-pakke som også kun selges i en begrenset periode.

OnGuard produktene er en produktserie full av eteriske oljer med beskyttende egenskaper. Passer fint å bruke når du er sammen med mange mennesker, men også hvis du føler at kroppen trenger litt ekstra støtte.

Dette søte kittet inneholder følgende produkter: Fractiontated Coconut Oil (baseolje 30 ml), OnGuard tanntråd (50 meter), OnGuard håndspray (30 ml), OnGuard håndspray «bag» (perfekt til å henge på veska eller i beltehempa), OnGuard Touch (10 ml rollon), OnGuard Munnskyll (100 ml), OnGuard Beadlets (125 små perler fylt med OnGuard) og en liten reiseveske.

OnGuard On-the-Go-kit (kun til salgs i en begrenset periode)

Og det er likesom ikke helt slutt ennå … En siste ting:

doTerra Together Kit

Dette har blitt et langt innlegg. Men hva skal jeg gjøre da? Når doTerra gir oss så mye spennende i én og samme kampanje?

Jeg skal lage et eget innlegg på dette kittet, men jeg klarer jo ikke å la vær å fortelle deg om hva det inneholder. For her er det mye godsaker 🙂

I doTerra Together Kit finner du følgende: 15 ml flasker med Lavendel, Peppermint, Lemon, OnGuard, Eucalyptus, Lemongrass, Wild Orange, Green Mandarin, Citrus Bliss, Adaptiv, Balance og 5 ml med Motivate. I tillegg får du med en lekker eske i tre hvor doTerra-navnet er inngravert. Her kan du plassere oljene dine. Settet inneholder også en diffuser som heter Laluz. Dette kittet kan kjøpes både som innmeldingskit og en standardpakke (for oss som er medlemmer eller deg som ikke ønsker medlemskap).

Settet kommer i en vakker gjenbrukbar eske. Her får du med kort som gir forslag til blandinger du kan lage. doTerra Essentials Book følger også med.

doTerra Together Kit – både som startpakke og vanlig pakke.

Oppsummering

Som du ser, byr april på mange spennende produkter. Både på tilbud, gratis gaver og produkter som kun selges i en begrenset periode. Her er det bare å glede seg. Har du spørsmål og allerede er medlem – ta kontakt med din oljeveileder. Er du helt ny til oljer og ikke lenger har ditt eget medlemskap – så ta gjerne kontakt med meg. Lurer du på hvorfor jeg skriver sånn? Jo, det er fordi man får med en oljeveileder på kjøpet når man bestiller sine første oljer via et medlemskap. Det er slik doTerra har bygget opp sin forretning. Og da er det den personen du bestiller dine første oljer via (når du oppretter et medlemskap) som blir din oljeveileder.

Jeg har plass til flere på mitt team. Og alle er hjertelig velkomne! Her er det ikke noe krav til månedlige kjøp eller at du deler oljer med andre. Du kan fint bestille din startpakke og ta ting i ditt eget tempo. Jeg er her for deg. Sammen med 600 andre flotte mennesker som ønsker å bruke oljer. Tenk det! Team Lykkeligevalg består nå av 600 spennende mennesker. Dét er noe å være takknemlig for.

Da gjenstår det bare å ønsker deg en nydelig april. Håper du får en fin påske. At du tilbringer tid med de menneskene som fyller deg opp, inspirerer deg og gir deg glede i livet. Fyll dagene med gode opplevelser og hjertet med gode minner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!