Velkommen til april!

Det er noe spesielt med månedsskifter, og jeg må innrømme at det var ekstra godt med april på kalenderen nå. Med ny måned følger det også med nye kampanjer og her får du de presentert!

April har mye spennende å by på. Du kan også skaffe deg et eksklusivt sett med blomsteroljer. Anbefaler deg å bytte ut din vanlige parfume med deilige eteriske oljer – hva sier du til rose, jasmin, neroli (appelsinblomst), magnolia eller blå lotus? Disse kan kun fås kjøpt i april – så langt lageret rekker.

Månedens tilbud – Ginger

Hver måned har doTerra et tilbud som gjelder for alle. Dette er et produkt som har en rabatt på 10 %. I april kan du få kjøpe Ginger (15 ml) til en rabattert pris. Ingefær er kjent for de fleste. Og kanskje bruker du allerede ingefærrot i matlaging eller i varme drikker? Til omslag? Dette er en utrolig spennende rot! Er du ikke så kjent med ingefær, så skal jeg gi deg noen få tips her:
* bruk ingefærolje i dine søte og velsmakende favorittretter
* bruk i et utvalg marinader til kylling, fisk og salatdressinger
* drypp en dråpe ingefærolje på en bomullsdott på lange bilturer og plasser den i koppholderen
* påfør over magen for en lang beroligende massasje

(tekst fortsetter under bildene)

Gratis gave til deg som allerede er medlem i doTerra

Månedens gratisprodukt til deg som allerede er medlem – er Eucalyptus (15 ml). Her kommer noen tips til hvordan du kan bruke denne oljen:
* tilsett en dråpe eucalyptusolje i body lotion (ta ut den mengden du skal bruke) og smør deg – dette gir en forfriskende følelse
* om du dusjer på morgene, så drypp noen dråper eucalyptus-olje i dusjen (ikke der hvor vannstrålen treffer gulvet). Dette gir en oppkvikkende start på dagen
* drypp en til to dråper eucalyptusolje i hånden, gni håndflatene sammen, kopp de foran nesen og trekk pusten rolig og dypt inn gjennom nesen. Dette bidrar til å klarne hodet.

Spesialprodukter – solgt i en begrenset periode

Fra tid til annen lanserer doTerra produkter som vanligvis ikke er i sortimentet. Det har de også gjort nå i april. To ulike produktpakker er til salgs kun i april – eller så langt beholdningen rekker. Sannsynligheten for at disse produktene blir utsolgt er veldig stor, så hvis du vil sikre deg disse sjeldenhetene, så må du ikke vente for lenge.

Disse unike teblandingene med løse blader inneholder utvalgte eteriske oljer som gir ekstra fordeler. Settet inneholder doTERRAs teblandinger Citrus Fusion og Herbal Fusion, to dekorative tebokser og en tesil. Herbal Fusion Tea er tilført den eteriske oljen Bergamot med et streif av sitrus, kamille og roseblader, mens Citrus Fusion Tea er tilført de eteriske oljene Lemon og Wild Orange og ingefær og hyllebær. Alle oljene har CPTG-kvalitet. Silen lar deg brygge te på løse blader uten søl.

(teksten fortsetter under bildene)

doTerra Precious Florals Collection

doTERRA Precious Florals Collection består av fem 4 ml roll-on-flasker med de mest forføreriske eteriske oljene som finnes. Hver av dem er blandet med Fractionated Coconut Oil og har en nydelig aroma. Precious Florals Collection inneholder doTERRA Rose Touch, doTERRA Jasmine Touch, doTERRA Neroli Touch, doTERRA Blue Lotus Touch og doTERRA Magnolia Touch – noen av verdens mest utsøkte eteriske oljer som er utvunnet av blomster fra hele verden. Precious Florals Collection fra doTERRA er den perfekte gaven, enten du skal unne deg selv noe ekstra eller glede en du er glad i.

Mange av disse blomsteroljene er allerede kjent for de fleste. Men Blue Lotus er helt ny. Dette er en blomst som er kjent for å representere et langt liv, helse, ære og hell. Blue Lotus Touch vil gi deg en oppløftende følelse.

Du kan lese mer om disse oljene her.

Til deg som ennå ikke har et medlemsskap! Spesialtilbud

Husker du kampanjen som var i mars? Hvor nye kunder kan få et gavekort til en verdi av over 500,-? Denne er nå videreført til 15. april. Så om du ikke har tatt steget ut og meldt deg inn, så vil det være ekstra fordeler for deg nå. Du kan finne ulike startpakker her. Ønsker du å sette sammen din egne startpakke, så hjelper jeg deg gjerne med dette. Send meg en melding eller mail – eller du kan ringe meg. Jeg hjelper deg gjerne med å skreddersy en pakke som passer perfekt for deg og dine behov! Under vil du se bilder av eksempler på hva du kan bruke gavekortet til. Jeg har satt sammen eksempler på ulike varianter. Du kan velge én av disse.

Så gjenstår det bare å ønske deg en riktig god april! Måtte sola skinne og vi alle holde oss friske!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!