Arborvitae

Arborvitae er en eterisk olje laget fra trær. Og alle eteriske oljer laget av trær er utrolig jordende. Føler du at du har mistet bakkekontakten eller ikke klarer å «lande» helt? Grip da etter en treolje og smør den under beina.

doTerra viser oss hvordan bærekraftig utvinning av eteriske oljer kan gjøres. Uten å måtte hugge ned trær for oljeproduksjon. Arborvitae er en spennende olje som jeg anbefaler deg å lære litt mer om. Den kan nemlig bli en viktig hjelp for deg.

Arborvitae er en eterisk olje laget av råvarer fra «livets tre». Et tre som kan leve i over 800 år!!! Arborvitae er en høyreist thuja-art med mange spennende egenskaper. doTerra produserer denne eteriske oljen av restene etter tømmerproduksjon. Et perfekt eksempel på bærekraftig produksjon! Restene vil si flisen som blir igjen når tømmeret er skåret ut. Flisen blir samlet opp og dampdestillert. Oljen blir utvunnet før flisrestene blir spredd ut på skogbunnen og gitt tilbake til naturen som en del av et perfekt kretsløp.

doTerra beskrive Arborvitae slik

Vår Arborvitae eteriske olje er hentet fra hjertet av Thuja Plicata-treet. Denne unike kilden til Arborvitae eteriske olje inneholder en tydelig kjemisk profil og er unikt konsentrert i metylthujat. Arborvitae er kjent som «livets tre» og er majestetisk i størrelse og rik på unike fordeler.

Hovedfordeler:

– Rensemiddel
– Fremmer klar hud med et sunt utseende
– Fredfull og beroligende aroma

Bruksområder

* Bland én dråpe Arborvitae med 125 ml vann i en sprayflaske og spray på overflater og hender (antibac)
* Bruk under meditasjon for en følelse av fred og ro (jording)
* Påfør på håndledd og ankler før en fjelltur eller andre utendørsaktiviteter (innsektsjager)
* Bland fire dråper Arborvitae og to dråper Sitron-olje eller Baseolje (fraksjonert kokosnøttolje) for et naturlig trebeskyttelsesmiddel og til polering
* Kombinér med Cedarwood eller Frankincense for å lage en hjemmelaget parfume

Her er noen andre tips fra meg:

* Kjenner du en piggtrådfølelse i halsen kan du smøre to dråper Arborvitae på utsiden av halsen.
* Er det litt tungt å puste? Smør et par dråper Arborvitae fortynnet med baseolje på brystet.
* Ønsker du litt ekstra beskyttelse? Smør denne oljen under føttene. Lag dette til en god morgen og kveldsrutine
* Opplever du at håret faller av? Bland en dråpe eller to i shampoo eller balsam og masser godt inn. Vask håret som normalt.
* Skal du sitte ute en sommerkveld? Drypp noen dråper Arborvitae på kluten du skal tørke bordet med. Mygg og andre innpåslitne små dyr liker ikke Arborvitae og vil holde seg unna

Diffuserblandinger med Arborvitae

Arborvita har en rik, varm og treaktig duft. Bruk mindre av denne oljen enn du vanligvis gjør av andre treoljer. Du kommer langt med én liten dråpe.

«Fireglow Diffuser blend»
1 dråpe Arborvitae
2 dråper Spearmint
2 dråper Cinnamon

«Diffuserblanding for meditasjon og bønn»
1 dråpe Arborvitae
2 dråper Frankincense
1 dråpe Melissa

«Beskyttende diffuserblanding»
1 dråpe Arborvitae
2 dråper Geranium
2 dråper Lemon
2 dråper Ylang Ylang

Arborvitae og Lemon fjerner bekymringstanker. For å motvirke følelser av frustrasjon, anger eller for å oppnå en sterk emosjonell lading, vil Geranium og YlangYlang mykne hjertet ditt. Ser for deg et beskyttende skall rundt deg. Hvor alt som ikke er bra for deg spretter bort, i stede for å treffe deg.

Emosjonell bruk av Arborvitae

Arborvitae er oljen for betingelsesløs hjelp. Det er så fort gjort å skulle «være stor jente, og klare alt selv». Vi vil så gjerne. Sliter og jobber. Uten å be om hjelp. Eller uten å takke ja til hjelp. Dette blir bare unødvendig mye arbeid. Arborvitae åpner oss for å kunne ta i mot – og be om – hjelp fra andre.

Dette er også en veldig jordende olje og Arborvitae vil hjelpe oss til å slappe mer av. Senke skuldrene. Uten å bli passive. Frykt og uro erstattes av en dyp tillit. En hjelpende hånd og bidrag fra andre blir vår nye hverdag.

Arborvitae er en olje som mange av oss kan føle litt motstand mot, nettopp fordi det er vanskelig å ta i mot hjelp. Mange av oss er opplært til å yte før vi kan nyte. Vi holder også regnskap, i hodet, med hvem som har bidratt til hva – når. Livet blir så mye bedre når vi lærer at vi alle er verdige til å motta ubetinget hjelp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!