AromaTouch

doTerra sin eteriske oljeblanding spesiallaget for massasje! Her får du mange gode oljer i én og samme blanding. Når musklene verker og kroppen knirker er dette en olje du burde ta en nærmere titt på! Har du ikke stive og ømme muskler og ledd, så kan det allikevel være en spennende eterisk olje for deg!

AromaTouch inneholder eteriske oljer fra Cypress, Peppermint, Marjoram, Basil, Grapefruit og Lavendel. Denne oljen brukes som ett av totalt åtte trinn i doTerra sin egenutviklede behandlingsmetode: AromaTouch Technique.

Denne oljen brukes oftest topisk. Altså på huden. Og som alltid – jeg anbefaler å fortynne den med en baseolje. Grunnen til dette er at oljen blir mildere på huden, samtidig som baseoljen er med på å forbedre effekten av de eteriske oljene. AromaTouch-oljen hadde tidligere tilnavnet Massage Blend – massasjeblanding. Tilnavnet er borte pga nasjonale tilpasninger av etikettene. Heldigvis er de eteriske oljene de samme. doTerra sine eteriske oljer har en terapeutisk grad og det gjør de ekstra spennende å jobbe med.

AromaTouch-oljen er en av mine favorittoljer å bruke i badevannet. Og jeg har ikke så ofte vondt i muskler og ledd. Men jeg kjenner at denne oljen gjør godt for kroppen allikevel. Bland noen dråper sammen med en håndfull epsomsalt og tilsett badevannet. Muskulaturen slapper så godt av. Man skulle nesten tro at dette ikke var en optimal badeolje på kvelden – pga peppermynte, men jeg opplever at jeg sover som en stein når jeg bader med denne oljen i badevannet.

Hovedfordeler med AromaTouch

  • Reduserer stress og anspenthet
  • Har avslappende og beroligende effekter
  • Forbedrer enhver massasjeopplevelse
  • Beroligende aroma

Andre bruksområder

  • Smør i nakke og på skuldrene for å redusere anspenthet
  • Bruk aromatisk eller på matta før en yogatime for å skape et rolig miljø mens du mediterer og slapper av
  • 1-2 dråper ved hånd- eller fotmassasje
  • Smør på hender og føtter om du er kald. (oljene øker blodsirkulasjonen)
  • Perfekt for kramper i leggene
  • Kan brukes på ankler ved uhell som har gitt strekk i leddbånd og ligamenter

Trenger du noe ekstra for å lindre muskler og ledd ubehag, så vil jeg tipse deg om å se på DeepBlue.
Jeg har også laget et innlegg du kanskje vil like om naturlig førstehjelp for muskler og ledd.

Nerveutfordringer etter operasjon?

En veldig bra ting – for meg – når jeg skal skrive blogginnlegg eller undervise om oljene – er at jeg lærer så mye nytt selv også. Jeg kan jo alltids prate i vei om ting jeg allerede kan masse om, men det er jo så gøy å gå litt dypere for hver gang. Så når jeg bestemte meg for å dykke litt ned i AromaTouch-oljen, var det naturlig å se på de ulike oljene sine egenskaper.

Visste du at Basil, eller Basilikum, kan øke kommunikasjonen mellom nerver og muskulatur? Det visste ikke jeg – før nå. Kanskje en sær ting å vite, men for de som plages etter f.eks en skade eller operasjon – så er jo dette genialt. Kjenner du noen som sliter med nedsatt samspill mellom nerver og muskulatur, så tips de gjerne om denne oljen her.

Emosjonell bruk

Noen ganger kan vi bli litt «stive» i hjerte og sinn. AromaTouch vil bidra til at du beveger deg mot åpenhet og fleksibilitet. Denne oljeblandingen virker lindrende på kropp og sjel og tilbyr trøst i tilfeller med sorg og tristhet.

De fleste mennesker søker til massasje når de føler seg anspent eller stresset. Ved å bruke AromaTouch i massasje vil du oppleve at muskulaturen slapper av. Dette bidrar til bedre pust. Pusten blir mer regelmessig, den blir roligere og også dypere. Dette gjør godt for hele deg!

Når kroppen slapper av, slapper også tankene av.

Sirkulasjonen øker og man blir i stand til å beveget seg MED livet og du klarer å la deg flyte med. Ikke som en «hodeløs sau», men du tillater deg selv å være i flytsonen.

Gaven til deg fra AromaTouch er evnen til å slappe av, åpne opp og bevege deg i harmoni – både i kropp og eksistens.

Hvilke erfaringer har du med AromaTouch?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!