August 2021

August og siste måned med sommer. Er du klar for å avslutte sommerferien og komme inn i faste rutiner? Ikke tenkt på det nå – for nå skal du få vite om doTerra sin kampanje for august. Her er det mye å glede seg over! Nye produkter, gode rabatter, tilbud og gratis olje!

NYHETER!

La oss starte med nyhetene først! For det er alltid spennende med nye produkter – ikke sant? Denne gangen er det tre ulike Touch-oljer som blir tilgjengelige for oss. En Touch-olje er en eterisk olje, eller en eterisk oljeblanding, som er fortynnet med baseolje og kommer i en praktisk rollonflaske. Dette gjør det enkelt å påføre oljen direkte på huden. En annen positiv effekt med ferdigfortynnede oljer er at de holder seg i kroppen i lengre tid enn om du hadde brukt oljene ufortynnet.

Balance Touch

Balance er den oljen jeg alltid starter dagen med. Jeg smører den under føttene. Tidligere har jeg brukt den rene oljen. Nå er det mye mer praktisk med rollonflaske. Balance er en olje som gir en indre og ytre balanse. Både fysisk og emosjonelt/mentalt. Du kan lese mer om Balance her.

Helichrysum Touch

Helichrysum er en olje som fungerer som et flytende plaster. Både fysisk og emosjonelt. Denne oljen har vi hatt stor glede av i forbindelse med diverse uhell og ulykker. Helichrysum har hjulpet oss med å stoppe blødninger og til å fjerne kuler som kommer av knall og fall. Smør direkte på kulen. Blør du neseblod så smurer du Helichrysum under nesen og i nakken. Ønsker du å stoppe blødninger fra sår så smører du oljen så tett på såret som mulig. Jeg har dryppet ren Helichrysum direkte i blødende sår, men jeg vil ikke anbefale deg å smøre Helichrysum Touch over et slikt sår. Da vil blod blande seg i oljen. Du kan lese mer om denne oljen her.

Whisper Touch

Whisper er en olje som består av Patchouli, Bergamot, Hawaiian Sandalwood, Rose, Vanilje, Jasmin, Cinnamon, Vetiver, Labdanum, Cocoa bean og Ylang Ylang.

Denne oljeblandingen er fortynnet med baseolje. Whisper styrker ubalansen og fjerner blokkeringer knyttet til det feminine. Denne oljen kan brukes til hormoner, når kroppstemperaturen er litt ustabil grunnet hormoner som kjører karusell, sexlyst og sexevne, trygghet på seg selv og kreativitet.

Tilbud til nye medlemmer

Nok en gang har doTerra tilbud til helt nye medlemmer! Denne gangen kan du få 10 % rabatt på to av startpakkene våre. Dette gjelder Basic og Family Essentials Kits. Hallo! 10 % rabatt på Familiepakken! Dette er en skikkelig god deal altså! Familiepakken er den startpakken som de aller fleste starter med. Og i hele august kan du få 10 % rabatt. Du velger selv hvilke av disse to pakkene du ønsker å starte med. Altså – det finnes flere startpakker også, men i august – da er Basic og Family de beste kjøpene 🙂

Du kan lese mer om de ulike startpakkene her.

Ps. til deg som allerede er medlem – du kan også få kjøpe disse kittene til rabattert pris 🙂

Månedens tilbudsprodukt – Petitgrain

I hele august kan du få Petitgrain til en ekstra hyggelig pris. Du får 10 % rabatt. Petitgrain er en utrolig spennende olje som vi har hatt stor glede av. Du kan lese mer om oljen og en av våre sterkeste oljeopplevelser her.

Månedens gratisprodukt – Cedarwood

Hver eneste måned deler doTerra ut gratisoljer til sine medlemmer som har oppgradert til fordelskundeprogrammet. Denne oppgraderingen kan først skje måneden etter innmelding. Alle fordelskunder som har en LRP-ordre på 125 pv eller mer innen den 15. august vil få en gratis Cedarwood.

Du finner mer info om Cedarwood her. Og vil du vite hva fordelskundeprogrammet går ut på? Da finner du info her.

Calm & Harmony

I juli lanserte doTerra en ny startpakke. Denne pakken inneholder både eteriske oljer og et kosttilskudd. Jeg må innrømme at ferien hadde tatt et godt grep om meg, slik at jeg har først fått delt info om dette kittet nå. Du kan lese mer om det her. Etterhvert vil du også finne Calm & Harmony i oversikten over startpakkene også.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!