August 2022

Selv om august kanskje betyr tilbake på jobb og følelsen av at sommeren snart er over, så har doTerra laget en veldig god kampanje for oss. Her er det mange nye produkter – både i fast sortiment OG som selges i en begrenset periode. Er du en av de som har ventet på Koaladiffuseren? Eller Bubblediffuseren? Eller hva med Osmanthus Touch, OnGuard våtservietter, Madagascar Vanilla, Copaiba Touch, Deep Blue Stick, en ny europeisk trio og hva med en gratis Red Mandarin?

Som du ser er det veldig mye å glede seg over i august. Jeg gleder meg til å høre hva som er din favoritt 🙂

Red Mandarin – månedens gratisprodukt

Red Mandarin er en av disse skattene som ikke kan bestilles. Denne måneden kan du få den gratis ved å legge inn en loyalitetsordre (LRP) på minimum 125 pv innen 15. august. Dette er en sitrusolje som vil ha de vanlige egenskapene til sitrus. Red Mandarin hjelper deg til å se de hyggelige tingene i livet, til å føle glede over de små tingene. Den vil gi deg et positivt perspektiv. Er foreldrerollen litt utfordrende? Og dagene skal overstås? Da bør du teste ut Red Mandarin i diffuseren. Denne duften vil bidra til at du enklere ser gleden og «magien» ved å være foreldre. Du vil lettere kunne gi slipp av hverdagens stress og jag. En perfekt olje når hverdagen kommer tilbake!

Andre stikkord på denne oljen er fordøyelse, hud, tett bryst, detox, frykt, tomme batterier, ledd, duft og søvn. Har du en oljebok, så slå opp og finn ut. Er du medlem av team Lykkeligevalg, så kommer det opplæring inne på lukket medlemsforum.

Testere på Deep Blue Rub og tannkrem – 15 % rabatt

I hele august kan alle få kjøpe testere på Deep Blue Rub og OnGuard tannkrem til 15 % rabatt. Det er lett å tenke at disse produktene passer best for oss som underviser i doTerra-produktene, men de er superpraktiske å ha i veska eller med på reiser. Og hvem vet – kanskje det er noen rundt deg som har ubehag i kroppen? Da er det hyggelig å hjelpe.

Deep Blue Rub er en krem som er utrolig god på muskler og ledd som «knirker» litt. Tannkremen er helt gull.

Koala og Bubble diffusere og andre produkter som selges i en begrenset periode

Denne måneden har vi fått tilgang på flere produkter som ikke vanligvis finnes i sortiment. Det kan også bety at mange ønsker akkurat disse produktene og at du må være rask for å få tak i akkurat de produktene DU ønsker.

Liker du diffusere, så finnes det to ulike diffuserpakker til salgs i august.

Koala diffuser + OnGuard

Hva sier du til en diffuser som ser ut som en koalabjørn? Denne er bare supersøt! Første gang vi så denne var på det australske markedet og vi var mange som ønsket oss denne søtnosen! Nå kan du få kjøpt den i Norge og Europa, sammen med OnGuard-oljen (15 ml). Diffuseren kan innstilles på å kjøre i 2,4 eller 8 timer. Det er 4 ulike lyder du kan velge mellom og to lysinstillinger. Husk på denne som en julegave!

Bubble diffuser + Citrus Twist

Her får du to spesielle produkter i én pakke. Hverken diffuseren eller oljen finnes i doTerra sitt faste sortiment. Bubble diffuseren er liten og diskret. Den krever ikke vann og går i «dvale» hvis det ikke er bevegelse i rommet. Citrus Twist er en blandingsolje som inneholder Wild Orange, Lemongrass, Litsea og Ginger (både som olje og ekstrakt). En perfekt olje om du føler deg motløs og litt «satt fast» i rutiner. Flott i diffuser og til rengjøring.

Osmanthus Touch

Osmanthus er en liten eviggrønn busk eller et lite tre som kommer fra østre deler av Asia. Den har den samme botaniske familie som jasmin og liljer. De små oransje blomstrene fra Osmanthus-planten er ofte brukt for å fremheve smaken av grønn eller sort te. Dette er en tid- og arbeidskrevende olje å produsere og den blir ofte brukt i eksklusive parfymer.

Den komplekse aromaen av Osmanthus er rik, søt og fruktig med hint av aprikoser og pærer. Den gir omsorg og trøst mens du mediterer og er nyttig i en massasje. Osmanthus Touch kan bidra til å skape rolige omgivelser. Og ettersom det er en Touch, så er det en rollon-flaske hvor Osmanthus-oljen er fortynnet i fraksjonert kokosnøttolje (FCO). FCO vil gi god fuktighet til huden din.

OnGuard våtservietter

ENDELIG! Våtservietter med OnGuard. Disse har jeg lengtet etter lenge! Jeg var så heldig å få de fra USA da de ble lansert der. Nå er de her og perfekte å ha i veska eller lomma. Er det noe vi har lært de siste 2,5 årene så er det vel at god håndhygiene holder oss mer friske. Disse våtserviettene selges kun i en begrenset periode. Jeg sier bare «løp og kjøp»! Se for deg at barna dine kan få en våtserviett i matpakka si da!

Gavekort til nye medlemmer – kampanjen fortsetter

I hele juli fikk nye medlemmer et gavekort på 50 poeng. 50 poeng betyr vel kort fortalt valgfrie varer for ca 500 kroner. Bestill én av startpakkene til doTerra i august og få 50 poeng inn på doTerra-kontoen din i september. Dette er en super gave! Og du – vær så snill å ta kontakt med meg dersom du ønsker å bli medlem. Det har vært mange som ikke har fått til registreringen i det siste, og jeg vil veldig gjerne hjelpe deg. Du kan bruke chat-tjenesten her, men da må du ha logget inn på facebook først. Du kan også sende en melding eller ringe meg på 90085412. Eller en mail på nina@lykkeligevalg.no.

NYHET – Madagascar Vanilla – Madagaskarvanilje

Lukten av vanilje påvirker oss alle. Dette er en duft som er knyttet til minner. Forhåpentligvis gode minner. Nå er endelig denne eksklusive oljen tilgjengelig i sortimentet til doTerra i Europa. For enkelhetsskyld laget jeg et eget blogginnlegg på denne oljen, som du kan lese her.

NYHET – Copaiba Touch

Copaibaoljen har vært en god venn i flere år. Dette er lillebroren til Frankincense/Virak og er en kraftfull olje som kan brukes til mye. Nå kommer den i en Touch-variant. At det er en Touch betyr at denne oljen kommer på en praktisk rollon-flaske hvor Copaibaoljen er fortynnet med baseolje (fraksjonert kokosnøttolje). Du kan lese mer om Copaiba her. Og Touch-varianten har de samme gode egenskaper.

NYHET – Deep Blue Stick

Liker du Deep Blue Rub eller Deep Blue oljene? Da tipper jeg at du vil digge denne sticken! I tillegg til Deep Blue oljeblanding vil du også få Copaiba i denne stiften. Denne kombinasjonen gir en kraftfull, målrettet lindring i en hurtigvirkende stift. Den er enkel å bruke, trekker raskt inn i huden og etterlater seg en avkjølende følelse på huden. Dette produktet passer perfekt på badet eller i treningsbagen. Samtidig som den lindrer og kjøler den vil den også gi fuktighet til huden og du vil føle at den er myk og ikke fet og klissete.

NYHET – Europeisk trio!

Den siste nyheten denne måneden er en ny europeisk trio. Denne trioen består av Petal diffuser, Wild Orange og Lavendel. Oljene er 5 ml, så dette er en fin start for deg som lett blir overveldet av mange oljer. Kombinasjonen av Wild Orange og Lavendel i diffuser er som å slå av hjernen ved leggetid. Se for deg at tankene spinner og du kommer på alt det du burde ha gjort og må gjøre. Da er det deilig å slippe dette tankespinnet og få sove godt.

Kunne du tenke deg denne pakken, så kan den fint kombineres med andre produkter, slik at du skreddersyr din egen startpakke. Ta kontakt med meg om du ønsker tips og råd. Du finner kontaktinfo litt lenger oppe i dette innlegget.

Som sagt – det er mye å glede seg over i august! Hva blir du mest begeistret over?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!