August – doTerra kampanje

Ny måned betyr nye kampanjer og denne måneden betyr det også nye produkter tilgjengelige. To nye eteriske oljer blir lansert i Norge. I tillegg har vi fått to nye diffusere som skal selges kun i en begrenset periode. Og – et helt nytt enrollmentkit!

Og du – månedens tilbudsprodukt er en oljeblanding som vanligvis ikke er i sortiment. Hva sier du til ekstra rabatt på Harvest Spice? En deilig blanding av Cassia, Clove (nellik), Eucalyptus, Cedarwood, Nutmeg (muskat) og Cinnamon Bark (kanelbark).
Jeg sier bare WOOOHOOOO! Og velkommen august!

Månedens produkt – Peppermint Touch

Månedens produkt er et gratisprodukt doTerra gir til sine fordelskunder hver måned. Du kan lese mer om å være fordelskunde her
For å få en gratis Peppermint Touch i august må du legge inn en LRP-ordre på minimum 125 pv innen den 15. august.

Peppermint Touch er en fortynnet peppermint-olje. Den er fortynnet med fraksjonert kokosnøttolje og du får den i en praktisk 10 ml rollon-flaske. En perfekt følgesvenn i veska, lomma eller treningsbag’n. Eller om du er student – i pennalet! Peppermynteolje er en av de oljene som alltid gir meg en skikkelig wow-opplevelse! Den er så oppkvikkende, forfriskende og klarner hjernen og pusten i løpet av få strakser. Den har også mange spennende bruksområder. Noen av de kan du lese om her.

Emosjonelt sett er Peppermynte en eterisk olje som kan gi deg livsglede og lykkebobler. Peppermint vil lære oss å flyte med livet og ikke stritte i mot for å bevare kontrollen. En påminner til at livet kan være lykkelig og ikke trenger å bli kontrollert av frykt. Den løfter deg opp og hjelper deg til å flyte på overflaten emosjonelt sett – akkurat som man kan flyte på vannet. Peppermint kan også hjelpe deg til å klare å se emosjonell smerte i øynene.

Månedens tilbudsprodukt – Harvest Spice

Harvest Spice er en oljeblanding som kun har vært tilgjengelig i en begrenset periode tidligere. Harvest Spice vil gi deg følelsen av ekte hjertevarme og inkludering. Med sin kombinasjon av søt og krydret Cassia, Clove, Nutmeg og Cinnamon, den lindrende opplevelsen av Cedarwood og den friske og oppløftende aromaen av Eucalyptus er dette en perfekt olje å ha i diffuseren når høsten kommer. Kos deg med denne blandingen som gir deg en rik, jordende duft av årstiden for takknemlighet.

I hele august får du 10 % rabatt på Harvest Spice. Dette gjelder alle typer ordre.

doTerra Volo Diffuser

Den vakre Volo Ultrasonic Diffuser kommer i onyks- og marmorfinish og passer perfekt perfekt i ethvert rom, enten det er hjemme eller på kontoret. Diffuseren har en håndlaget topp i polyresin med diamantmønster og valgfrie lys-innstillinger: uten lys, varmt lys og ravfarget lys.
Denne unike diffuseren har en styrke som kan tilpasses med ulike tidsinnstillinger. Du kan se en kort videosnutt av diffuserne her.

Produktfunksjoner:

  • Én-, tre- og sekstimers innstillinger, selv ved bruk på den høyeste styrken.
  • Opptil 14 timer på laveste styrke.
  • Dekker opptil 28 kvadratmeter.
  • Automatisk, tidsinnstilt lysdemping.
  • Valgfrie lysinnstillinger: uten lys, varm lys eller ravfarget lys.

Nye produkter i sortiment – Celery Seed og Citronella

Mulig det er barnslig, men jeg jubler når det kommer nye produkter i sortiment! Vi har allerede så mange fine oljer, men det er alltid gøy med noe nytt 🙂 Og Celery Seed passet ekstra godt nå – siden min flaske nærmer seg å være tom.

Du kan lese mer om Celery Seed og Citronella i egne innlegg. Men jeg skal gi deg en superkort innføring i hvordan jeg har brukt disse oljene så langt. Celery Seed er med i min morgenrutine. Jeg tar to dråper av denne oljen + to dråper av Cilantro i en vegetabilsk kapsel. Disse oljene har en positiv påvirkning på kroppen når det gjelder utrensning og avgiftning.
Citronella er foreløpig kun brukt i diffuseren, og så har jeg hatt noen dråper i TerraShield-sprayen min. Som en ekstra myggjager!

Nytt enrollmentkit – Kids Collection

Fra og med 1. august 2020 er Kids Collection et enrollmentkit. Enrollmentkit er kanskje et fremmedord, men ikke la deg skremme 🙂 Dette betyr bare at du kan kjøpe et Kids Collection på din aller første doTerra-ordre og få med ett års medlemskap helt gratis. Medlemskapet gir deg alltid medlemspris på alle produktene, samt en egen oljeveileder, månedlige tilbud, et hyggelig oljefellesskap og mye mer.

Kids Collection består av 7 ulike oljeblandinger, spesialdesignet for barns behov. Og du – jeg bruker også disse oljene selv. Fordi de er så milde og gode. Du kan lese mer om alle oljene i Kids Collection her.

Da gjenstår det vel bare å si VELKOMMEN AUGUST!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!