Baby-produkter

doTerra har produkter for alle generasjoner og aldre. Nå får vi også endelig baby-produkter til Europa og Norge. Hele to produkter til våre minste. Hair & Body Wash og Diaper Rash Cream.

Som mamma har du sannsynlig et stort ønske om å gi barnet ditt det beste. Dette involverer alt fra å velge hvilke leker du skal eksponere de for, maten de spiser og ikke minst – hva du smører på de. doTerra har designet produkter for babyer, slik at du som foreldre kan ha trygge, skånsomme og naturlige alternativer for stell av babyen din.

For å gjøre alt mest mulig enkelt, og ikke lage altfor mange produkter til barna dine, har doTerra laget en hår og kroppsvask og en bleiekrem. Hvert produkt inneholder eteriske oljer som bidrar til å rense, gi fukt og beskytte huden til babyen din. Begge produktene er frie for parabener, phthalates, propylene glycol, kunstige fargestoff, petrolatum, mineraloljer og talkum.

doTerra Baby Hair & Body Wash

doTerra Baby Hair & Body Wash inneholder vaniljeekstrakt, Lavendel og Roman Chamomile. Disse eteriske oljene skaper den nydelige signaturduften på dette produkter. Du vil også finne raw øst-afrikansk Muyao shea butter som gir gode fettsyrer som støtter den myke huden til babyen din. Dette milde og skånsomme produktet kan brukes hver dag og er klinisk testet til å være tårefri. Dvs den svir ikke i øynene. Dette produktet kommer i en pumpeflaske slik at du enkelt kan få produktet ut på hendene eller på en vaskeklut for rask bruk. Og som tidligere småbarnsmor så vet jeg at effektivitet kan være viktig når man skal forsøke å vaske sprellende og aktive babyer.

doTerra Baby Diaper Rash Cream

Den aktive ingrediensen i denne kremen er non-nano sink, som beskytter huden. Kremen blir brukt som en barriere mellom babyens delikate hud og overskudd av fuktighet i bleien. Mange bleiekremer kan gjøre huden til babyen irritert. doTerra sin Diaper Rash Cream er testet og godkjent også for den mest sensitive huden. I tillegg til Muyao shea butter som gir masse fuktighet inneholder Diaper Rash Cream følgende eteriske oljer for å balansere og beskytte huden:
Lavendel
Gulrotfrø
Tea Tree

Har du lyst til å lese mer, kan du gjøre dette her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!