Hei fine deg! Så hyggelig at du kom inn her…

La meg gjette – du har flere ganger sett og hørt om eteriske oljer og nå har nysgjerrigheten blitt stor nok. Du har begynt å lure på om det virkelig er noe i disse oljene som du ser overalt nå.

Velkommen inn hit! Jeg anbefaler deg å finne deg en god kopp te eller kaffe og la meg guide deg igjennom de neste få stegene for hva som kan (les: ABSOLUTT vil) forandre livet ditt.

Og du – det er helt normalt å føle seg litt overveldet. Jeg vil sørge for at du har full tilgang til kunnskap, resurser og de verktøyene du trenger for å ta i bruk disse endringene i livet ditt. Det er dette vi kaller neste nivå. Velkommen hjem, kjære deg!

Steg 1: Velg din innmeldingspakke
Pakkene du ser under her er tilgjengelige i Norge. Innmeldingspakkene inkluderer en medlemsavgift (verdi €20 + mva) og gir deg muligheten til å kjøpe doTerra sine oljer og produkter til innkjøpspris i et helt år. Prisene er oppgitt med mva og frakt. Pakken blir levert på din nærmeste post-i-butikk. Alle doTerra sine priser er oppgitt i € (euro). Jeg har brukt en kurs på 10. Kursen vil svinge og derfor står det ca.

Family Essential Kit Norway
Familiepakken

Dette er den mest populære pakken og den vil dekke 80 % av dine helsebehov i familien. I tillegg gjør den det mulig for deg å benytte oljene på alle de tre måtene.
Denne pakken inneholder 9 av de mest populære oljene til doTerra (hver flaske inneholder 15 ml olje), Fraksjonert kokosolje, Veggie kaplser og Petal diffuser.

Oljenes egenskaper:

 • Lavender – beroligende for hud og sinn, søvn
 • Lemon – rensende og gir fokus
 • Peppermint – energi, fokus, åpner bihulene, muskulære spenninger
 • Wild Orange – energi og glede
 • Frankincense (Virak) – immunsystem og cellefornyelse
 • Rosemary – hukommelse og fokus
 • Oregano – kraftfull antioksidant og immunsystem
 • ZenGest – støtter fordøyelsen
 • OnGuard – stimulerer immunforsvaret og er fin når man kjenner at man brygger på noe
  Fraksjonert kokosolje – til å blande ut de eteriske oljene med når du skal smøre de på huden
  Veggie kapsler – tomme vegetabilske kapsler som du kan ta noen dråper innvortes ved behov (jeg lærer deg hvordan du trygt kan gjøre dette)
  Petal Diffuser – et moderne duftlys. Dette apparatet sprer oljene i rommet slik at flere rundt deg har glede av oljene. Diffuseren avgir en kald damp og bevarer oljenes egenskaper.

  Her får du alt du trenger for å komme i gang. Du kan når som helst utvide sortimentet ditt. Nå har du din egen doTerra-konto som gir deg tilgang til å kjøpe varer til medlemspris i et helt år (minimum 25% rabatt).

  Hva koster Familiepakken?

  * Din pris er kr 2.890,-

  Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er kr 4.300,-

  Family_Essentials_Kit

  Norway Basic Essential Enrollment Kit
  Basispakken

  For deg som vil begynne med et mindre utvalg av oljer, har vi Basispakken.

  Den inneholder seks ulike oljer (15 ml) + kokosoljen til å blande de ut med.

  Pakken inneholder de vanligste oljene man ofte starter med; Peppermint, Lemon og Lavender. I tillegg får du Wild Orange som er energigivende, ZenGest for magen og OnGuard for immunsystemet.

  Hva koster Basispakken?
  * Din pris er kr 1.490,-

  Denne pakken har en ekstra stor rabatt – ikke bare 25% medlemsrabatt. Verdien av pakken er kr 2.300,-

  basickit

  Essential Aromatics Diffused Kit
  Emosjonsoljepakken

  Kunne du tenkt deg mer motivasjon? Mer glede i hverdagen? Har du noe eller noen du trenger å tilgi? Trenger du eller barna dine mer ro i kropp og sinn?

  De emosjonelle oljene Motivate, Cheer, Passion, Peace, Forgive og Console gir deg et verktøy til å navigere i følelseslivet til deg og din familie.

  Denne pakken inneholder også en Lumo diffuser, slik at du kan skape en god stemning i huset eller på kontoret. Det følger med en guide som viser deg hvilken olje som er best for ulike følelser, slik at du vet akkurat hva du trenger i ulike situasjoner.

  Flaskene inneholder 5 ml olje og kan fortynnes og blandes med kokosolje når de skal smøres på kroppen.

  Hva koster emosjonsoljepakken?
  * Din pris er kr 2.600,-

  Verdien av pakken er kr 3.100,-

  Emotional Aromatherapy Diffused Enrollment Kit

  * inkluderer frakt og mva. Prisen kan variere etter dagens euro-kurs. Oppgitt pris er beregnet ut ifra en eurokurs på 10.

  Steg 2: Registrer deg på nettetSom medlem i doTerra får du din egen konto i 12 måneder. Ingen kjøpeplikt. Ingen bindingstid. Bare masse fordeler! Du får minimum 25 % rabatt. Du bestiller online og får varene dine levert i posten. Enkelt og genialt!

  Melder du deg inn via min link, som du finner litt lenger ned på siden, vil du i tillegg få tilgang til en helt unik facebook-gruppe kun for medlemmer i Team Lykkeligevalg. Her vil du lære masse om hvordan du kan bruke oljene dine, du kan stille spørsmål og dele erfaringer. Et oppbyggende, varmt og inspirerende forum for positive mennesker som ønsker det beste for seg selv og alle andre.

  Nå skal jeg fortelle deg hvordan du kommer i gang!
  Når du har valg hvilken startpakke du ønsker er det bare å sette i gang med innmeldingen.

  Slik bestiller du oljer:

  Trykk på Bestill her-knappen under
  Velg Join & Save
  Bla deg nedover på siden og velg Join doTERRA
  Velg Europe, og deretter Norway
  Trykk ok på den gule boksen som dukker opp
  Kryss av for Wholesale Customer dersom du ønsker å være kunde. Dette er den beste løsningen i starten. Og du kan når som helst, veldig enkelt, oppgradere medlemsskapet ditt til Wellness Advocate dersom du ønsker dette på et senere tidspunkt.
  Fyll inn all personlig info, og velg ditt eget passord
  EnrollerID skal være 3405537. Trykk Verify for å se at det er Nina Grønbech. Veldig viktig!
  Når du kommer til bestillingssiden, så blar du til du finner pakken den startpakken du ønsker. Velg denne og går videre til betaling. Om du ønsker flere produkter, så kan du selvfølgelig også velge det

  Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTerra. Jeg vil da legge deg til på facebook-siden vår, Team Lykkeligevalg, og du vil få all informasjon du trenger. Du velger selv når og om du vil bestille flere varer etter denne bestillingen. Du vil få minst 25 % rabatt på alle kjøp i ett år. Velkommen til et år fullt av massevis av muligheter!

  Steg 3: Ta kontakt med Lykkeligevalg og Nina

  Positive endringer
  - én dråpe av gangen.