BOGO – oktober 2021

Årets siste BOGO starter torsdag 21. oktober. Er du klar? BOGO betyr Buy One and Get One for free. Det betyr mange oljer til en ekstra hyggelig pris! Jeg elsker gode dealer! Hva med deg? doTerra byr på mange populære eteriske oljer i dette tilbudet. Og det er definitivt noe for en hver smak – og behov.

Visste du at jeg nesten ikke handler eteriske oljer gjennom året? Og jeg som har minst én LRP-ordre hver måned. Grunnen til dette er at LRP-ordrene inneholder mest «forbruksvarer» om hudpleie, hårpleie, SPA-produkter og kosttilskudd. Og så benytter jeg sjansen når det er BOGO – til å fylle opp oljebeholdningen min.

Jeg anbefaler deg å tenke litt julegaver nå også. Eller vertinnegaver. Her er det jo skikkelig gode tilbud. Og du trenger jo ikke å gi bort produktene slik de er når du kjøper de – du kan jo lage noe gøy. Badesalt, sukkerskrubb, leppepomade, PUREfume – og masse mer spennende!

Er du klar til å høre tilbudene?

Tidligere har jeg skrevet mye om disse oljene. Nå hadde jeg lyst til å gjøre det på en annen måte. Så denne gangen har jeg laget videosnutter som jeg har publisert på youtube. Egentlig burde jeg vel hatt en livesending eller et zoom-møte, men nå kan du se og lære når det passer deg – både før du bestemmer deg for hva du ønsker og kjøpe. Og etterpå – når du har fått produktene hjem til deg. Smart?

Deep Blue Touch og AromaTouch

Her er BOGO-tilbudet for deg som trenger litt ekstra støtte i forhold til vondter og ubehag i muskler og ledd. Eller kanskje du pleier å være litt uheldig å få strekk, tråkke over? Eller hva med kramper i bena? Du finner mer info i denne videoen.

Console, Forgive Touch og Adaptiv Touch

Kunne du trengt en klem? Eller har du noen å tilgi? Enten deg selv eller noen andre? Kanskje er kroppen og hverdagen din full av stress? Svarer du ja på én eller flere her, så bør du ta en titt på denne videoen her.

OnGuard + Softgels og Oregano

Dette er en skikkelig høst- og vinterpakke! Hjelp kroppen din til å holde seg frisk. Disse produktene er gull verdt fremover nå. Hvorfor ikke benytte sjansen til å fylle opp lageret nå når du får disse på BOGO-tilbud? Det er litt sent å skulle bestille de når piggtråen allerede er i halsen og hodet er tung … Lær mer om disse produktene i denne videoen.

InTune og Juniper Berry

Litt mange utsettelser og prokastineringer før jul? Kanskje det kunne vært godt med mer fokus og konsentrasjon? Eller savner du lukten av bestemor? Mareritt om natten? Dette og mye mer kan du lære om i denne videoen.

Siberian Fir og Douglas Fir

Mmmmmmmm …. Duften av juletrær. Disse to oljene tar deg rett inn i skogen – den ene fra Sibir – den andre fra New Zealand. Treoljer er kjempespennende. Og hvis du tar en titt på denne videoen, vil du lære mer om treoljer og disse to godbitene her. Siberian Fir og Douglas Fir.

Hva fikk du lyst på?

Disse BOGO-tilbudene er tilgjengelig for alle. Har du et medlemskap allerede, så kan du velge om du vil ha en LRP-ordre, eller en standardordre. Har du allerede en LRP-ordre, så er dette det aller smarteste.

For deg som ikke har noe medlemskap ennå – da har du en spennende mulighet her! Jeg forklarer litt om dette i denne videoen. Ta gjerne direkte kontakt med meg, så skal jeg hjelpe deg i gang. Da jeg fikk vite om disse tilbudene – laget jeg meg en oversikt over priser og sammensetninger, slik at du kan få mest mulig ut av din startpakke. Denne måneden er stappfull av gratisgaver til nye medlemmer – og nå BOGO i tillegg. Klar? Send meg en mail: nina@lykkeligevalg.no, så finner vi en tid for å snakke sammen/lage din startpakke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!