BOGO

Lyst på noen nye eteriske oljer fra doTerra? Akkurat nå har doTerra BOGO-tilbud. Fra 27. til 29. juli kan du sikre deg noen skikkelige godbiter til en ekstra hyggelig pris! Bergamot, Clementine, Clary Sage, Laurel Leaf, Console, Forgive og Cheer. Disse nydelige oljene inngår i BOGO-tilbudene.

BOGO består av tre ulike tilbud. Du betaler for én olje og får én eller hele to oljer gratis. Tilbudene og litt om oljene finner du i teksten under. Tilbudene gjelder for alle – uansett om du er medlem eller ei.

Selvtillitt på flaske!

Kjøp Bergamot og få Clementine gratis! Begge flaskene er 15 ml. Dvs at de er fylt med 250 dråper av deilige sitrusoljer.


Bergamot er en god avslappende olje med en merkbar oppløftende effet.
Om du liker kinesisk medisin og dens tankegang, så skal du vite at Bergamot fremmer fri flyt av energi. Og det er denne tilstanden vi alltid ønsker oss – både fysisk og emosjonelt.
Bergamot bidrar til å løsne opp følelser som har bygd seg opp over tid. Og da tenker jeg spesielt på negative følelser. Disse kan skade oss og gjøre livet vanskeligere enn det kanskje trenger å være.
Bergamot elsker lever og milt og vil bidra til å hjelpe disse organene med sine utrensende oppgaver.
Denne oljen smaker fantastisk sammen med litt honning og varmt vann.

Clementine, som er oljen du får gratis når du kjøper Bergamot, har også rensende egenskaper. Clementine er en hybrid mellom mandarin og søt appelsin. Som andre sitrusoljer vil du kunne oppleve at den har en positiv effekt på humøret. Clementine støtter også immunsystemet og den metabolske funksjonen i kroppen. I tillegg har den positive innvirkninger både på respirasjon og fordøyelse.
Når det føles ut som om hindringer og utfordringer tårner seg opp, så bruk Clementine i diffuseren for å åpne nye og spennende muligheter.
Clementine er en ekslusiv olje som ikke finnes i doTerra sitt vanlige sortiment. Den blir kun tilgjengelig ved spesielle anledninger – slik som nå.

NB! Husk at disse oljene ikke skal brukes på huden når du eksponeres for direkte sollys over tid.

Kvinnenes beste venn

Som kvinne har jeg kjent på hormonsvingningene som skjer i kroppen. Både disse som skjer hver måned i forbindelse med menstruasjonssyklus, men også i forbindelse med svangerskap. Det er ikke alltid like enkelt. Ikke for meg som har hormoner som endrer seg, eller for de rundt. Disse prosessene er naturlige svingninger i kroppen, men noen ganger kan disse svingningene skape ubehag, vondter, emosjonelle svingninger osv. Du har kanskje opplevd det selv?

Clary Sage, eller Muskatellsalvie, vil bli din beste venn. Den er kjent for sin positiv egenskap på å balansere og justere. Den er også god for å redusere stress og spenninger. En perfekt olje for å få sove godt. Men husk – du må aldri blande den med alkohol! Hvorfor? Fordi den kan gi deg utrolig stygge mareritt og «hangover». Jeg har ikke opplevd dette selv, men det står uthevet i oljebøkene mine.
Et annet tips å ta med seg når du skal bruke denne oljen, er at den ikke bør brukes i 2. halvdel av menstruasjonssyklusen.
Før jeg skal fortelle deg kjapt om Laurel Leaf, så vil jeg dele en diffuserblanding med deg:

Diffuserblanding ved store avgjørelser

20 dråper Clary Sage
10 dråper Basil (basilikum)
8 dråper Cypress
4 dråper Pepperming

Bland disse oljene i en doTerra prøveflaske. Disse små flaskene du kan bestille via nettportalen din – eller som du kanskje har fått når du har vært på et oljekurs. Bruk 5-7 dråper av denne blandingen når du har noen store avgjørelser å ta.

Laurel Leaf

Kjøper du Clary Sage innen midnatt 29. juli, vil du få med 5 ml Laurel Leaf. Eller Laurbærblad-olje. Denne oljen er ikke i sortimentet til doTerra, så den fås kun ved veldig spesielle anledninger. Slik som nå.
Laurel Leaf har mange gode og spennende egenskaper. Jeg skal kort nevne noen av de jeg er mest begeistret for her. Selv har jeg brukt denne oljen for å styrke respirasjonen og luftveiene mine. Den løsner gammel gruff som har blitt sittende. Kombiner den gjerne med eucalyptus i diffuseren dersom du ønsker å være ekstra snill med luftveiene dine.
Det sies også at den kan dempe kuldefølelse, så jeg må huske å teste ut denne når jeg føler meg kald helt inn til skjelettet. (har du følt deg slik noen gang? skikkelig gjennomkald?)
Denne oljen vil også hjelpe deg når du ikke føler deg helt i form. Dersom kroppstemperaturen stiger pga «ubudne gjester», så er kroppens naturlige løsning å svette. Svetten vil avkjøle kroppen. Laurel Leaf hjelper kroppen med denne funksjonen. Laurel Leaf vil også ha positiv innvirkning på reproduksjonsorganene og den regulerer kroppen på en veldig snill måte.

Flytende klem

Noen ganger er alt man ønsker seg, en skikkelig god klem, fra noen man er glad i. Det siste BOGO-tilbudet inneholder nettopp dette – en flytende klem. Det høres sikkert ganske fjåsete ut, men Console-oljen kjennes virkelig som om den er fylt med kjærlighet og omsorg.

Kjøp Console 5 ml og få med 10 ml Cheer Touch og 10 ml Forgive Touch gratis. Touch betyr oljer som er ferdig fortynnet med baseolje og puttet på en praktisk rollon-flaske.

Tilbake til Console. Dette er en olje jeg har gitt bort til mange. Og den hjelper deg til å stå i vanskelige situasjoner. Den gir trøst og oppmuntring. Og det føles faktisk ut som om noen holder rundt deg eller legger et varmt pledd rundt deg. Console er perfekt å bruke om man har opplevd noe vondt og vanskelig. Det kan være et dødsfall, skilsmisse, mistet jobben. Noe som setter store følelser i sving. Console vil hjelpe deg igjennom en naturlig sorgprosess, og den vil lære deg å håndtere sorgen uten å la deg lamme av følelser.

Livsglede på flaske

Cheer Touch er en av de to oljene du får gratis, om du bestiller Console.
Den kalles også Uplifting blend – på grunn av sine oppløftende egenskaper. Denne oljen skal brukes med forsiktighet i svangerskapet. Cheer er kjent for sine oppløftende egenskaper som transformerer tungsinn og «blå toner». Den gir håp. Og når man opplever håp, så begynner ting å skje. Håp baner vei for nye muligheter.
Vi ønsker alle glede i livene våre. Og vi er på en sikker omvei dersom ikke glede er en sentral del av hverdagen vår. Cheer er oljen som løfter deg ut av melankolske øyeblikk eller tunghet over at det regner.

Tilgivelse for alle

Forgive er oljen som er spesialdesignet for tilgivelse. En oljeblanding som lindrer sinne, bitterhet, fordømmelse og kynisme. Vi blir i stand til å kjenne våre reelle behov og respektere våre grenser.
Noen ganger er det andre personer vi skal tilgi. Og andre ganger trenger vi faktisk å tilgi oss selv. Denne oljen vil også kunne bidra med å redusere kritisk tenkning og øke sirkulasjon. Eller hva sier du til å få hjelp med en skam du bærer på? Forgive er virkelig tilgivelse – for alle.

BOGO til og med midnatt 29. juli

Disse tilbudene varer bare en veldig begrenset periode. Og – de kan bestilles av alle. Om du allerede er medlem, så anbefaler jeg deg å bestille på din LRP. Da vil du benytte medlemsskapet ditt på en best mulig måte. Mer informasjon om LRP finner du her.

Om du ikke ønsker medlemskap, men bare kjøpe disse oljene, kan dette gjøre her.

Kunne du tenkt deg å starte en sunnere og renere livsstil og er klar for et medlemskap og eteriske oljer og doTerra i ditt liv? Da kan du kjøpe en av innmeldingspakkene som du finner her og så kan du legge til den eller de BOGO-tilbudene du ønsker – på samme ordre. Minner om innmeldingskampanjen i juli som gir deg mulighet for et gavekort på over 1.000,- Denne kampanjen er en forlengelse av juni-kampanjen og du kan lese mer om den her. Har du spørsmål, så ta bare kontakt. Jeg er her for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!