Calm & Harmony

Calm & Harmony, eller Calm and Harmony, eller Ro og Harmoni. Uansett – hvilket navn du velger – dette er en fantastisk startpakke for deg som har behov for mer ro og harmoni i livet ditt. doTerra har satt sammen en pakke med eteriske oljer og kosttilskudd, som skal gi deg en god start for et liv i balanse. I dette innlegget kommer du til å lære bittelitt om hver av produktene i startpakken. Og da selvfølgelig med fokus på det emosjonelle/mentale plan. Disse produktene har også andre egenskaper, men de vil du lære mer om når du har tatt i bruk produktene.

Balance

Balance er oljen for indre og ytre balanse. En perfekt måte å starte og avslutte dagen på er å smøre noen dråper av denne oljen under føttene dine. Balance er sammensatt av flere ulike eteriske oljer – hovedsakelig fra trær. Og hvis du ser i naturen så tar trærne det rolig. De skal ingen steder og har det ikke travelt. De står støtt i seg selv. Denne oljen er perfekt til voksne og barn som er utålmodige og urolige.

Cedarwood

Cedarwood er en treolje som vil gi deg indre ro og jording. Dette er oljen for fellesskap. En olje som vil ta deg fra å kjenne deg ensom og alene til å oppleve tilhørighet. Er du typen som alltid skal klare alt selv – uten hjelp fra andre, så vil Cedarwood lære deg at du bør trekke på andres styrker og kunnskap rundt deg.

Lavendel

Lavendel er kanskje den mest kjente soveoljen og oljen for ro? De fleste hører om Lavendelolje som den første eteriske oljen. Dette er en olje med utrolig mange ulike egenskaper. I tillegg til å være beroligende og søvndyssende, er lavendel oljen for kommunikasjon. Bruker du lavendel-oljen kan du oppleve at det blir enklere å ta de vanskelige samtalene. Det blir lettere å sette ord på det du har på hjertet. I tillegg til at både du og mottakeren får større vilje til å lytte til den andre. Med andre ord – dette kan være en konfliktløser i tillegg til å få tømt ut følelser, opplevelser og tanker som har blitt holdt inne.

Peace Touch

Peace Touch er en blanding sammensatt av flere ulike eteriske oljer. Her finner du oljene Vetiver, Lavendel, Ylang Ylang, Frankincense, Clary Sage, Marjoram, Labdanum og Spearmint. I Peace Touch får du disse oljene fortynnet i baseolje – på en praktisk rollonflaske.

Peace er en oljeblanding som gir en dyp indre og ytre ro – noe som kan være en mangelvare for de fleste – i dagens hektiske samfunn. Mange lever med et konstant press og stress fra alle kanter. Peace inspirerer oss til å velge bort de tingene som skaper støy, kamp, drama og andre ting som stresser oss. Samtidig som denne oljen hjelper oss til å gi slipp på behovet for kontroll – spesielt der vi faktisk ikke kan ha kontroll. Peace skaper kontakt, trygghet og dyp, stille ro.

Petitgrain

Petitgrain er én av tre oljer som vi får fra samme appelsintre. Wild Orange er fra frukten (denne oljen kan du lese mer om litt lenger ned i innlegget), Neroli fra blomstrene og Petitgrain fra bladene og stilkene.

Petitgrain er en olje som heler og styrker vår bagasje og spesielt den som er knyttet til slekt og familie. Vi støttes i å sette pris på den historie og visdom som ligger i vår familie. Vi opplever takknemlighet for alt det andre har banet veien for – før oss. Oljen fra Petitgrain healer kompliserte familiemønstre og minner oss om at alle gjør det beste de kan med de midler de har. Vi inspireres til å justere og skape våre egne tradisjoner, måter og veier.

Har du relasjoner du trenger å gi slipp på? Smør Petitgrain på brystet – mellom brystene. Flere har da opplevd at det blir klart for de – hvilke relasjoner de skal ta farvel med og hvilke relasjoner de skal beholde i livene sine. Dette gjelder både privat og forretningsmessig. Petitgrain vil også hjelpe deg til å unngå de drenerende og langdryge «break up»-samtalene.

Serenity

Serenity får du i to ulike utgaver i denne pakken. Eterisk olje og softgels. Softgels er små kapsler.

Serenity eterisk olje er en oljeblanding satt sammen av oljer fra Lavendel, Cedarwood, Ho Wood, Ylang Ylang, Marjoram, Roman Chamomilie, Vetiver, Vanilje og Sandalwood. Vi konsentrerer oss om oljen først, og så tar vi kapslene etterpå 🙂

Denne blandingen skaper ro. Serenity hjelper oss til å gi slipp på stress, overansvar (alt for mye ansvar), nervøsitet og overveldelse. Har du noen gang opplevd at du er helt overgira og ikke klarer å «lande»? I slike situasjoner vil Serenity bidra til at du lander igjen og får «hvilepuls». Oljeblandingen går inn og roer ned de underliggende årsakene til uroen. Serenity hjelper oss til å selv merke hvor skoen klemmer. Til å bli klar over de ubalanser som må justeres, slik at vi kan lade batteriene våre skikkelig.

Serenity Softgels er kapsler som inneholder Lavendel og andre planteekstrakter som gir ro og bidrar til god søvn. Du kan ta en kapsel før leggetid for å oppleve en bedre og dypere søvn. Og du – hvis du har testet vanlig sovemedisin og opplevd å føle deg skikkelig groggy morgenen etter? Dette skjer ikke her. Hva sier du til å våkne frisk og opplagt med fulladede batterier?

Trenger du ekstra ro gjennom dagen, så kan du fint bruke Serenity Softgels på dagtid også. Det fine med eteriske oljer er at de hjelper kroppen til å gjøre de tingene som kroppen vet den skal gjøre. Og når du oppholder deg i dagslys, vet kroppen at du trenger ro. Hvis du oppholder deg i dempet belysning/mørket, så hjelper den deg med søvn. Kult?! Er det noe rart at jeg elsker eteriske oljer og hvordan de påvirker oss?

Wild Orange – Villappelsin

Wild Orange går under kallenavnet Solskinnsoljen. Grunnen til kallenavnet kan være mange. De fleste blir glad av solskinnsdager. Duften av appelsin knyttes gjerne til påske, ski og sol – i alle fall for mange av oss 🙂 Den viktigste årsaken til dette navnet tror jeg allikevel handler om noe annet. Nemlig at Villappelsin-oljen gjør det umulig å tenke negative tanker. Den lyser opp alle mørke kriker og kroker i kropp og sinn og slipper mørket ut – til fordel for lyst.

Høres dette helt koko ut? I know – been there og tenkt det samme. Men husker du tilbake til fysikktimene på ungdomskolen? Hvor vi lærte om atomer? Atomkjerner, protoner og nøytroner og ioner og sånn? Kroppens celler er bygd opp litt på samme måte. Og det er en elektrisk spenning i alle cellene våre. Denne spenningen endres ut ifra hvor god eller dårlig form vi er i. Er vi syke eller tenker mørke tanker vil frekvensen/spenningen reduseres. Dette kan være årsak til at noen blir syke og «får alt». Du har kanskje møtt slike mennesker på veien din?

Skam og skyld er de tankene som er sterkest i forhold til å redusere denne spenningen, mens takknemlighet er den som styrker spenningen. Spenningen som er i Villappelsinoljen (for dette er også kjemi med atomer) er så sterk at den kommer høyere opp på skalaen enn negative/engstelige tanker og bekymringer. Wild Orange kommer til å bli en skikkelig bestevenn for deg også!

Calm & Harmony startpakke

Alle disse produktene som er nevnt over kommer i Calm & Harmony-startpakken. Jeg vil anbefale deg å kjøpe en diffuser sammen med denne pakken. En diffuser er et apparat som fylles med vann og noen dråper eteriske oljer. Den sprer oljer og vanndamp ut i rommet og er en super måte å bruke disse oljene på. doTerra har flere ulike diffusere som du finner inne på den nettsiden du skal registrere deg på.

Her kommer en liten instruks på hva du skal gjøre for å bestille denne startpakken. (Og du – en kort beskjed til deg som allerede er medlem. Denne kittet kan bestilles som en LRP-pakke.)

  1. Trykk her for å få opp linken for registrering
  2. Velg Join & Save
  3. Bla deg nedover på siden og velg Join doTERRA
  4. Velg Europe, og deretter Norway
  5. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp
  6. Kryss av for Wholesale Customer dersom du ønsker å være kunde. Dette er den beste løsningen i starten. Og du kan når som helst, veldig enkelt, oppgradere medlemsskapet ditt til Wellness Advocate dersom du ønsker dette på et senere tidspunkt.
  7. Fyll inn all personlig info, og velg ditt eget passord
  8. EnrollerID skal være 3405537. Trykk Verify for å se at det er Nina Grønbech. Veldig viktig!
  9. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du til du finner pakken som heter Calm & Harmony. Velg denne og går videre til betaling. Om du ønsker flere produkter, så kan du selvfølgelig også velge det. Som f.eks en diffuser. Under varelinjen som heter Calm & Harmony får du opp en linje hvor du kan søke på produkter. Jeg vil anbefale deg å starte med enten Petal eller Pilot-diffuseren.

Når du melder deg inn via min link, så vil jeg få en e-post av doTerra. Jeg vil da legge deg til på facebook-siden vår, Team Lykkeligevalg, og du vil få all informasjon du trenger. Du velger selv når og om du vil bestille flere varer etter denne bestillingen. Du vil få minst 25 % rabatt på alle kjøp i ett år. Velkommen til et år fullt av massevis av muligheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!