Cardamom

Eller kardemomme på norsk. Kjent som et av de mest ekslusive matkrydderne i verden. Kardemomme er en nær slektning av ingefær. doTerra eterisk olje av har råvarer fra Guatemala. Lær mer om mage, respirasjon, bukspyttkjertel, sinne, frustrasjon og mer.

Finn deg en kopp te og ble med og lær mer om denne spennende oljen! Du skal få lære om både fysiske og emosjonelle effekter som kan oppleves ved bruk av doTerra Cardamom. Ta med deg en blokk og en god penn også – kanskje du vil notere.

La oss først starte med den fysiske delen – dersom du av og til opplever ubehag i magen, så er kanskje Cardamom en olje for deg. Denne kan du bruke ved fordøyelsesubehag. Du kan drikke Cardamom i vannet. En dråpe i et glass vann, putt et par dråper i en kapsel og ta med mat. Eller du kan smøre den fortynnet på magen. Når jeg sier fortynnet, så mener jeg at du kan bruke en baseolje sammen med den eteriske oljen. Opplever du bevegelsessyke, så kan du også teste ut denne oljen. Drypp én dråpe under tungen.

En annen god ting med Cardamom er den positive påvirkningen på pusten. Om det er tungt å puste, så smør et par dråper med Cardamom under føttene eller over brystet. Denne oljen kan også lindre hoste. Smør da oljen over brystet. Bruk alltid baseolje når du smører oljer på kroppen. Og du – ta gjerne Cardamom i diffuseren også.

Av og til kan vi kvinner oppleve ubehag i forbindelse med menstruasjon. En krampefølelse i nedre del av magen. Kjenner du deg igjen? Smør Cardamom over der det er ubehag. Test gjerne denne oljen ut ved generell muskelverk også.

Bukspyttkjertelen er et viktig organ. Du kan støtte dette organet ved å smøre Cardamom under føttene og over bukspyttkjertelen. Dette vil kunne fungere som en mild rens og en varm klem til dette organet.

Emosjonelt fokus – Cardamom

Cardamom er en olje som hjelper oss til å se objektivt på tingene. Spesielt i perioder hvor vi er sinte og frustrerte på andre. Dette er ikke en god følelse og absolutt ikke oppbyggende for noen. Skru korken av Cardamomoljen din, bruk den og legg merke til hvordan balanse, toleranse og mental klarhet kommer til deg.

Oljen hjelper oss også med å ta ansvar for følelsene våre. Ikke minst å slutte med selvbebreidelse. Den bidrar også til å ikke rette sinnet vårt utover.

Cardamom er oljen som gir oss evnen til å se forbi den tanken om at noen mennesker er plassert i verden – kun for å sjenere og irritere oss.

Og du – noe helt annet!

Cardamom smaker helt fantastisk i kakaoen. Drypp én dråpe i kakaoen og nyyyyyt. Du kan også bruke den i bakverk og andre matretter hvor kardemomme inngår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!