Celery Seed

Celery Seed, eller sellerifrø, er en helt ny eterisk olje som ble lansert av doTerra i Norge – august 2020. En utrolig spennende olje som er perfekt for å hjelpe kroppen med utrensing og avgiftning. Detox. En gave til kroppen din!

Du fikk kanskje med deg trenden med sellerijuice som var veldig poppis for en liten stund siden? Jeg synes effekten av denne juicen hørtes fantastisk ut og ville gjerne prøvd, men jeg er for lat. Nå har løsningen kommet. Små eteriske olje-dråper som gjør det samme for kroppen. Jeg trenger bare å åpne flaska. Mye billigere og mye enklere!

Kall meg gjerne tussete, men lanseringen av denne oljen i Norge har jeg gledet meg veldig til! Jeg tuller ikke! Jeg kjøpte den i USA sist september da den ble lansert der. Først nå har den kommet til Norge og jeg har jublet og gledet meg over det. Jeg var nemlig i ferd med å gå tom. Og det må bare ikke skje …

Hver morgen har jeg faste oljerutiner. Og én av disse rutinene innebærer Celery Seed. Jeg tar to dråper Celery Seed og to dråper Cilantro i en vegetabilsk kapsel. Cilantro er en olje fra korianderblader. Den er kjent for sine gode egenskaper til å skille ut tungmetaller. Sammen med Celery Seed utgjør disse en stor hjelp for min kropp.

Hvorfor utrensning og avgiftning?

I dagens samfunn er det lett å bli eksponert for giftstoffer og ting som påvirker kroppen negativt. Vi spiser mer ferdigmat og halvfabrikata enn før. Brus, godteri og snacks er ekstremt lett tilgjengelig. Vi stresser. Vi grubler. Tar kanskje noen piller for å slippe unna hodeverk og vondter – iallefall innimellom. Vi smører oss med kremer. For ikke å snakke om deodoranter og parfymer. Vi eksponeres for media og påvirkes av musikk og filmer. Er dette så farlig da? Nei, kanskje ikke hvis du klarer å holde deg til ett dårlig valg i uka. Men summen av alt blir en belastning for kroppen.

Jeg sier ikke dette for å skremme deg. Men jeg ønsker å oppmuntre deg til å gi kroppen din det beste. Til å ta vare på deg selv. Vi har bare én kropp og den skal vi leve med hele livet. Selv om man kan få noen reservedeler og lappe og fikse litt, så er det veldig viktig å ta gode valg. For å oppnå energi, livsglede, overskudd og en kropp som bobler av liv. Du fortjener å leve den beste versjonen av deg! Du er verdifull!

En frisk kropp klarer å håndtere noen belastninger og negative påvirkningen. Men blir det for mye, og spesielt over tid, så vil det få konsekvenser. Og noen ganger kan det ta lang tid før vi oppfatter signalene kroppen sender oss. Ropene om hjep! Selv merker jeg det på immunforsvaret og vondter og ubehag i ledd. Og humøret. Andre kan merke det på fordøyelse, metabolismen (forbrenningen), rett og slett dårlig helse.

Om vi fyller for mye fysisk, emosjonell og følelsesmessig gift på cellene våre, så får de problemer med å virke optimalt. De blokkeres og mister sin evne til naturlig avgiftning

Hvordan bruke Celery Seed

Denne oljen kan du bruke både aromatisk, topisk og innvortes. Aromatisk betyr å lukte. Topisk betyr å smøre på huden. Jeg liker best å bruke den innvortes – i kapsel – slik som nevnt litt tidligere.

Ønsker du å bruke Celery Seed eterisk olje som en erstatning for sellerijuice? Da kan du bruke 4 dråper pr 2,5 dl renset vann.

Du kan hjelpe kroppen din med rensing av lever og blodet, ved å ta 1-2 dråper i en kapsel og smør under føttene og over leveren.

Om det har hopet seg litt opp med avfallsstoffer i kroppen din og det gir litt ubehag her og der, så smør Celery Seed direkte på der det gjør vondt. Smør også under føttene. Dette kan du med fordel gjøre 2-4 ganger pr dag.

For støtte av urinveiene og en detox her, bland 2 dråper Celery Seed med 2 dråper Cassia (+ baseolje) og smør over nyrene og under føttene, 30 minutter før du skal dusje.

Opplever du at kroppen holder tilbake mye fuktighet og du føler deg litt hoven? Test ut 1-2 dråper Celery Seed i vann eller juice ved behov, eller smør Celery Seed på nedre del av magen og under føttene.

Dette var noen tips til hvordan oljen kan brukes. Anbefaler deg å slå opp i bøkene dine og lese litt mer om denne spennende oljen!
Og så håper jeg – hvis du ikke allerede er i god gang – ta vare på kroppen din. Ta vare på deg selv. Du er verdifull!

1 hendelser på “Celery Seed”

  1. Tilbakeping: August - doTerra kampanje - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!