Desember 2021

Så ble det plutselig 1. desember. Det betyr ny doTerra-kampanje. Og her er det mye å glede seg over! En rørende raus julegave fra doTerra – til de som ønsker å ta i mot. Det er også en gave som gir videre til andre. Også dette året gir doTerra bort gratis Frankincense! Denne ganen med en hyggelig vri. Det kommer også nye julegaver, som kun selges i en begrenset periode. Og – noen permanente varer kom kommer til å finnes i sortimentet fremover. doTerra gir oss mye å glede oss over i desember.

Hva med å legge eteriske oljer og rene, naturlige produkter under juletreet i år? Eller fine vertinnegaver? doTerra gjør julehandelen enkel.

Månedens gratis produkt – Clove

La oss hoppe rett i det. Har du en LRP-ordre på 125 pv før den 15. desember vil du få en gratis Clove-olje. 15 ml. Clove er oljen for sunn grensesetting. Den hjelper oss til å stå opp for det vi tror på og gi slipp på offerrollen. En kjempespennende olje – både emosjonelt og fysisk. Visste du at Clove er med på gjøre at cellene kommuniserer bedre sammen? Du kan lese mer om Clove her. I tillegg til Clove oljen vil du også få et pent doTerra-ornament som er fint å henge f.eks på juletreet.

Gratis Frankincense

I alle de seks desember’ne jeg har vært med i doTerra har de gitt oss en helt fantastisk raus oljegave. Hvert år har vi fått gratis Frankincense. For å få denne oljen gratis må du ha en ordre på 200 pv. Da får du nemlig gratis Frankincense. 15 ml.

Dette er en nydelig gave. Ikke bare fordi den er dyr å kjøpe. For det handler også om hva denne oljen gjør for oss OG ikke minst hva den gjør for menneskene som ivaretar råvarene og høster disse. Frankincense er en olje som virkelig forandrer liv. På så uendelig mange måter.

Nytt av året – er at doTerra og vi kan gi litt tilbake til Somaliland. Det er her Frankincense kommer fra. Sjekk ut denne videoen for mer info. For hver ordre over 200 pv i desember vil doTerra donere $ 5 til dette prosjektet. Du som allerede er medlem vet du kanskje hva pv er? Hvis ikke så spør du din oljeveileder. For deg som vil kjøpe din første ordre – gratis Frankincense og donasjon skjer når du bestiller Familiepakken 🙂

Får du lyst til å vite litt mer om Frankincense. Du finner litt mer info her.

Månedens rabatt-produkt – Melissa

Bestill Melissa i desember og få hele 10 % rabatt. Melissa er en typisk olje som man sparer opp poeng for å få gratis. Dette er en virkelig eksklusiv olje. Så denne rabatten blir en ekstra fin julegave! Hvis jeg føler at kroppen har fått noe i seg som ikke skal være der – i form av noe som ofte skjer på vinteren og ender med snørr, host osv – da er Melissa min beste venn. En dråpe under tunga. Jeg lover deg – det smaker ikke spesielt godt, men det gjør utrolig godt for hele kroppen.

Oljen hjelper oss til å legge vekk begrensingene vi gir oss selv. Dette gjør det enklere å leve vårt beste potensiale. Du har kanskje lest om «Melissa-kuren». Hvor du bruker denne oljen intensivt over en kort periode? Du kan også bruke Melissa for å roe ned – og da tenker jeg ikke bare stressende hverdager og dårlig søvn. Tenk på alle typer stressituasjoner i kroppen. Som rødhet, kløe, svie osv. Vi må lære oss å se litt stort på tingene og velge oljer etter dette. Da blir det ekstra gøy å leke med disse dråpene!

Hygge

Hvis jeg sier Hygge – hva tenker du på da? Hygge er vel egentlig et dansk fenomen. Og det kan vel oversettes med «nå koser vi oss»-uttrykket vårt i Norge. Når man kryper opp i sofa’n med et deilig teppe over seg. Med fyr på peisen. Levende lys. En god bok og noe godt og varmt i koppen. Det er hygge!

doTerra har laget en helt ny oljeblanding som heter Hygge. Og den kan kjøpes i en begrenset periode nå. Hygge inneholder eteriske oljer fra Wild Orange, Cedarwood, Myrrh, Frankincense, Vetiver, Amyris, Cictus Tonka Bean og Vanilla.

Julegaver

Hvert år har doTerra noen helt spesielle produkter som vi kun får kjøpt i perioden før jul. I år er intet unntak. Lyst til å se årets julegaver? Du finner de her … Disse her selges fort ut, så har du noe du har virkelig lyst på, så ikke vent for lenge. Og du – har du ikke din egne doTerra-konto ennå? Ikke bruk linken i julegaveoversikten. Da blir du «hjemløs» uten en oljeveileder. Det er ikke så gøy. Ta heller kontakt med meg hvis du vil bestille, så skal jeg hjelpe deg – både med bestillingen og opplæring etterpå.

Husk at doTerra har mange fine julegaver som kan passe under juletrærne i år. Barnekittet, hudpleieprodukter, hårpleieprodukter, SPA-serien vår, kosttilskudd og selvfølgelig eteriske oljer. Dette og mye mer! Trenger du tips til hva du skal kjøpe? Spør da vel!

Da gjenstår det bare for meg å ønske deg en riktig god desember måned! Og har du lyst på noen tips om oljebruk i denne høytiden, så finner du mine 7 beste tips her.

God desember!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!