Desember 2022

Så var vi her igjen da. Siste kapittel av nok et år. Håper 2022 ble alt det du ønsket deg og mer til! Jeg kan ikke si at det ble akkurat sånn for meg, men det har tross alt kommet noe godt ut av 2022 allikevel. Og uansett – om 2022 har vært bra eller dårlig – doTerra har en siste kampanje til oss – i 2022. Hva sier du til GRATIS Frankincense? Eller hva med en gratis Balsam Fir? Eller tilbud på Clove? Kanskje noen lekre julegaver? Kanskje denne måneden blir den måneden som du bestiller dine første doTerra-produkter? Alt kan skje! Her skal du i allefall få lese om kampanjen for desember.

Ambisjonene om å få ut dette innlegget før lunsj den 1. desember sprakk. Hverdagene er hektiske, og med forkjølelse og pjuskhet i heimen, så tar ting litt lengre tid enn forutsett. Men – nå er barna i seng, mannen min er opptatt med sitt, og jeg kan kose meg med å skrive dette innlegget. Jeg sitter i stua med en kopp med varmt vann, honning og oljer, og bare gleder meg over å kunne dele denne kampanjen med deg!

Gratis Frankincense – Virak

La oss bare hive oss over det aller beste helt først! En gratis Frankincense! Jeg tuller ikke! doTerra gir deg en gratis Frankincense i desember – hvis du handler for mer enn 200 pv. Er du allerede medlem vil du finne pv-verdien på ordren din. Sørg for at denne er på 200 og så får du med en gratis Frankincense. Dette gjelder i hele desember! Og til deg som ikke er medlem ennå – dette betyr at dersom du kjøper startpakkene Familiepakken, Home Essentials Kit eller Together Kit, så får du en flaske med Frankincense gratis! Snakk om fantastisk julegave da! Denne oljen er en av de virkelig gode – og den er en av de kostbare oljene. (send meg en melding om du er interessert, så får du en link av meg. Dette gjør innmeldingen lekende lett!)

Jeg ELSKER Frankincense-oljen, og bruker den hver eneste dag! Én dråpe under tunga etter tannpussen hver kveld. Ofte bruker jeg en dråpe eller to i ansiktskremen også, bare fordi huden har så godt av det og den føles helt silkemyk. Dråpen under tunga er min helseforsikring og gave til cellene mine.

Du kan lese mer om Frankincense (som på norsk kalles Virak) i tidligere blogginnlegg.

Balsam Fir – månedens gratisolje

Balsam Fir er en eterisk olje som doTerra ikke har i sortimentet, men som de deler ut gratis til lojale kunder. Dette er så artig! Du får ikke kjøpt oljen, men du kan få den gratis! Det er jo bare litt villt – og veldig gøy at det skal være sånn. Vi elsker jo det som er gratis! Gjør vi ikke? Så lenge det ikke går ut over andre.

For at dette blogginnlegget ikke skulle bli flere kilometer langt, laget jeg et eget blogginnlegg på Balsam Fir. Du finner dette her. Jeg vil oppfordre deg å gå inn på dette innlegget – for denne oljen er utrolig spennende.

Jeg skrev at doTerra gir bort Balsam Fir til lojale kunder. Dette betyr at du må ha en LRP-ordre på minimum 125 pv – før den 15. desember – for å få Balsam Fir gratis. Du kan lese mer om fordelsprogrammet til doTerra her. Ble du medlem i doTerra i november – eller tidligere – har du mulighet til å få Balsam Fir gratis. Og er ordren på 200 pv (og bestilt før den 15.12) – ja, da får du jo både Frankincense og Balsam Fir gratis.

Clove – på tilbud i hele desember

I hele desember kan du få tilbud på Clove-oljen. Clove er en kraftfull eterisk olje laget av nellikspiker. Dette er en olje som kan hjelpe deg med flere ulike ting. Og siden jeg liker å «nerde» litt, så kan jeg jo fortelle at Clove-oljen renser kommunikasjonssystemet til cellene dine, slik at de kan prate bedre sammen. I know! Sikkert litt sært, men så utrolig kult! Hva disse små dråpene kan gjøre av forskjeller for oss. Jeg blir så begeistret for dette – hver eneste dag!

Rabatten er på 10 % og varer hele desember. Du kan lese mer om Clove her.

Nye julegaver – siste innspurt

En av de tingene som er skikkelige spennende i førjulstiden er å se hvilke julegaver doTerra har tilgjengelig for oss. De siste månedene før jul blir flere og flere produkter lansert – en smart måte å fordele kostnadene og innkjøpene på også. De siste julegavene ble tilgjengelige idag. OG – det er fortsatt noen av de tidligere lanserte julegavene som fortsatt er tilgjengelige.

Det kan sikkert skrives mye om disse julegavene, og min intensjon tidligere i høst, var jo å lage et eget blogginnlegg kun om julegavene. Men jeg har innsett at dette blir en litt for krevende jobb akkurat nå. Samtidig har doTerra laget en så fin katalog med produktene beskrevet. Derfor deler jeg like gjerne linken til katalogen med deg. Her er det nok også enklere å følge med på hva som blir utsolgt også. Du finner katalogen her.

Når vi først er inne på dette med julegaver, så har jeg i hele november (og forsetter i desember) delt daglige tips til hvordan du kan bruke eteriske oljer. Her er det mange julegavetips! Gaver du kan lage – med eteriske oljer i. Disse tipsene er laget for inspirasjon og er utgangspunkt for å spinne videre på. Flotte gaver trenger ikke koste en bondegård. Og hjemmelagde gaver fulle av omsorg og kjærlighet er bare de beste gavene. Du finner tipsene på facebook, instagram og telegram. Du finner også mye annet enn julegavetips her altså!

Ved veis ende …

Da tror jeg at det nærmer seg slutten på alt jeg hadde på hjertet for nå. Jeg håper du synes det er verdifullt det jeg deler. Og er du en av de som «sitter på gjerdet» og ikke har fått bestilt den første startpakken? Send meg en melding og la meg holde deg i hånden. Til deg som ønsker deg en startpakke til jul – send meg en melding, så lager jeg en link som du kan sende til mannen din/kjæresten din – så blir hans jobb med å kjøpe julegave til deg veldig enkel. Samtidig som du får akkurat det du ønsker deg! (bruker du chat-funksjonen på siden her, så husk å logge deg på facebook før du sender melding, ellers ser jeg ikke hvem som har skrevet melding til meg. Du kan også ringe meg på 90085412 eller sende mail til nina@lykkeligevalg.no)

Så ble det midnatt før jeg ble ferdig. Men jeg har storkost meg og det håper jeg at du har gjort også! Ønsker deg en stille, fredelig førjulstid uten for mye stress og jag. Husk at det er du som er sjefen over ditt håndbrekk. 🙂 God adventstid og klem til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!