doTERRA fordelskunde

doTERRA har et spennende tilbud til alle sine medlemmer. Du kan bli fordelskunde og få ekstra bonus på dine kjøp. Perfekt når du skal starte en bedre livsstil og ønsker den beste prisen på kvalitetsproduktene dine. Og hva sier du til å få gratis eteriske oljer hver måned – året rundt? Programmet heter LRP – Loyalty Reward Program.

Du skal nå få lære det du trenger å vite om hvordan du kan få dine varer til best mulig pris. Og hvordan du kan få ett gratis doTerra-produkt hver eneste måned.

Den første ordren du bestiller hos doTerra kalles innmeldingsordre. Og allerede fra den neste måneden har du mulighet til å opprette en LRP-ordre. Loyalty Reward Program-ordre. Dette vil gi deg ekstra hyggelige priser på produktene du bestiller fra doTerra. Og du vil nå motta en pakke hver måned. Programmet er fleksibelt, og du velger selv hvilke varer du ønsker å bestille. Og dette kan variere fra måned til måned. Min første LRP-ordre var juni 2016 og jeg har alltid hatt minst én slik ordre hver måned. Og vet du hva – det har aldri vært to helt like ordrer. Jeg tilpasser innholdet etter mitt behov, og dette er superenkelt å gjøre i din egne nettportal.
Jeg skal ta deg med alle «verdt å vite» og gode tips. Slik at du kan ta et informert valg – om LRP er noe for deg.

Fordeler ved LRP

Som medlem i doTerra får du alltid medlemspris på alle produkter. Om du oppretter en LRP vil du i tillegg få ytterligere bonuser. Og du får bonus fra første LRP-ordre. Denne bonusen øker for hver måned du har en LRP-ordre. Du starter alltid på 10 prosent og kan øke opp til maksimalt 30 % bonus.

For hver 3. måned med en LRP-ordre på minimum 50 pv (ProduktVerdi) øker du din bonusprosent.
La oss si at du har en LRP på 100 pv – bare sånn for å gjøre utregningen enklere.
I måned nr 1, 2 og 3 vil du få 10 bonuspoeng.
I måned nr 4, 5 og 6 vil du få 15 bonuspoeng.
I måned nr 7, 8 og 9 vil du få 20 bonuspoeng.
I måned nr 10, 11 og 12 vil du få 25 bonuspoeng.
Deretter vil du få 30 bonuspoeng på hver ordre.

Disse poengene bruker du til å ta ut valgfrie doTerra-produkter – helt gratis!

Hvordan oppnå poeng

Når du oppretter en LRP så er det du som bestemmer hvilke varer du ønsker tilsendt hver måned. Noen ønsker de samme produktene måned etter måned, mens andre ønsker ulike produkter fra måned til måned. Uansett hva du ønsker å gjøre, så ta en titt på tabellen under. Den viser deg hvordan du oppnår poeng.

For å oppnå poeng så må du ha en LRP-ordre på over 50 pv hver måned. Dersom du ønsker et gratis produkt hver måned, så gjør du dette dersom du har en LRP-ordre på minimum 125 pv innen den 15. i hver måned. Dette gratisproduktet kalles månedens produkt og endres hver måned. Vi får vite månedens produkt den første dagen i hver måned. Og det er alltid en spennende olje og en fantastisk mulighet til å utvide sortimentet, fylle på med favoritter eller nydelige gaver til noen du bryr deg om.

doTerra har laget en fin video om LRP og du finner den her.

Ønsker du å opprette din egen LRP-ordre, og du allerede har et doTerra medlemsskap – ta kontakt med personen som hjalp deg med innmeldingen.
Har du ennå ikke meldt deg inn i doTerra, så kan du gjøre dette her. Så vil jeg ta kontakt med deg og hjelpe deg med å sette opp din LRP-ordre med produkter tilpasset ditt behov.

4 hendelser på “doTERRA fordelskunde”

  1. Tilbakeping: BOGO - Lykkeligevalg.no

  2. Tilbakeping: August - doTerra kampanje - Lykkeligevalg.no

  3. Tilbakeping: Medlemskap uten kit - Lykkeligevalg.no

  4. Tilbakeping: Desember 2020 - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!