doTerra Julegaver 2022

Hvert år har doTerra samlet noen flotte produkter i sin julegavekatalog. Dette kan være gamle kjenninger, nyheter, eteriske oljer, oljerelaterte produkter, diffusere og annet som man mer enn gjerne ønsker å finne under juletreet. Tradisjonen tro lanseres disse produktene litt etter litt. Veldig praktisk, slik at vi slipper å tømme hele lommeboka på én gang. De første julegavene ble lagt ut for salg 1. oktober og disse får du presentert her.

Jada, det er en stund igjen til jul, men noe av det som er hyggelig med julen er jo å kose seg med innkjøp av gaver! Det synes i allefall jeg. Og når jeg kan sitte hjemme og bestille kvalitetsgaver på nett – ja, da blir jeg superhappy.

Fox Diffuser og Eucalyptus eterisk olje

Altså – har du sett noe så søtt? Hva med å slippe Reven inn til din egen eller andres familie? Denne skjønne diffuseren vil lett bli en favoritt hos barna. Denne diffuseren kan stå på kontinuerlig i fire timer. Den har tre ulike lysinstillinger og fire ulike musikklyder (antakeligvis ikke Ylvis sin «The Fox»-sang, selv om det hadde vært veldig gøy for de større barna (meg inkludert!) …). Dampen som kommer opp av reven kan dekke et rom på ca 25 kvm. Størrelsen på diffuseren er 11 x 17 x 19 cm.

Eucalyptus-oljen er bestevenn med luftveiene samtidig som den er litt avkjølende og har en rensende effekt på luften. Det å ha noen få dråper Eucalyptus i diffuseren vil hjelpe barna å kvitte seg med dårlige opplevelser igjennom dagen – den virker som et slags mentalt viskelær.

Sol no 3 – Personlig PUREfume

Dette produktet har jeg aldri prøvd før, så nå måtte jeg ut og finne informasjon fra internettet. doTerra beskriver denne som en aroma fra Brasil. Sol no 3 tar deg på en romantisk reise fylt med late dager på stranden, solbrun hud og varme sommernetter. At jeg kaller den PUREfume, betyr egentlig at dette er en naturlig parfyme. Og hva er vel bedre enn helt rene og naturlige dufter?

Sol no 3 inneholder en blanding av flere ulike eteriske oljer. Her finner du blant annet sitrusoljer, Sandalwood og Davana. Davana er en utrolig spennende olje som dufter ulikt på alle mennesker. Stiller du opp 100 mennesker på en linje og smører alle med Davana, vil du oppdage at den dufter ulikt på alle. Dette gjør at Sol no 3 virkelig er en personlig duft. En perfekt gave til deg selv, en god venninne eller andre som fortjener en fin oppmerksomhet.

Sol no 3 Håndkrem

Denne her gleder jeg meg skikkelig til å teste ut. En håndkrem som er proppfull av gode ting for hendene. Masse næring og fuktighet som gir silkemyk hud på hendene. Dét er vel noe alle trenger og fortjener nå i høstmørket. Jeg må innrømme at jeg er glad for at jeg ikke trenger å vente helt til jul med å kjøpe denne kremen. Og apropos det å vente – disse julegavene finnes kun i et begrenset antall og de kan plutselig bli utsolgt. Greit å sikre seg de produktene man vil ha – så raskt som mulig. Bare et tips herfra!

doTerra Hygge med lekker kopp

Når du hører ordet «hygge» – hva tenker du på da? Hygge kan jo være så mange ting. Når jeg hører dette ordet så sitter jeg i godstolen, foran ovnen hvor flammene danser og det knitrer. Det er kanskje litt mørkt utenfor. Og kaldt. Muligens sitter jeg under et deilig pledd med en god bok i hånden og en kopp med noe varmt å drikke. Dét er hygge for meg!

Den eteriske oljen «Hygge» er designet nettopp for å ta deg til din «hygge-plass». Jeg tror nok ikke oljen lukter av bål og varm kakao, men allikevel 🙂 Denne oljeblandingen inneholder disse oljene: Wild Orange, Cedarwood, Frankincense, Myrrh, Vetiver, Amyris, Cistus, Tonka Bean og Vanilla. Mmmmmm ….

Settet inneholder den lekre keramikk-koppen på bildet + Hyggeoljen i en 15 ml flaske.

Fat/diffuser med marmoreffekt og Spearmint

Altså marmor og ikke mormor. Her er det en viss forskjell … hehehe … (Sorry! Jeg måtte bare …)

Denne julegaven er også todelt. Med Spearmint-oljen og et fat eller en diffuser med marmorutseende. Her er det plass til tre oljeflasker i hvert sitt hull (i streken over o’en – hvis du ser doTerra-o’en). I den store rundingen kan du dryppe noen dråper av din favorittolje og bruke den som diffuser. Passer perfekt for deg som er sensitiv for lyd eller strøm. Eller på et sted hvor man ikke har tilgang til strøm.

Spearmint er en deilig mynteolje som jeg ofte smører på halsen når jeg skal møte andre mennesker. Spesielt når jeg skal snakke for denne oljen hjelper nemlig med å få frem et klart og tydelig budskap. Denne oljen hjelper oss å være modige og selvsikre, i tillegg til tålmodige. Noen som har en 3-4 åring i huset? Eller kanskje en tenåring? Uansett – Spearmint er en deilig forfriskende olje.

Hårpleieprodukter i reisesett

Planlegger du å reise bort i høst/julen? Eller har du lyst til å teste ut en helt ny hårpleieserie som doTerra har? Da MÅ du teste ut dette settet. Dette er nemlig en serie som har kommet til USA og nå får vi en smakebit her i Norge og Europa. Serien består i tre ulike produkter. Shampo, Balsam og tørrshampo. Dette kommer i en praktisk liten veske.

Jeg har selv hatt gleden av å teste disse produktene. Og nå er det sikkert mange ulike opplevelser som er ganske så subjektive – når det gjelder slike produkter. Det skal sies med én gang at jeg elsker hårpleieproduktene som vi allerede kjenner fra doTerra. Disse nye er litt annerledes. Shampoen gir et deilig rent hår. Balsamen er litt «tørrere» og gir litt mindre fuktighet enn den balsamen som allerede er i sortimentet. Dette er MIN opplevelse. Kanskje du opplever det annerledes. Jeg liker disse produktene. Håret blir liksom «lettere». Tørrshampoen har jeg ikke testet ut ennå, så den har jeg ikke så mye å si om akkurat nå. Gleder meg til å høre hva du synes om disse!

Neshama Touch

Her har vi mulighet til å sikre oss en «gammel kjenning». Neshama Touch har doTerra hatt tilgjengelig i begrensede perioder. Er dette allerede en favoritt – ja, da løper du og kjøper med det samme.

Neshama inneholder flere ulike eteriske oljer. Her finner du Frankincense, Lavendel, Cedarwood, Cypress, Myrrh, Spikenard (nardus), Wild Orange, Cassia og Cinnamon. Alle fortynnet i en baseolje, slik at oljen gir deg den beste effekten samtidig som den er mild og skånsom mot huden.

Neshama er nok designet for yoga spesielt, men det betyr ikke at du MÅ gjøre yoga for å bruke denne oljen. Tvert i mot.

doTerra skriver selv følgende om denne oljen:

«Inspirert av religiøse og kulturelle feiringer vender vi blikket mot Neshama og oljens unike betydning på tvers av generasjonene. Mange av de eteriske oljene som er valgt ut til Neshama Sjelfull blanding, ble en gang ansett som hellige og er nevnt i eldgamle skrifter. Både den gang og nå blir de brukt for å gi oss en sterkere fornemmelse av hvem vi er. I vanskelige tider kan Neshama fungere som en påminnelse om at sjelen er forbundet med verden rundt oss, og at vi vil finne helbredelse med tiden.»

Alle disse treoljene vil bidra til jording. Det å føle seg stødig og trygg. Innslaget av Wild Orange vil hjelpe til med å løfte humøret. Cinnamon Bark vil beskytte oss. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med denne oljen. Og – jeg vil tippe at det blir en slager for mannen min. Han elsker treoljene.

Har du lyst til å se julekatalogen, så finner du den her.

Fant du noe du likte? Trenger du hjelp med den første bestillingen din? Ta kontakt, så hjelper jeg deg gjerne. Husk å logge deg inn på facebook, før du sender melding i chat’n.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!