doTerra – bli med «inn i» flaskene

Det snakkes mye om at eteriske oljer har mye ulik kvalitet – fra leverandør til leverandør. Kvalitet er kjempeviktig! Men det er også noe annet som er verdt å tenke på når det gjelder de oljene du velger å kjøpe. Jeg skal nå ta deg med inn på «innsiden av en oljeflaske».

Medmenneskelighet, omsorg, hjertevarme. Ønsket om det best for andre mennesker. Alt dette er en del av pakken dersom du velger å kjøpe eteriske oljer fra doTerra Norge.

Om du ønsker å forstå hjertet av doTerra og hvorfor jeg elsker denne fantastiske selskapet, så forsett å lese. Dette er SÅ MYE mer enn eteriske oljer.

I september 2019 lanserte doTerra en olje, i USA, som heter Lemon Eucalyptus. Og nå skal du få høre en sterk historie om hva som skjedde på den andre siden av denne Lemon Eucalyptus-flasken.

På bildet ser du Melle sammen med en av grunnleggerne og eierne i doTerra, Emily Wright. Melle bor i Lunga Lunga, i Kenya, nær grensen til Tanzania. Dette er et av de fattigste områdene i landet, med en gjennomsnittlig familieinntekt på mindre enn $1 hver dag. Melle er en av flere kvinnelige bønder som jobber med oss i Lunga Lunga. Hun har åtte barn, og før doTerra, var det ikke ukjent for denne familien å kunne gå flere dager uten å spise. Det var ikke nok mat. Ikke nok penger til å kjøpe mat for heller.

Når doTerra oppdaget av dette området var perfekt for å dyrke tea tree planter visste de at de kunne skape industri og muligheter for mennesker i desperat nød. doTerra sitt Sourcing Team ga Melle noen unge tea tree spirer, hjalp henne å plante de og lærte henne hvordan hun skulle ta vare på de. Seks måneder senere, kom de tilbake for å lære Melle hvordan hun skulle høste tea tree. Hun fikk utbetalt lønnen sin umiddelbart. Avlingen hun hadde tatt vare på i denne perioden ga avkastning. Det ga henne mer penger enn hun hadde drømt om å kunne tjene i løpet av hele livet sitt. Og nå kunne hun høste tea tree hver sjette måned.

Tilfeldige oppdagelser?

På den samme turen, oppdaget Sourcing Teamet til doTerra noen ville planter med Lemon Eucalyptus som vokste rundt gården til Melle. Dette fikk hjulene til å begynne å rulle. Hva om doTerra kunne skape en annen inntektskilde for Melle og de andre gårdene med Lemon Eucalyptus? Melle høstet, doTerra destillerte og til alles glede – etter et helt batteri av kvalitetstester viste det seg at Lemon Eucalyptus møtte våre CPTG standarder!

Men doTerra stoppet ikke der. De hjalp Melle med å sette opp en sparekonto og lærte henne hvordan hun kunne sette opp et budsjett. I løpet av tre år ville Melle ha nok penger til å eie sin egen jord, via programmet doTerra har etablert for småskala-bønder i Lunga Lunga-regionen.

Hvor fantastisk er ikke dette?

Fra dag én har doTerra lett etter hver eneste mulighet for å løfte mennesker, fra begynnelse til slutt i hele prosessen med oljeproduksjonen – og alt starter med disse fantastiske bøndene.

Dette er ikke en enkel løsning. Det er heller ikke en kostnadsøkonomisk løsning. Men det er den riktige løsningen. Og for doTerra – den ENESTE løsningen.

Det er viktig å være bevisst på hvor vi lar våre egne penger sirkulere. Jeg er stolt over å kjøpe og bruke doTerra sine oljer og det burde du også være. Nå har du også fått kjennskap til denne nydelige siden av denne oljeflasken også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!