doTerra Tannkrem

Tannpasta. Tannkrem. Uansett – det handler om tannpuss,. doTerra sin tannkrem er full av nyttige eteriske oljer, uten fluor og uten såpe. Visste du at vanlig tannkrem inneholder samme type såpe som blir brukt i bilvaskemidler? Det er jo ikke noe artig å få inn i kroppen. doTerra sin tannkrem inneholder også et spennende stoff som har en positiv effekt på emaljen.

Hva er spesielt med doTerra sin tannkrem?

doTerra sin fluorfrie naturlige blekende tannkrem kombinerer beskyttende egenskaper fra doTerra sin egen OnGuard-olje med andre naturlige ingredienser som bidrar til renere tenner og bleking av tennene med på en skånsom måte.

OnGuard-oljen fra doTerra inneholder eteriske oljer fra Villappelsin, Nellik, Kanel, Eucalyptus og Rosmarin som sørger for en ekstra rensende effekt. I tillegg er eteriske oljer fra Peppermynte og Wintergreen tilsatt. Du finner også naturlig søtning fra Xylitol. Tannkremen gir en forfriskende, unik kanel/peppermynte-smak som gir frisk pust gjennom hele dagen. Tannbørsten oppleves også frisk når du bruker den neste gang. Denne tannkremen har også Myrrh, en eksklusiv eterisk olje som er kjent for sine egenskaper til god oral hygiene, og spesielt rettet mot tannkjøttet og slimhinnene i munnhulen.

Hydroxyapatite, en naturlig substans, som har, i spennende eksperimentelle undersøkelser, vist seg å bidra med remineraliseringen og gjenoppbyggingen av emaljen på tenner. For å holde tennene dine sunne for fri for hull og nedbrytning av emaljen, trenger emaljen å bygges opp igjen. Dette er en konstant prosess. Det kalles remineralisering. Hydroxyapatite hjelper slik at tennene føles sterkere, glattere og sunnere. I tillegg er de mindre sensitive til varme og kulde.

Hydrert silica er et naturlig slipestoff som bidrar til å fjerne tannsten og belegg, samtidig som den er snill nok til ikke å skade tennenes emalje.

Hvordan bruke OnGuard tannkrem?

Etter bruk av tanntråd, putter du tannkrem (på størrelse med en ert), på en fuktig tannbørste. Puss forsiktig og nøye, helst etter hvert måltid, i tillegg til morgen og kveld. Eller bruk slik som legen eller tannlegen din anbefaler. For optimalt resultat, avslutt med doTerra sin OnGuard munnskyll.

Jeg får ofte spørsmål om denne tannkremen kan brukes av barn. Mine barn har brukt OnGuard Tannkrem siden vi fikk den i hus. Dvs når guttene var 3 og 5 år. Hvis du ser på produktdatabladet til doTerra, så vil det stå «Keep out of reach of children». Dette betyr ikke at barn ikke kan bruke tannkremen, men at de ikke skal få leke med tuben og putte alt innholdet i munnen på én gang.

Hvordan bestille OnGuard Tannkrem?

Det finnes flere måter å bestille denne tannkremen på. Du kan lese om disse her.

Nå er jeg en skikkelig dårlig selger, men jeg er mer opptatt av gode løsninger for deg, enn for å få et salg. Kjøper du kun en tannkrem, så blir den skikkelig dyr. Fraktkostnaden er ganske høy. Mitt beste råd er å bestille en startpakke og legge tannkremen til som et ekstra produkt, eller at du setter sammen din egne pakke. Hvis du allikevel kunne tenkt deg flere produkter 🙂 Ta kontakt med meg, så finner vi den beste løsningen for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!