En drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse

Noen ganger drømmer man store drømmer. Andre ganger litt mindre drømmer. Og drømmer i dette tilfelle er ikke slike som du «tilfeldigvis» drømmer om natten. Men ønsker og visjoner for hva du skal oppleve og være med på. På ekte!

Tenk å ha mulighet til å reise med hele familien til USA, på roadtrip samtidig som vi får noen dager i en stoooor doTerra-boble – Convention.

En slik drøm er i ferd med å gå i oppfyllelse for meg nå. Og det kribler i hele kroppen. Reisefeberen har allerede satt inn og jeg bare gleder meg.

En ekte familieferie

Om mindre enn én måned tar jeg med mannen min, barn våre og foreldrene mine til USA! Det som er ekstra gøy med dette er at mamma og pappa aldri har vært i USA før. Og nå får vi muligheten til å vise de landet som vi har feriert i så mange ganger ♥

Det blir en skikkelig roadtrip med campingbil og det hele. Og vi skal selvfølgelig prøve å få med oss så mye som mulig på de ukene vi er der. California, Nevada, Arizona og Utah. Det kommer til å bli mye kjøring, endel gåing, masse opplevelser og mange gode minner som skal tas med hjem. 

Noen av dagene er satt av til doTerra. Det var nemlig her det hele startet. Drømmen. Som vokste seg så stor … Hvert år, i september, arrangerer doTerra et Convention i Salt Lake City. Hvor doTerra-brukerer fra hele verden samles for å lære mer om produktene og firmaet vi er så begeistret for. Og vi blir ikke alene! 35.000 andre kommer også. Oh yes! Det er ikke en skrivefeil. Trettifemtusen kommer til Salt Lake City disse dagene. Vi har tidligere deltatt på et europeisk Convention, men her var det «bare» 5.000 personer. For all del – en opplevelse for livet dét også. Men dette her blir mye større! Flere mennesker, lengre arrangement, flere og større butikker. Og så er det jo USA da ♥

Det er kun mannen min og jeg som drar på Convention (resten av reisefølget har andre planer disse dagene). Dette var vår drøm. Å oppleve et så stort arrangement. Vi gleder oss! Til opplevelsen. Til å lære mer om produktene. Til nyhetene som blir presentert. Til fellesskap med gode venner. Til å være i «doTerra-bobla» noen dager. Og drømmen vår vokste seg virkelig stor. Fra at vi to skulle reise noen få dager til Utah og til at vi tar med deler av storfamilien og reiser rundt i fire stater for å oppleve naturen og noe av alt det spennende som disse statene har å by på. 

Har du noen tips å dele?

Det er mindre enn én måned til vi reiser og nå trenger jeg noen tips fra deg! Jeg håper virkelig at du kan hjelpe meg litt … For – jeg er ikke så god til å begrense meg. Spesielt ikke når det gjelder å pakke oljer. Selv om jeg aldri har vært speider, så er jeg alltid beredt! Jeg tenker alltid på hva som kan oppstå av utfordringer og hvilke oljer jeg trenger for å håndtere dette. Du har det kanskje på samme måte?

Kom med tips til hvilke oljer du ville tatt med deg på en slik tur og hvorfor du velger akkurat disse oljene ♥
De som kommer med utfyllende forslag, og da mener jeg mer enn å skrive «Lavendel», blir med i trekningen av en hyggelig oljehilsen.

ps. har du ingen oljetips, så vil reisetips til disse statene også gi deg mulighet til å delta i trekningen.

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!