Farsdag 2020

Selv om pappaer bør heies på hver eneste dag, så er det ekstra hyggelig å kunne sette av en spesiell dag til dette. Nå skal jeg gi deg noen tips om gaver du kan gi til pappa’n din. Ingenting er så hyggelig som hjemmelagede gaver. Her er gavene fulle av eteriske oljer fra doTerra. DIY som både du og barna dine kan lage. Iallefall om barna er i skolealder.

Hva med en god duft? Eller en hjemmelaget barberkrem? Eller hva med en lindrende hostesirup? Det finnes også flotte produkter – som er ferdige til å gi bort. Ta en titt og finn din favoritt.

Hjemmelaget aftershave med deilig krydderduft

Denne godlukten lager du på en 10 ml rollon-flaske av glass. Og du trenger:

40 dråper Bergamot
10 dråper Clove
20 dråper Siberian Fir
5 dråper Sitron
Fraksjonert kokosnøtt olje

Drypp de eteriske oljene i rollon-flasken og fyll opp med fraksjonert kokosnøttolje. Rist litt og lag en flott etikett som du klistrer på.

Photo by Kelly Sikkema on Unsplash

Hjemmelaget barberkrem

2/3 kopp Sheasmør
2/3 kopp Kakaosmør
1/4 kopp Fraksjonert kokosnøttolje
5 dråper Sandalwood
5 dråper Peppermint
5 dråper Eucalyptus

Smelt alle ingrediensene, unntatt de eteriske oljene, i vannbad. Avkjøl i tre minutter. Tilsett de eteriske oljene og rør godt rundt. Avkjøles til blandingen har stivnet. Er du utålmodig kan blandingen avkjøles i kjøleskapet. Pisk med håndmikser til blandingen er lys og lett. Oppbevares i et tett glass.

Photo by ANDI WHISKEY on Unsplash

Håndmassasje

Selv om det kanskje er vi kvinner som er flinkest til å uttrykke at vi setter pris på en god massasje, litt nærhet og «omsorg», så vet jeg at mannfolkene også liker dette. I hvert fall de aller fleste. Hva med å lære barna å gi en deilig håndmassasje. Dette kan kun gjøres når barna er store nok. Min åtteåring ville vært stor nok for dette nå.

doTerra har utviklet en utrolig deilig, enkel og god håndmassasjeteknikk som er rask å lære seg. Og så kan du velge om massasjen skal være kjapp og enkel, eller om den skal ta litt lenger tid. Du kan også tilpasse oljene etter hva pappa’n ønsker. Fine olje for denne massasjen er AromaTouch, Adaptiv, Balance og Wild Orange. Finn frem noen gode oljer og la han få velge den han liker best.

Instruksjoner til denne håndteknikken finner du her – en kort og informativ video. Og har du sertifiseringen eller oljene til å gjennomføre en full AromaTouch Technique på hele kroppen, så er jeg helt sikker på at dette blir satt stor pris på.

Photo by Alvin Mahmudov on Unsplash

Andre produkter som kan glede en pappa

doTerra har jo allerede fine produkter som også er fine gaver. Selv har jeg ofte gitt bort tannkrem og munnskyll. God tann- og munnhelse med OnGuard-oljen i.

Deep Blue Rub er også en genial gave. Kremen for ømme og slitne muskler og ledd. Perfekt ved trening og fysisk aktivitet. Lyst til å vite mer? Se her.

Autumn Tour-pakken som selges nå – fullstappet av gode eteriske oljer for å styrke immunforsvaret og holde seg frisk. Her får du tannkrem, olje, rollon, drops, softgels, såpe og håndspray + flott toalettveske. Når denne pakken kjøpes, kan du velge inntil seks ekstraprodukter med spesialrabattert pris.

Synes du det er litt sent å bestille disse varene nå? Kanskje du kan hjelpe barna med å lage et pent «gavekort» og la gaven komme i posten om kort tid. Du bestiller via linken her. Eller send meg en melding, så hjelper jeg deg.

Jeg er ei skikkelig pappajente. Og livet har lært meg at vi må ta vare på de vi er glad i – hver dag. Vi vet aldri hvor lenge vi har de rundt oss. Dette gjelder jo ikke bare pappa’er, men også mamma’er, andre familiemedlemmer og venner. Fortell de hva de betyr for deg.

Og du – forresten – når vi snakker om pappa! Sjekk ut hvilket oljemirakel pappa opplevde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!