Februar 2021

Så var plutselig februar her. Dagene blir merkbart lysere, selv om gradestokken kryper nedover. doTerra sin kampanje i februar er ikke tilfeldig. Her har de plukket ut to eteriske oljer som er veldig tidsaktuelle. OnGuard Touch og Lemon Eucalyptus.

Disse oljene kan brukes på flere ulike måter. Alt fra beskyttelse til rensing. OnGuard er en god, gammel kjenning. Lemon Eucalyptus er et ganske fersk nykommer. Begge verdifulle oljer som kan brukes sammen og hver for seg.

Tilbudsprodukt – OnGuard Touch

OnGuard Touch, dvs rollon-varianten er på tilbud i hele februar. Uansett hva slags ordre du legger inn, vil du få 10 % rabatt på denne oljen. OnGuard er en oljeblanding med flere ulike eteriske oljer. Alle med CPTG-standard. De eteriske oljene du finner i OnGuard er Wild Orange (Villappelsin), Clove (Nellikspiker), Cinnamon leaf/bark (Kanelblader og -bark), Eucalyptus og Rosemary (Rosmarin). Og siden dette er Touch-varianten, er OnGuard-blandingen fortynnet med baseolje. DoTerra bruker fraksjonert kokosnøttolje i sine blandinger. Dette betyr at oljen er klar til å brukes. Smør den direkte på huden.

Dette er oljen jeg alltid har i veska. Spesielt nå i disse tider. Hvis jeg opplever en kriblende følelse i hals eller brystregionen, så smører jeg på med én gang. Og for deg som har fulgt meg en stunt, så vet du at jeg liker å gjøre ting på enkleste måte – uten at det går ut over effekt og kvalitet. Med OnGuard Touch slipper jeg å blande oljer i hendene og bli «grisete». Jeg kan bare skru av korken på flaska og smøre direkte på. Og det er derfor jeg har dobbelt opp av alle oljer – både de fortynnede på rollon-flaske, OG de ufortynnede som kan brukes i diffuser mm. Flere valgmuligheter = jeg elsker det!

OnGuard hjelper immunforsvaret ditt til å fungere på best mulig måte. Har du lyst til å lære mer om denne oljen, kan du lese her.

Månedens gratisprodukt – Lemon Eucalyptus

Månedens gratisprodukt er en gave fra doTerra til alle sine fordelskunder. For å få Lemon Eucalyptus gratis, må du legge inn en LRP-ordre på minimum 125 pv, innen den 15. februar. LRP står for Loyalty Reward Program og er fordelskundeprogrammet til doTerra. Dette er den smarteste måten du kan handle på og du kan lese mer om dette programmet her.

Lemon Eucalyptus er en olje som skaper plass og hjelper deg til grensesetting. Dersom du ikke har noen grenser, vil du oppleve mye «støy» utenifra. Det kan føles som om alle «spiser» deg opp. Dette kan føre til at vi lett kan miste kontakten med oss selv og målet vårt. Veien vår. Og drømmene våre.

Lemon Eucalyptus er med på å skape dette rommet – både inni oss og utenfor oss. Bruk gjerne denne oljen i diffuseren.

Når energiene i cellene løftes, slik som Lemon Eucalyptus bidrar til, blir vi i stand til å kjenne på egne behov og ønsker. Denne oljen hjelper oss til å våge å være oss selv – uten hele tiden å skulle tilpasse oss omgivelsene.

Opplever du at kroppen din har redusert sirkulasjon – at ting går litt tregt? Prøv å smøre en dråpe Lemon Eucalyptus (fortynnet med baseolje) under føttene og over leveren. To til fire ganger om dagen.

Du kan lese og lære mer om Lemon Eucalyptus her.

Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god februar da! Håper du bruker oljene dine og koser deg med de! Og ikke bare koser deg, men at du bruker de aktivt til å designe det livet og den livsstilen du ønsker – for deg og dine <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!