Februar 2022

Så var plutselig januar over. Ny måned og nye kampanjer er klare! Er du klar? Jeg gleder meg til å dele dette med deg 🙂 Ylang Ylang, Tamer, Rose og mer til. Her kommer godbitene på stripe. Gratisoljer, rabatter, tilbud og nyheter.

Jeg elsker disse nye månedene. Blanke ark og så videre. Og hadde jeg sett tilbake på de blogginnleggene jeg skriver, så hadde jeg nok oppdaget at jeg veldig ofte starter disse blogginnleggene på denne måten. MEN det er virkelig sånn. Med de blanke arkene. Nye muligheter. Det har vi jo hver dag og hver time. Allikevel er det noe spesielt meg månedskifter.

Rart å tenke på alt som har skjedd i januar. Flytting, overlevering av huset. Store ting. Syvmilssteg mot drømmen vår. Litt sånn god blanding av «klyp deg i armen» og «hva skjedde egentlig nå?».

Men nok om meg – la oss komme til kampanjen!

Supertilbud på Rose Touch 1. til 3. februar

doTerra starter feburar med et knalltilbud på Rose Touch. Tilbudet gjelder kun frem til 3. februar og du får hele 20 % i rabatt på denne fantastiske oljen! Dette tilbudet gjelder kun i tre dager, så ikke vent med å bestille! Gjelder alle typer ordre 🙂 Lyst til å vite mer om Rose-oljen? Da kan du lese mer her. Rose handler om takknemlighet og tiltrekning. Som en flott kollega av meg sier «I am a magnet for miracles». Rose-oljen er en skikkelig kraftfull olje.

Har du lyst til å bestille Rose-oljen, men har ikke noen egen doTerra-konto ennå? Da kan du enten bestille uten medlemskap (anbefales ikke. Dette er en dyr måte å handle på), bestille med medlemskap eller bestille sammen med en startpakke. Send meg en mail på nina@lykkeligevalg.no, så kan vi finne den løsningen som passer best for deg.

Tamer – månedens gratisprodukt

I februar gir doTerra bort en flaske med Tamer til alle lojale kunder som har en LRP-ordre på minimum 125 pv (bestilt innen 15. februar). Tamer er en av de syv oljene i Kids Collection. Dette er den lyseblåe som er god for magen og fordøyelse. Både fysisk og emosjonell fordøyelse. Det er gøy å tenke litt ut over vanlig bruk av oljene. Når jeg sier fordøyelse, så tenker man jo på luft i magen, hard/løs/treg avføring, spist noe man ikke tåler, spist for mye, ubehag osv. Men tenk litt emosjonelt også. Det hender vi står oppe i situasjoner som krever at vi klarer å fordøye inntrykk også. Tamer slo ut på min scanning da vi sto midt oppe i flytteprosessen. Da skjedde det mye som måtte fordøyes.

Har du lyst til å lese mer om Tamer, så finner du info her.

Og lurer du på hva LRP er for noe? Ja, da kan du finne nødvendig info her.

Ylang Ylang – månedens tilbudsprodukt

Har du testet Ylang Ylang ennå? Nå kan du få den til en ekstra hyggelig pris. I hele februar gir doTerra 10 % rabatt på Ylang Ylang. Dette tilbudet gjelder for alle – uavhengig av om du har medlemskap eller ei. Om du har LRP eller bestiller en standard engangsordre.

Da jeg leste om Ylang Ylang – lærte jeg noe spennende. Denne oljen kan lindre eller hemme sinne som kommer fra opphopet frustrasjon. Da tenker jeg at dette kanskje er den perfekte oljen i disse tider. Verden er litt snål og jeg regner med at det er flere enn meg som gjerne vil ha tilbake en mer normal hverdag? Ylang Ylang er også en olje som er mye brukt i bryllup. Spesielt i Asia. Du kan lære mer om denne oljen her.

Besparelser på kosttilskudd

Dette her er en av de tingene jeg har håpet på ville komme til Norge. Og nå skjedde det 🙂 Gode tilbud på kosttilskudd, når man kjøper flere samtidig. Tilbudene som gjelder er kun i de kombinasjonene jeg nevner her:

Kjøp GX Assist og xEO Mega og få 15 % rabatt på Zendocrine Softgels
Kjøp xEO Mega og PB Assist+ og få 10 % rabatt på DDR Prime Softgels

Volo diffuser

Er du også en av de som gleder seg over nye diffusere? Nå har du mulighet til å skaffe deg to til 🙂 Volo diffuseren er her. I to ulike farger. Onyx og Marble. Disse diffuserene kan du bestille alene – eller – du kan også kjøpe en spesialpakke hvor du får diffuser + Green Mandarin. En frisk sitrusolje som ofte blir nevnt som en erstatning for tea tree-olje eller melaleuca som den het tidligere. Du finner de i webshop’n din. Eller du kan legge den til i innmeldingsordren din. Har du lyst på dine aller første doTerra-produkter, men usikker på hvor du skal begynne? Ta kontakt med meg, så hjelper jeg deg gjerne 🙂

Det var en oppsummering av februar-kampanjen! Her er det mye å glede seg over. Håper du fyller dagene med oljer, glede og mennesker som løfter deg! Jeg ønsker deg en finfin måned og tusen takk for at du følger med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!