Februar 2023

Hvor ble det av januar? Hallo! Den måneden ble liksom bare borte. I skrivende stund sitter jeg på Barbados. Så den norske vinteren virker litt fjern for meg akkurat nå, men plutselig er jeg tilbake i Norge, og da føles det mer som februar. doTerra har en fin kampanje til oss i februar. Vi kan glede oss over muligheten til å få en gratis eterisk olje fra Lavendel, rabatt på Citrus Bliss såpestykke og noen nye produkter i sortiment. Disse produktene er ny sjampo og den eteriske oljen fra Spanish Sage. I tillegg får vi tilgang på Blue Lotus og Beautiful i en begrenset periode. Og – som om ikke dét var nok – du har også mulighet til å få en helt gratis Helichrysum Touch! Alt dette gleder jeg meg til å dele med deg.

Jeg hopper like greit ut i all informasjonen jeg 🙂

Gratis Lavendel – Månedens produkt

Lavendel-oljen er ofte den oljen som folk først blir kjent med. Og det er kanskje Lavendel-oljen som først dukker opp, når mennesker som ikke har et nært forhold til doTerra og eteriske oljer, hører ordet «eteriske oljer». Jeg elsker Lavendel-oljen min og har den alltid med meg når jeg er ute å reiser. Denne oljen kan brukes til så mye. På den reisen vi er på nå fikk jeg et ganske dypt gnagsår mellom tærne etter å ha gått med flippflapper. Huden var borte og det var supersårt. Jeg dryppet ren Lavendel i såret. Og ja – når du bruker doTerra sine oljer så kan du gjøre dette. Jeg innrømmer glatt at det svei noe skikkelig. Men etter å ha gjentatt denne «behandlingen» flere ganger om dagen i noen få dager, var alt helet og fint. Uten infeksjon. En skikkelig god og effektiv førstehjelpsbehandling. Det hadde vært ekstremt kjipt om denne «hendelsen» hadde endt med en antibiotikakur og meg som måtte unngå solen hele tiden.

Vi har også brukt Lavendel til myggstikk. Det første stedet vi bodde på hadde mygg og det endte med noen stikk på oss alle sammen. Da var det frem med Lavendel-oljen og smøre på stikkene. Dette er så lindrende og kløen stopper nesten med én gang. Skikkelig gøy å kjenne den umiddelbare effekten! Lavendel-olje ble også blandet med body lotion og smurt på solbrent hud. For ja – den første dagen på stranden ga litt rødfarge. Det er ikke bare enkelt for norsk vinterhud og plutselig være så nær ekvator.

I februar får alle doTerra-medlemmer som har en LRP-ordre på 125 pv innen 15. februar en gratis flaske med Lavendel-olje. Du kan lese mer om hva LRP-ordre er her. Og har du lyst til å lese mer om Lavendel-oljen, så finner du info her.

15 % rabatt på Citrus Bliss Invigorating Bath Bar

Jeg kan ikke noe for det, men når jeg ser såpestykker, så tenker jeg tilbake til LUX-såpen, 80-tallet, silkebånd, knappenåler og kunstige blomster. Husker du? Disse pyntede såpene, som luktet så sterkt. Datidens diffuser? Hehe …

Det var en liten digresjon! I hele februar kan du få kjøpe dette milde og snille såpestykket med 15 % rabatt. Såpen dufter deilig og oppkvikkende av Citrus Bliss. Citrus Bliss Invigorating Bath Bar er satt sammen for å gi huden en god fuktighet og gjenvinne mykheten i huden. Og ja – det er en skikkelig god opplevelse å bruke denne såpen. De naturlige eksfolierende egenskapene fra «voksknupper» fra solsikke og pulver fra appelsinskall samarbeider om å gi deg en myk, bløt og god hud som ser frisk og fin ut.

En perfekt måte å starte dagen på! Fikk du lyst til å lage pyntesåper, så sett i gang! Det er aldri feil å ta en tur tilbake til det glade 80-tallet 🙂

Tilbudet gjelder alle typer ordre, så om du skal bestille din aller første ordre nå, så kan du benytte deg av dette tilbudet. Disse såpene er forresten fine smågaver og gi bort.

Helichrysum Touch – GRATIS! + god nyhet for nye medlemmer!

I februar gir doTerra oss mulighet til å få hele to oljer gratis! Lavendel har vi allerede pratet om. Nå er det snakk om Helichrysum Touch. Alle som har en ordre på 150 pv (eller mer) i løpet av februar, vil få en gratis Helichrysum Touch med i ordren sin. Helichrysum er også en olje som alltid er med på tur. Dette er som et flytende plaster og hører vel egentlig hjemme i alle hus og vesker 🙂 Du kan lese mer om Helichrysum her.

Er du allerede medlem i doTerra, så vet du kanskje hva PV er? Ellers tar du kontakt med din oljeveileder, så vil han eller hun forklare det for deg. Er du ikke medlem ennå, så vil antall PV komme opp i ordren du lager første gang. Du kan også ta kontakt med meg, så finner vi ut av hvilke produkter som passer best i din startpakke. Da kan jeg lage en link til deg hvor du fyller ut kontaktinfo og betalingsopplysninger. Og vips så får du med en gratis Helichrysum Touch i startpakken din.

At den heter Helichrysum Touch betyr at den eteriske oljen er fortynnet med baseolje og at den kommer i en 10 ml rollonflaske. Kjapt og enkelt å bruke.

Til deg som ønsker å betale full pris på oljene dine og ikke ha medlemskap – du får også en gratis Helichrysum Touch hvis startpakke-bestillingen din er på minimum 150 pv i februar.

Blue Lotus – kun i en begrenset periode

Noen ganger gjør doTerra noen oljer tilgjengelige for oss i en begrenset periode. Blue Lotus er en slik olje, og nå har du muligheten til å kjøpe den. Og jeg sier bare – løp og kjøp – for denne har du lyst på.

Blue Lotus minner om Jasmin og kommer fra en lignende plante. Oljen kommer i en touch-versjon. Altså en 10 ml rollon-flaske med baseolje. Nå skrev jeg «oljen», men Blue Lotus er ikke en eterisk olje slik som de andre. Dette er en absolute. Det har noe med fremstillingsmetoden å gjøre. Ikke noe å henge seg opp i, jeg ville bare nevne det.

Etter å ha studert kinesisk medisin i 5 år synes jeg det er ekstra spennende når noen oljer er Yin-styrkende. Som kvinne trenger vi dette. En påfyll av kvinnelighet, av refleksjoner, ro, og evnen til å ta oss til. For meg er dette ting som er vanskelige i en hektisk hverdag. Kanskje det er sånn for deg også?

Blue Lotus kan brukes som parfume, eller PUREfume. Smør den gjerne på pulspunktene. Du kan også smøre oljen på innsiden av albuene, på innsiden av anklene og rundt navlen (ikke i navlen). Her finner du Yin-meridianene og Blue Lotus vil kunne nå direkte inn og bidra der den kan.

Beautiful Touch – i en begrenset periode

Beautiful Touch er en oljeblanding som også kun er tilgjengelig i en kort periode nå. Oljeblandingen Beautiful Touch er også på rollon-flaske og fortynnet med baseolje. Denne oljen kan også brukes som PUREfume. Her finner du oljene Lime, Osmanthus, Bergamot og Frainkincense.

Denne oljeblandingen er skapt for å løfte humøret. Den skaper selvsikkerhet, selvaksept, selvrespekt og selvkjærlighet. Beautiful Touch åpner hjertet og lindrer hardhet. Har du mistet din indre navigasjon og ser mer på hva de rundt deg gjør, enn å finne din egen vei, så vil denne oljen hjelpe deg med å endre fokus. Til å gi slipp på behovet for å skjele til omverdenens mange krav og vurderinger. Den gir fokus på vår individuelle verdi, slik at vi stråler innenfra og føler oss vakre.

Beautiful Touch er den perfekte godlukten til tenåringsjenter (og andre) som sliter med følelsen av lav selvverdi og føler seg alt annet enn pene.

doTerra Protecting Shampoo

Gjennom daglig slitasje på håret ved å gre, føne og style vil håret ha ekstra godt av en pleiende sjampo. doTerra har nå forbedret sin Salon Essentials Shampoo, og nå har den nye versjonen blitt tilgjengelig for oss i Norge. Sjampoen er laget for at vi kan vaske håret hver dag om vi ønsker det. Sjampoen tærer ikke på stiper og farget hår, den er fri for kjedelige (les skadelige) kjemikalier, sulfater, silikoner og parabener.

Med denne sjampoen vil du nyte en forfriskende og rengjørende egenskaper til eteriske oljer fra Peppermint, Eucalyptus, Tea Tree og Spearmint. Disse oljene vil fjerne urenheter og gi deg et hår som føles friskt og mykt.

Snart kommer også balsam i denne serien. Vi gleder oss!

Spanish Sage

Velkommen til Norge på permanent basis.

Spanish Sage er en olje som har mange ulike egenskaper. Den vil kunne hjelpe deg til å «skjerpe hjernen» og hente frem ting fra arkivskapet raskere enn før. Den støtter hjernen og den kognitive funksjonen. Lungene trives bedre i nærheten av denne eteriske oljen. Smører du Spanish Sage på kroppen, vil musklene og nervene glede seg.

Opplever du at tingene rundt deg skjer for fort, at du løper rundt med høye skuldre hele tiden – eller at du har gjort det altfor lenge og batteriet ditt begynner å bli litt flatt? Da er det på høy tid å ta frem Spanish Sage. Du vil kanskje kunne oppleve denne oljen som skikkelig førstehjelp! Og om du kjenner at du har en litt vel negativ innstilling til ting, drypp en dråpe Spanish Sage i hånda og inhaler. Er hodet tungt, så kan du teste ut om Spanish Sage kan gjøre livet litt lettere, ved å smøre i tinningene, pannen og i nakken. Gjerne fortynnet med baseolje.

Tea Tree Touch

Endelig får vi Tea Tree Touch til Norge. Denne oljen som doTerra har kjempet så lenge for å få godkjent! På ferieturen vår var det en av gutta som fikk vondt i øret en kveld han skulle legge seg. Da var det frem med Tea Tree-oljen og smøre rundt øret, på øreflippen og inni øremuslingen. IKKE inn i øregangen. Her skal det aldri eteriske oljer inn.

Da den ufortynnede versjonen av Tea Tree kom til Norge for noen måneder siden, laget jeg et eget blogginnlegg om denne oljen. Du kan lese dette her.

Hva synes du om disse produktene og tilbudene? Fant du noen favoritter? Del gjerne i kommentarfeltet, eller send meg en melding.

Ønsker deg en fantastisk god februar! Må livet smile, utfordringene overstås og minnene være mange og gode når måneden er over.

Klem fra Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!