En uke stappfull av hyggelige ting som skjer!

Ny nettside er oppe å kjører. En fantastisk giveaway, med Adaptiv i premie, er avsluttet og nå er det helg! Deilig når ting «løsner» litt etter mye knuter. Nå er jeg snart klar for å slenge beina opp i sofa’n.

Dagen startet med et nytt medlem i teamet. Kall meg gjerne barnslig, men jeg blir så innmari glad av sånt! At noen har lyst til å ta et skritt i retning av en mer naturlig livsstill. Med eteriske oljer og produkter fra doTerra. Det er så gøy! Og så blir jeg så takknemlig for at jeg kan få følge denne dama på oljeveien hennes. Så heldig jeg er!

Jeg håper du liker den nye siden min! Og jeg drømmer at det er en side du vil titte innom ganske ofte. Fordi det blir lagt ut innlegg med mening og verdi. Dét er iallefall målet mitt. Jeg kan ikke love deg innlegg på bloggen hver dag, eller annen hver dag. Sånne type forpliktelser gir meg bare skrivestopp og dreper kreativitet og lyst hos meg. Jeg elsker frihet og må tillate meg å kunne være fleksibel. Gjør ting når det kommer naturlig. Ikke fordi jeg har et press på meg.

For å feire en ny nettside postet jeg en giveaway – både på Instagram og Facebook. Og nå er vinneren kåret. Premien er en olje som ennå ikke er lansert i Europa. Forhåpentligvis kommer den i løpet av sommeren, men dette er kun gjetterier fra meg. Basert på tidligere års erfaringer. Nå har iallefall jeg moroa av å dele Adaptiv Touch med en av alle de mange som kommenterte på postene mine. Og jeg må jo si at jeg ble helt overveldet av alle de kommentarene. Det var tydeligvis mange som ønsket seg denne premien!

Det er vel ikke noen vits i å trekke ut dette lenger nå … Den heldige vinneren er trukket og det ble Karin Mørstad Torkehagen som vant Adaptiv Touch-giveaway. Jeg håper og tror at du får stor glede av denne vidunderlige oljen. Når noen får lukte på min flaske med Adaptiv, så får jeg den nesten ikke tilbake. Dette her er virkelig en godbit av en olje! Og hvem vet – kanskje det blir din nyeste favorittparfume?

Gratulerer så mye!

Og til alle dere andre – hjertelig tusen takk for engasjementet og alle kommentarer. Det kan ikke bli for lenge til neste giveaway, så følg med!

Så – straks helg. Og jeg skal innrømme at det skal bli skikkelig godt nå. God helg tid deg som har lest hele veien hit! Husk å vær sammen med de du er glad i, gjør noe meningsfylt og lad batteriene dine.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!