Gratis velkomstgave i oktober og november

doTerra ønsker alltid nye medlemmer velkommen med åpne armer. Nå er i tillegg disse armene proppfulle av flotte gaver – til deg – som velger å starte ditt medlemskap i oktober eller november 2021. Er du som meg og har trengt litt ekstra tid til å bli trygg på at eteriske oljer er rett for deg? Og du kjenner at nå er tiden inne? Ja, da bør du slå til og benytte deg av denne gavemuligheten!

I tillegg så har jeg gått videre til del to av lederopplæringsprogrammet til doTerra – Diamond Club. Dette betyr at du i tillegg også kan få ennå flere gaver! Hva sier du til én eller to eteriske oljer i gave – i tillegg til gaven fra doTerra? Dette er jo nesten som julaften – å kunne få dele ut så mange fine gaver til nye medlemmer. For en startpakke som kommer til å dukke opp i posten til noen av dere om få dager 🙂

Skal vi begynne med den minste gaven først?

doTerra har flere ulike startpakker. Og jeg er i ferd med å få oppgradert nettsiden her, slik at alle skal være samlet her. Jeg skal gjøre dette så enkelt som mulig. Hvis du velger deg en annen startpakke enn Familiepakke, så får du denne minste gaven fra doTerra 🙂 Og dette betyr 1 pose med OnGuard drops og 1 flaske med OnGuard Munnskyll.

OnGuard drops

OnGuard drops er gull å ha nå når høsten kommer. Hver pose inneholder 30 drops. Og dropsene er laget av rørsukker, brun rissirup og eteriske oljer fra Wild Orange (villappelsin), Clove (nellik), Cinnamon (kanel), Cassia (en kanel-type), Eucalyptus, Rosmarin og Myrrh. Sammen vil disse eteriske oljene bidra til at munnhule og svelg beskyttes. Truslene som kan komme snikende liker ikke disse eteriske oljene og vil rømme så fort de kan … 🙂

Dropsene kan brukes slik som du ville brukt vanlige drops. Ta av papiret og sug på de. Så enkelt. Så godt. Men – du skal få et tips til. Fordi jeg elsker å lage en varm drikk med disse dropsene. Ta to drops ut av papiret og legg de i en tekopp. Hell på med varmt vann og rør rundt til dropsene er oppløst. Nå har du en god og lindrende drikk. Dette kan du gjøre hvis du kjenner det er noe på gang eller hvis du allerede har «gått ned for telling».

OnGuard Munnskyll

OnGuard munnskyll er en alkoholfri munnskyll som ved hjelp av de eteriske oljene som er i – vil bidra til renere tenner, sunnere tannkjøtt, redusere plakk og gi en sunn og frisk munnhule. Et perfekt produkt til din daglige munnhygienerutine (det var et kult ord!) sammen med OnGuard tannkrem og tanntråd. Har du litt piggtrådfølelse i halsen kan du gurgle dette munnskyllevannet. De «gjestene» som gir denne kjipe følelsen i halsen stikker når de møter de eteriske oljene i munnskyllevannet 🙂

Når du bestiller en av startpakkene, så vil du – i tillegg til disse to produktene – også få en gratis Wild Orange-olje. Husk å ta kontakt med meg slik at jeg får registrert deg. Da kommer alle produktene samlet i din første pakke fra doTerra. Hvordan tar du kontakt med meg? Ring meg på 90085412 eller send meg en mail på nina@lykkeligevalg.no.

Den store velkomstgaven – Familiepakken

Bestiller du Familiepakken som din startpakke, vil du i tillegg til OnGuard drops og OnGuard munnskyll få en tube med Deep Blue Rub og en lekker lilla doTerra-toalettveske/reiseveske. Og dine Diamond Club-gaver er en flaske Wild Orange og en flaske Copaiba-olje.

Deep Blue Rub

Deep Blue Rub er gullproduktet for mange. Dette er en krem som musklene og leddene dine vil elske. Her snakker vi alt fra akutte belastninger og skader til mer kroniske tilstander. Kremen virker både varmende og kjølende – alt etter hva kroppen din har behov for. Du finner mer informasjon om Deep Blue Rub (og andre produkter i samme serie) her.

Så da gjenstår det vel bare å velge hvilken startpakke som passer best for deg? Og du – hvis du ikke ønsker Familiepakken som startpakke, så kan du velge en av de andre startpakkene og legge til produkter – slik at du får den store velkomstgaven! Her er det mange muligheter! Ring meg (90085412) eller send meg en mail (nina@lykkeligevalg.no), så hjelper jeg deg med å finne den beste løsningen for deg OG med selve registreringen av din første pakke. Høres det ut som en god plan? Jeg gleder meg til å høre fra deg! Og du – er du allerede medlem, men kjenner noen som har vurdert å kjøpe sin første startpakke? Det er lov til å dele dette innlegget med de, slik at de kan få med seg disse flotte gavene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!