Green Mandarin

«Denne frukten ble tilbud herskerne i Kina for å vise respekt, representere overflod og glede, i forbindelse med den kinesiske nyttårsfeiringen.» Eteriske oljer og gaver fra naturen har blitt brukt i årevis. Nå skal du få lære om hva den eteriske oljen fra Green Mandarin, eller grønn mandarin, kan gjøre for deg. doTerra gir deg muligheten til å nyte denne oljen!

Green Mandarin er umodne mandariner. På et frukttre med massevis av frukt, må noen av de umodne «kartene» tas fra, slik at resten kan modnes. Råvarene til denne oljen er de fruktene som ble plukket i denne prosessen. Kult? doTerra lar aldri noe gå til spille! Sånt liker jeg! Og jeg liker veldig godt hvordan denne oljen påvirker oss. Er du klar til å bli litt kjent med Green Mandarin?

Emosjonell bruk av Green Mandarin

Visste du at Green Mandarin deler mange av de samme egenskapene som sin modne «søsterolje»? Du vil oppdage at denne oljen er en utmerket støtte for deg som har lyst til å returnere til barndommens glede og enkelhet. Green Mandarin’s lyse og oppløftende aroma vil minne deg på den boblende spenningen du en gang følte om livet. En sånn barnslig glede og spenning. Kan du kjenne igjen den følelsen? Bare det å tenke på det får frem smilet – i allefall hos meg. Håper det samme skjer hos deg også!

I voksenlivet har vi kanskje mistet noe av dette «barnslige». Og med barnslig mener jeg ikke umoden, men mer den enkle og kanskje litt naive holdningen til livet. Noen føler seg kanskje fanget eller begrenset. Både av seg selv, men kanskje også av andre. Prøv Green Mandarin for å minne deg selv på at du faktisk har direkte tilgang til det samme potensialet og de ubegrensede mulighetene. Den oppmuntrer oss alle til å oppleve glede i livets reise og til å aldri slutte å utvikle oss.

Føler du deg «tung» av emosjonelle arr, tvil på deg selv, frykt eller følelsen av å ha feilet? Skru av korken på flasken og la Green Mandarin ta deg tilbake til tiden før du begynte å samle på denne tunge bagasjen. Tillat deg å «spole tilbake» og finne igjen gleden og lekenheten.

Green Mandarin 15 ml

Hvordan bruke Green Mandarin

Green Mandarin er en olje du kan bruke både topisk (på huden), aromatisk (lukt) og internt (innvortes). Og siden denne oljen er utvunnet fra en umoden sitrusfrukt, så er den ikke fullt så fotosensitiv som de andre sitrusoljene.

Det er fantastisk deilig å starte dagen med noen dråper i et glass vann. Ønsker du ikke å bruke oljene på denne måten, kan du putte de i en kapsel og ta med frokost. Eller – i diffuseren. Dette er jo en av de tingene som er så gøy med ojler – de virker uansett hvordan du bruker de. Så finn din favorittmåte eller lek og utforsk til du finner din måte.

Står du på kjøkkenet kan du bruke Green Mandarin i alle typer mat, bakst og desserter hvor sitrus vil passe inn. Sauser, glasurer, marinader, kaker og og og … Eller hva med smoothies eller en dråpe eller to i yoghurten. Her er det bare din fantasi som begrenser. Og du – jeg leste nettopp at Green Mandarin har naturlige konserveringsegenskaper. Wooohoooo!

Bruk gjerne Green Mandarin om du ønsker å bli kvitt uønsket lukt. Drypp en dråpe eller to på kjøkkenfilla før du tørker av benker og overflater. Eller kanskje barnas sko trenger noen dråper? Du kan også lage en duftspray med kokt, avkjølt vann og oljer. Da kan du velge å bruke Green Mandarin alene eller sammen med andre oljer. Gode «duftvenner» er Black Pepper, Clove, Copaiba, Juniper Berry, Lemon, Sandalwood, Spearmint og Neroli.

Og apropos Neroli. Kombinasjonen av Green Mandarin og Neroli skal visstnok være supergod og perfekt som PUREfume.

Green Mandarin sine egenskaper

Jeg vil her prøve å beskrive noen av de måtene du kan bruke Green Mandarin på – uten å bruke diagnoser og disse «fyfyordene». Bær over med meg. Bruk fantasien og vær litt kreativ. Hehe … Det blir jo nesten som en gøyal gjettelek dette her 🙂

Om du opplever engstelige følelser i spesifikke tilfeller så smør 1-2 dråper under nesen, sett på diffuseren eller inhaler fra hendene.

Er magen litt rar og føles som en ballong? Eller om maten ikke fordøyes helt, ikke kommer ut igjen eller du føler at ting «kommer opp igjen»? Prøv å smør 1-2 dråper over der ubehaget sitter eller drikk 1-2 dråper i vann. Og her kommer noen tips. Med kinesiske briller på så går mageenergien nedover. Ganske logisk når man tenker på hvordan maten beveger seg. Fra munnen og nedover i systemet. Så – hvis det kjennes ut som om flammer står opp fra magen, så smør Green Mandarin nedover brystbenet. Den brennende følelsen vil være et tegn på at mageenergien har snudd feil vei. Å smøre nedover vil kunne bidra til å snu energien riktig vei. Høres det koko ut? I know! Jeg synes det selv noen ganger. Men gi det en sjanse. Det verste som kan skje er at det ikke funker.

Noen ganger kan det føles som om kroppen tviholder på væsken. Lymfesystemet er stoppet litt opp og sirkulasjonen fungerer ikke helt. Høres det kjent ut? Da vil jeg anbefale deg å ta 1-2 dråper Green Mandarin + 1-2 dråper Black Pepper i en kapsel 2 ganger om dagen.

Du kan bruke Green Mandarin og Juniper Berry til å vårrengjøre lever og nyrer. Bruk 1-2 dråper av disse oljene i kapsel: Green Mandarin, Juniper Berry og Lemon. To ganger daglig.

Lyst til å få flere tips om Green Mandarin?

Altså – jeg fortsetter jeg … Håper du synes dette er like spennende som meg!

Noen ganger kan huden trenge litt ekstra omsorg. Det kan være fordi den har blitt veldig oljete, at den har skadet seg eller har spor etter tidligere skader. En slik «skade» kan f.eks. være sånne tigerstriper på mage, rumpe og lår. Er dette tilfelle så kan du blande litt Green Mandarin i din favorittansiktskrem eller body lotion. Mitt råd vil være å kun blande fra gang til gang, men dette velger du selv. Gjør det som funker best for deg. Har du ekstra sensitiv hud, så gjør dette om kvelden.

Har du opplevd at blodsukkeret kjører berg-og-dalbane? Ikke nødvendigvis fordi du har en diagnose knyttet til dette altså. Kroppen sin evne til å bryte ned fett kan også forandre seg med tiden. Eller fettnivået i blodet. Opplever du noe av dette, så vil jeg anbefale deg å prøve dette: Ta en kapsel og fyll den med 1-2 dråper av disse oljene Green Mandarin, Lemongrass og Cinnamon.

Tomme batterier, å føle seg litt «borte» og lite tilstede, utslitt i hodet eller glemsk er ikke særlig morsomt. I slike tilfeller kan det å ta godt vare på seg selv være en utfordring. Men – det er kanskje akkurat DA du trenger mest egenomsorg og egenpleie. Her er et tips som er ganske enkelt å gjennomføre. Ha alltid Green Mandarin i nærheten av der du er. Drypp 1-2 dråper i hånda di, fordel oljene inni hendene og inhaler fra koppede hender foran nesa. Trekk pusten rolig og dypt inn gjennom nesen. Hold pusten noen sekunder før du rolig puster ut gjennom munnen. Gjenta dette noen ganger når du først har oljer på hendene. Så kan du gjerne «smøre» oljerestene på et skjerf eller en genser, slik at lukten henger rundt deg lenger. Gjør dette så ofte som du orker.

Nå har du fått mange tips om hvordan du kan bruke denne fantastisk oljen! Håper du har lært noe nytt og at jeg har inspirert deg til å finne den frem og bruke den.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!