Hvordan bestille oljer fra doTerra

«Jeg er veldig nysgjerrig på eteriske oljer fra doTerra og vil gjerne vite hvordan jeg bestiller!». Dette er kanskje det mest stilte spørsmålet, eller kommentaren, jeg får. Så nå skal jeg vise deg ulike måter å bestille eteriske oljer og andre produkter fra doTerra. Du skal få vite om medlemskap og muligheten for å handle uten medlemskap.

Hvor skal jeg begynne?

doTerra har laget noen startpakker til oss – som har ekstra god rabatt. Jeg vil anbefale deg å starte her. For tiden har vi fire ulike startpakker som er ganske varierte. Men – det går også an å sette sammen sin egen pakke. Vær bare forberedt på at dette koster mer. Min erfaring er at de aller fleste som kjøper 2-3 produkter ved innmelding, angrer på at de ikke bestilte en av startpakkene med én gang. Og da er det Familiepakken som enstemmig burde vært bestilt.

Med eller uten medlemskap?

Her burde jeg si – helt klart MED – men det er faktisk noen ganger hvor det ikke lønner seg med medlemskap. Og nå er jeg helt ærlig med deg. Hvis du «bare» skal ha en tube med tannkrem, så bør du ikke velge medlemskap. Du har ikke noe igjen for dette. Selve medlemskapet koster mange ganger mer enn tannkrem-tuben.

Når du går inn via nettbutikken, kan du velge om du vil handle direkte fra butikken eller om du ønsker å bli medlem og få tilgang på de beste prisene. Ønsker du å kjøpe en av startpakkene, er ett års medlemskap inkludert i prisen. Du kan også kjøpe medlemskap og sette sammen din egne skreddersydde startpakke. Trenger du hjelp til å finne ut hva som passer for deg? Ta kontakt, så skal jeg hjelpe deg!

Hva innebærer et medlemskap?

Som doTerra-medlem kan du bestille de produktene du ønsker – til medlemspris – i ett år. I ett år fra datoen du bestilte første gang. Du velger selv om du ønsker å oppgradere medlemskapet ditt, slik at du blir fordelskunde og får de aller beste prisene, eller om du vil bestille litt nå og da. Ønsker du kun startpakken, så er det også helt greit. Når året er omme, kan du velge å fornye medlemskapet ditt. Dette koster €15+ mva (€18,75) og du får en gratis Peppermynteolje i gave fra doTerra, som takk for at du ønsker fortsatt medlemskap.

Som medlem i doTerra får du utdelt din egne oljeveileder. En person som følger deg opp, gir deg opplæring og svarer på spørsmål. Den personen som blir din oljeveileder, er den personen som hjelper deg med innmelding. Jeg er en slik oljeveileder, og dersom du ønsker min hjelp og meg som din oljeveileder, så bestiller du din startpakke via min nettside.

Når du har registrert innmeldingsordren din, så får jeg en mail fra doTerra. Jeg vil da sende deg en velkomstmail med informasjonen du trenger og en invitasjon til å være med i vår lukkede facebook-gruppe. Her foregår det opplæring, spørsmål og svar, deling av erfaringer og andre hyggelige ting. Du blir med i et fint fellesskap av mennesker som er interessert i doTerra sine produkter og naturlig livsstil.

Seks til ti arbeidsdager etter at du har meldt deg inn dukker varene dine opp. Da tilbyr jeg en personlig veiledning hvor vi sammen går igjennom de produktene du har bestilt – slik at du lærer å bruke disse tilpasset deg og din families behov. Du får også mulighet til å få svar på spørsmålene du har.

Fra tid til annen får jeg forespørsler i forhold til å bytte team. Det kan være at man ikke fungerer sammen med sin oljeveileder, at man har gjort en feil ved registering, eller andre ting. doTerra har åpnet opp for at man kan bytte oljeveileder. Men dette krever at man har vært inaktiv i seks måneder.

Er det kjøpetvang?

Nei, i doTerra er det ikke kjøpetvang. Om du bare ønsker å bestille startpakken og ikke noe mer, så er du allikevel hjertelig velkommen til å være med i Team Lykkeligevalg. Jeg vil være tilgjengelig for spørsmål og veiledning. Du vil aldri motta varer du ikke selv har bestilt. Hvis du ønsker å bli fordelskunde, vil du få tilsendt varer hver måned, men dette må du ta et aktivt valg for å bli med på.

Om du ønsker en bestilling i ny og ne, vil jeg hjelpe deg med dette. Mitt mål er at du skal få det medlemskapet du selv ønsker – uten føringer.

Har du spørsmål om medlemskap, trenger råd om hvor du skal begynne, eller andre ting? Ikke nøl med å ta kontakt!
Jeg er her for deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!