Hvorfor jeg bruker så mye tid på å dele kunnskap om doTerra

I snart 4 år har jeg brukt mye tid på å dele informasjon og kunnskap om doTerra og deres produkter med så mange mennesker som mulig. Min misjon i livet er å inspirere og motivere flere til å ta ansvar for egen helse og egen kropp. Til å velge naturlige løsninger og det som er best for deg!

Vi har bare én kropp og det er ikke så lett å kjøpe seg god helse for penger. Men med små grep i hverdagen, kan du forebygge utrolig mye. Du kan også reparere endel «bulker» og «riper» som allerede har oppstått. Naturen har mye å by på og det mest effektive jeg noen gang har jobbet med er eteriske oljer fra doTerra.

Jeg tok utdannelse innen økonomi og administrasjon. Det tok ikke lang tid før jeg fant ut at dette valget ikke var optimalt for meg. Jeg valgte et nytt studie da jeg var midt i 20-åra. Jeg ville jobbe med mennesker. Hjelpe mennesker. Søsteren min var en stor inspirasjon. Hun studerte homeopati. Jeg hadde lyst til å gjøre noe lignende, men ville ikke tråkke henne helt i hælene, så jeg fant min egen vei – i samme gate.

Jeg valgte akupunkturstudie.

Fem år virket som en evighet da jeg startet. Og det var fem tøffe år. Siden jeg ikke hadde noe helsefagbakgrunn fra før, måtte jeg ta grunnfag medisin og et mellomfagstillegg innen funksjonell anatomi og fysiologi. Denne undervisningen gikk parallelt med akupunkturutdannelsen og vi hadde lange undervisningsdager. De tøffeste dagene hadde 11 timers undervisning. Men det var spennende! Til å begynne med var faktisk det å lære om kroppen det mest spennende. Å få dykke inn i hver celle og kroppssystem og forstå hvordan tingene henger sammen. Vi lærte masse. Dissekerte ulike organer, var i kjelleren på Gausdal og fikk se døde kropper og virkelig dykke dypt inn i kroppen. På et tidspunkt vurderte jeg sterkt å hoppe over til medisinstudiet. Det var bare én ting som holdt meg igjen. Medisiner …

Misforstå meg rett. Medisiner er viktig i noen tilfeller. Men – det vil aldri være førstevalget mitt. Det vil være siste utvei. Så sant ikke livet står på spill. Derfor slå jeg fort vekk den tanken.

Kinesisk tankegang

I løpet av disse fem årene med studier fikk jeg lære utrolig mye spennende om kroppen. Den kinesiske tankegangen og måten å se kroppen på fascinerte meg mer og mer. Dét å kunne se hele kroppen i sammenheng. Ikke isolere noe som helst. Et fint samspill mellom alle organer og systemer i kroppen – hvor alt var avhengig av hverandre. Sjekk bare denne tegningen! (teksten fortsetter under bildet)

Jeg håper du ser forskjellen på måten man beskriver kroppen – i østlig og vestlig medisin. Dette var virkelig en øyeåpner for meg, og en kunnskap jeg bruker på mange områder i livet. Et vondt kne er ikke nødvendigvis fysiske plager i kneet. Det kan henge sammen med noe helt annet. Og da snakker jeg selvfølgelig ikke om de gangene du har falt og slått kneet og det har en fysisk årsak til smertene. Jeg snakker om knesmerter som kommer snikende – tilsynelatende (for deg) helt uten grunn. Jeg elsker å finne svarene på slike gåter. Og jeg elsker å finne løsninger på disse problemene. Roten til årsakene. Og behandle disse. Med naturmedisin. Med eteriske oljer. Kosthold og kanskje endring av tankemønstre.

Én kropp, mange valg – ditt ansvar

Din kropp er ditt ansvar. Og vi får bare én kropp som skal holde et helt liv. Min misjon er å lære deg hvordan du kan ta best mulig vare på den! Innimellom kan jeg godt snakke om kosthold, fysisk aktivitet, søvn og andre ting. Men – jeg elsker å lære bort hvordan en naturlig livsstil kan gjøre en stor forskjell for deg. Bort med giftige produkter i hverdagen som påvirker kroppen negativt. Bort med håndkjøpsmedisiner som skader deg. Inn med rene, naturlige produkter og inn med naturmedisin.

Jeg tror svarene på alt ligger i naturen. Og – de eteriske oljene er små diamanter som Gud har lagt ned i sitt skaperverk – for at vi skal kunne bruke de til å optimalisere vår hverdag.

Noen ting er enklere å bytte ut en andre. Og det enkleste er kanskje å begynne med såper, hudpleieprodukter og hårpleieprodukter? Eller – hva sier du til Livsstilspakken til doTerra? Jeg elsker denne pakken! En perfekt start på en bedre livsstil! Så kan man utvide gradvis.

Du skulle bare visst hvor mange som overraskende gir meg tilbakemeldinger etter å ha brukt oljene i noen uker eller måneder. Én ting er disse kjappe løsningene på en hodevondt eller anspente skuldre. Men – det gøye er – når man bruker eteriske oljer og naturlige produkter over tid. Da begynner kroppen å endre seg. Den kommer mer i balanse. Og man blir kvitt utfordringer som man tidligere hadde. Bare ved å innføre noen små endringer i hverdagsrutinene. Tilbakemeldingene går på menstruasjonsplager som forsvinner, soleksem som blir borte, pollenallergi som ikke lenger er plagsom, migreneanfall som uteblir osv.

En kropp i balanse er en kropp uten problemer

Det har seg nemlig slik at alt vi gjør med kroppen vår er én eller annen slags belastning. Over 80 % av alt du smører på kroppen din trenger inn i blodbanen din. All mat og drikke påvirker deg. Alle medisiner. Alle tanker. Menneskene rundt deg. Om du trives i hverdagen eller ikke. Det du ser på tv eller hører på radio. Alt påvirker oss. Og summen av alt dette avgjør hvordan kroppen fungerer.

En sunn kropp klarer å skille ut negativ påvirkning. Men etter hvert som disse negative påvirkningene fortsetter å komme, så vil de hope seg opp i kroppen vår. Og etterhvert fører dette til diverse ubehageligheter. Små eller store. Og disse symptomene er kroppens rop om hjelp.

Jeg brenner for å lære deg å lytte til kroppen din. Og til å ta hensyn når den roper om hjelp. Jeg ønsker å lære deg hvordan du kan ta bedre vare på deg selv. Og hvordan du med enkle grep kan gjøre en positiv endring for både deg og kroppen din. Dere er ett. Og det er det viktigste du har.

Jøje meg, jeg hadde visst mye på hjertet! Igjen! Og jeg bør bli flinkere til å skrive kortere. Men dette er så spennende! Jeg elsker mennesker og jeg elsker kroppen. Ikke nødvendigvis for hvordan den ser ut, men på grunn av hvordan den fungerer. Og når vi jobber på lag med kroppen så kan magi oppstå.

Tar du godt vare på kroppen din idag?

Hvis ja – Gratulerer! Du er kjempeflink!

Hvis nei – du bør begynne nå. Og det beste du kan gjøre er å starte her. Bestill Livsstilspakken og så tar vi det derfra. Når du bestiller Livsstilspakken, eller andre pakker fra denne linken, så får du ikke bare produktene du bestiller. Du får også med meg på kjøpet. Jada – det høres kjempeteit ut. Men – mange ganger kan det være godt å få med noen som kan holde deg litt i hånda mens du tråkker inn i et nytt landskap. Du må selv gjøre jobben, men jeg er med deg for å vise deg vei, heie på deg og lære deg det du trenger.

Det er dette jeg brenner for!

Hvilken kø vil du stille deg i?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!