InTune

InTune Focus Blend er en spennende oljeblanding som hjelper deg med fokus, konsentrasjon og hukommelse. Min erfaring er at det er enkelt å være ufokusert i en stressende hverdag. Denne oljen har vært til stor hjelp for meg.

InTune har stikkord som jordende, beroligende og oppklarende. Du kan her lese mer om oljens funksjoner. Både fysisk og emosjonelt

Hva inneholder InTune?

InTune kommer i en rollon-flaske og kan lett forveksles med touch-serien til doTerra. InTune er ingen Touch-olje. Dvs InTune inneholder ikke baseolje. InTune er en oljeblanding som er sammensatt av doTerra sine CPTG-standardiserte oljer. Her finner følgende oljer:

Amyris (Bark)
Patchouli (Blader)
Frankincense/Virak (Kvae)
Lime (Skall)
Ylang Ylang (Blomst)
Hawaiian Sandalwood (Tre)
Roman Camomile (Blomst)

Hvordan påvirker InTune oss fysisk?

InTune er designet for å opprettholde og forbedre evnen til fokus. Uansett hvor gammel eller ung du er, så vil du av og til oppleve at konsentrasjonen ikke alltid er på topp. Oljene i InTune er nøye sammentatt for å jobbe sammen. Oppgaven er støtte deg når du har vanskeligheter med å være oppmerksom og holde deg til den oppgaven du skal. Den er også fin å bruke når tankene spinner vekk fra det du holder på med.

Frankincense og Lime fremmer en følelse av klarhet. Patchouli, Ylang Ylang og Roman Chamomile er beroligende.

Hvordan bruker jeg InTune?

InTune bruker du topisk. Dette betyr at du smører den på huden. Og du kan bruke den aromatisk. Gode plasser å smøre er i nakken, i tinningene og under føttene. Fortynn gjerne med baseolje. Jeg skal gi deg noen tips:

Smør InTune på tinningene og bak i nakken når du skal gjøre oppgaver som krever konsentrasjon
Smør InTune på innsiden av hånden og inhaler dypt når du ønsker en følelse av klarhet
Bruk InTune på jobb for å holde deg fokusert eller når du føler deg trøtt og sliten på ettermiddagen
Bruk InTune i diffuser når du ønsker et godt læringsmiljø

Emosjonell bruk av InTune

Sitronolje er kjent som fokusoljen. Så hva da med InTune? Dette er jo også en fokusolje. Eller? Både Lemon og InTune går på fokus, men på hver sin måte. Jeg skal vise deg.

InTune beroliger sinnet og sørger for en indre ro. Sitron vil aktivere sinnet, mens InTune roer og jorder den mentale styrken. Ser du forskjellen?

InTune er perfekt for personer som har begrenset tidsspenn på sin konsentrasjon. Den oppmuntrer personer til å være i nået med de oppgavene de holder på med. Til å fullføre prosjekter, mål eller aktiviteter før de går videre til neste oppgave.

Dette vil si at InTune er verdt å prøve for
personer som forsvinner i tankene sine,
de som raskt hopper fra den ene oppgaven til den andre, eller
personer som forsvinner inn i dagdrømmer og fantasier.

Forsiktighetsrelger!

InTune inneholder sitrusoljer. Dette er derfor en fotosensitiv olje. Unngå derfor eksponering i sollys eller UV-stråler i 12 timer etter påføring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!