Januar 2021

Aller først – riktig godt nytt år! Dette årsskiftet føltes ekstra godt! Og når vi i tillegg våkner til masse hvit snø – så føles det virkelig som en ny start. Blanke ark! doTerra har gitt oss noe å glede oss over helt i starten på 2021. I dette innlegget vil du kunne lese mer om forlengelse av Frankincense-kampanjen, julegaver som fortsatt er tilgjengelige, muligheten for gavekort til alle nye kunder/medlemmer, månedens tilbudsprodukt og mye mer. Mange eteriske oljer å glede seg over her altså. Gaven til nye kunder er litt ulik om du melder deg inn i doTerra Norge eller doTerra i et annet land. Du skal få vite alt om dette.

Hvilke planer og drømmer har du for dette nye året? 2020 var absolutt ikke noe enkelt år. For min egen del ble jeg hengende bakpå. Jeg sank. Og jeg lot det skje. Så klarte jeg å snu det. Jeg bestemte meg for å ta styringen. I alle fall over det som jeg kunne styre. Forskjellen var enorm. Uansett om du fortsatt er nede – eller om du har kommet deg helt opp – husk å ta vare på deg selv! Januar-kampanjen gir alle nye medlemmer en fantastisk gave. Og jeg håper at du vil benytte deg av den! Eteriske oljer var nødvendig i min snuoperasjon, og jeg vil gjerne vise deg hvordan du kan bruke oljene i ditt liv også. Strekk ut hånden din, så skal jeg gripe den og vise deg.

AromaTouch – månedens tilbudsprodukt

AromaTouch er en blanding av Cypress, Peppermint, Marjoram, Basil (basilikum), Grapefruit og Lavendel. Disse oljene er kjente for sin gode påvirkning på muskulaturen. De oppmuntrer muskelvevet til å reparere seg selv, slappe av og lindrer ømhet og vondter. Samtidig øker de blodsirkulasjonen gjennom muskulaturen.

Vi har jo alle fra tid til annen opplevd ubehag i musklene våre. Det kan være direkte vondt i spesifikke muskler, men det kan også være «konsekvenser» av for stram muskulatur. Går du med for stram muskulatur i nakke kan dette snike seg opp og gi deg en hodeverk. Høres det kjent ut?

I hele januar får du 10 % rabatt på AromaTouch-oljen. Den selges i en 15 ml flaske. Dvs 250 dråper. Og 1-2 dråper rekker laaaangt.

AromaTouch er også en flott olje å smøre på seg før trening. Hva tror du skjer med muskulaturen dersom du får økt blodgjennomstrømming? Det gir også bedre oksygenopptak og det tar lenger tid før syra kommer å tar deg.

Cypress – månedens gratisprodukt

Er du allerede medlem i doTerra kan du sikre deg en flaske (15 ml) Cypress helt gratis – ved å sende inn din LRP (fordelskunde-ordre) innen 15. januar.

Cypress er en olje jeg bruker for å få varmen i hender og føtter. Dette er en olje for sirkulasjon. Cypress er også kjempedeilig å bruke ved tørrbørsting. Økt sirkulasjon gir selvfølgelig god varme i kroppen, men det kan også bidra til å minske appelsinhud og få skylt ut avfallsstoffer fra kroppen. Husk å drikke ekstra godt med vann.

Gratis Frankincense – kampanje forlenget til 15. januar

I hele desember hadde vi mulighet til å sikre oss gratis Frankincense (Virak). Denne kampanjen er forlenget frem til den 15. januar. Det betyr at dersom du legger inn en ordre før den 15. januar på 200 pv så får du en gratis flaske (15 ml) med Frankincense. Dette gjelder alle typer ordre; fordelskunder, standard engangsordre eller innmeldingsordre. Så for deg som kanskje ikke er medlem ennå, så betyr det at du kan bestille f.eks Familiestartpakken og få en gratis Frankincense. Du kan også bestille en av de andre startpakkene og legge til noen produkter. Vil du vite mer om dette, så ta kontakt. Jeg vil gjerne hjelpe deg med å finne den beste løsningen for deg.

Julegavesalg

Hvert år lanserer doTerra noen julegaver som kun selges i en begrenset periode. Fant du en favoritt som du gjerne vil ha litt flere av? Eller rakk du ikke å kjøpe noe du hadde lyst på? Det er fortsatt muligheter å få tak i de siste godbitene – i allefall så lenge lageret rekker. Til deg som ikke har medlemsskap og tilgang til å se hva som er tilgjengelig av julegaver – send meg en melding, så skal jeg vise deg.

Ny start – gratis gave

I hele januar vil doTerra gjøre litt ekstra stas på nye medlemmer/kunder. Dette gjør de ved å gi deg en gave! Gaven til nye kunder i Norge er annerledes enn gaven som gjelder for nye kunder i resten av Europa. Verdien er den samme.

  1. Registrer deg som ny kunde via linken her. Velg en av startpakkene (alle er over 100 pv, så de teller i denne kampanjen). Bor du utenfor Norge, så send meg en melding, så skal jeg sende deg de ulike startpakken som gjelder for deg. Denne bestillingen må skje mellom 1. og 31. januar 2021.
  2. Legg inn en Loyalty Reward Program-ordre på 100 pv eller mer mellom 1. og 28. februar 2021. Dette er fordelsprogrammet til doTerra.
  3. For kunder i Norge – motta 100 poeng i gave – disse vil bli lagt til på din konto i mars 2021.
    For kunder utenfor Norge – motta en LLV (Life Long Vitality-pakke) med din februar-ordre. LLV er doTerra sin kosttilskuddspakke med tre ulike produkter proppfulle av vitaminer, mineraler, fettsyrer og antioksidanter. Alt kroppen din trenger.

100 poeng betyr at du kan selv velge hvilke produkter du vil ha for disse poengene. 1 poeng er ca det samme som 1 euro. Eurokursen svinger litt, men dette gir en verdi på over 1.000,-.

Nyttårsoppfordring

Er du klar for å gjøre 2021 til et bra år? Jeg håper virkelig det! I løpet av 2020 har det virkelig gått opp for meg hvor mye vi selv kan påvirke vårt eget liv. Og hvor stor forskjellen er om vi selv tar kontrollen eller om vi lener oss tilbake og lar omgivelsene og omstendighetene ta kontrollen over oss.

Min oppfordring til deg er å ta ett skritt hver dag – i å få kontrollen selv. Kontroll er ofte et negativt ladet ord. Kanskje fordi det ofte forbindes med å ha kontroll over andre? Jeg mener ikke at vi skal ha kontroll over andre. Vi skal kontrollere hvordan vi selv lar oss påvirke av det som skjer rundt oss. Kontrollere vår egen reaksjon. Med oljene går denne overgangen ennå enklere enn om man gjør det uten oljer.

Ta vare på deg selv. Reis deg opp og sett deg i førersetet i ditt liv. Livet er for kort til å la andre velge hvor du vil reise. Du er sterk nok til å gjøre det. Du er tøff nok til å velge. Og du er modig nok til å få det til. Strekk ut hånden og la meg hjelpe deg!

Jeg er helt sikker på at 2021 kommer til å bli et bra år. Og jeg gleder til meg å kunne undervise teamet mitt på en helt annen måte enn jeg har gjort tidligere. Fordi jeg har blitt modigere. Jeg har vokst. Jeg har lovet meg selv å ikke bremse mer. Herfra og ut er det full gass. Er du klar til å bli med?

Du er verdifull!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!