Januar 2023

Endelig! Denne dagen har jeg ventet lenge på. Det vanskelige året 2022 er historie og her står vi – både du og jeg – med 365 blanke ark. Eller dager. Som skal fylles av det som gir oss mening og glede. Følelsen er nesten vanskelig å beskrive. Det er så deilig å kunne gi slipp på året som har gått. Uansett – dette innlegget skulle ikke handle om meg, men doTerra sin kampanje nå i januar. Her er det fine gaver, et godt tilbud, nye produkter og varer som kun selges i en begrenset periode. Dessuten kan du fortsatt få en gratis Frankincense – før 15. januar.

Først av alt vil jeg ønske deg et godt nytt år! Jeg håper året ditt fylles av gode minner og at du bruker tiden din på det som er viktig for deg!

Månedens gratis produkt – Air

Det er ikke så lenge siden Air ble lansert i Norge. Og nå har du mulighet til å få denne eteriske oljeblandingen helt gratis. Dette her er noe jeg digger ved doTerra! Tenk å få en gratis olje – hver eneste måned. Hva skal du gjøre for å få en gratis Air-olje? Jo, du må være medlem og ha en LRP-ordre. LRP-ordre står for Loyalty Reward Program-ordre. Du kan lese mer om dette programmet her. I tillegg må ordren din være på minimum 125 pv og sendes inn senest 15. januar. Og vips så følger denne oljen med i ordren – helt gratis.

Air er en oljeblanding som er spesialdesignet for luftveiene våre. Den het tidligere Breathe – eller pust. Det sier jo sitt. En perfekt olje å bruke i vintermånedene eller om pusten er litt tung – året rundt. For at dette blogginnlegget ikke skal bli altfor mange kilometer langt, så har jeg laget et eget innlegg hvor du kan lese om Air-oljen. Du finner innlegget her.

Månedens tilbudsprodukt – Pink Pepper

Dette er en av favorittoljene mine til matlaging. Denne oljen gir en helt ubeskrivelig god peppersmak på maten. Pink Pepper har også flere gode egenskaper. Du kan lese mer om denne oljen her.

I hele januar kan du bestille Pink Pepper og få 10 % rabatt. Dette gjelder alle typer ordrer. Om du skal bestille dine første oljer, om du har vært medlem lenge, om du ønsker å kjøpe oljene til full pris og helt uavhengig av om du har LRP-ordre eller ei. Dersom du ønsker å bestille dine første oljer og ønsker å starte med en av startpakkene + f.eks Pink Pepper – send meg en melding, så lager jeg en smart registreringslink til deg, slik at bestillingen blir superenkel for deg.

Gratis Frankincense

Dette er definitivt ett av doTerras høydepunkt! Å kunne få en gratis Frankincense! Oljen er helt fantastisk – og jeg kunne ønske jeg kunne ropt ut alle de gode historiene og erfaringene som finnes om denne oljen! Den er helt råååå! Og nå er den gratis! Alle som handler for minimum 200 pv før den 15. januar kan glede seg over en gratis Frankincense i gave fra doTerra. Og igjen – dette gjelder uavhengig av hva slags ordre du legger inn. Bare pass på at det er 200 pv på ordren din før du sender den!

Du kan lese litt om Frankincense her.

Ønsker du å bestille Familiepakken som din startpakke? Da kan du gjøre dette her. Bestiller du før 15. januar – ja da får du en ekstra Frankincense med. Det betyr at du får to Frankincenseflasker med i din levering. Trenger man to flasker av denne oljen da? Oh yes! You do! Man kan aldri få for mye Frankincense. Og når du bestiller Familiepakken via linken, vil jeg sende deg en pdf- med over 100 måter å bruke oljene i Familiepakken på. Da vil du se at Frankincense kan brukes til mye nyttig.

doTerra SuperMint

Nå i januar legger doTerra inn SuperMint i sitt faste sortiment. SuperMint kommer i to ulike versjoner: 15 ml flaske og 10 ml rollon-flaske. Jeg har laget et eget innlegg for disse oljene, slik at det blir enklere for deg å lese. Du finner innlegget her.

Zendocrine Complex – tilgjengelig kun i en begrenset periode

Zendocrine er en blanding av wholefoodekstrakter satt sammen for å støtte en sunn rensing og filtreringshjelp for lever, nyrer, tykktarm, lunger og hud. Hvert eneste wholefood botanisk ekstrakt er valgt spesifikt for å støtte de ulike organers kapasitet – til både å sørge for en beskyttende rensing og filtreringsfunksjoner for kroppen OG til å støtte organenes egen kapasitet til selv og kvitte seg med giftige avfallsprodukter. Disse kapslene bruker også enzymer til å støtte absorbsjonen av wholefood ekstraktene. Alt sammen «pakket inn i» vegetabilse kapsler uten SLS.

Teamet vårt skal i gang med en felles rensekur nå i januar. Heldig for oss at dette produktet også ble tilgjengelig nå! Lyst til å være med på denne rensekuren og få en skikkelig god start på 2023? Send meg en melding, så skal jeg hjelpe deg å få tak i de riktige produktene vi skal bruke.

Siste rest av julegaver

Det finnes fortsatt noen få julegaver igjen i nettbutikken til doTerra. Disse vil være tilgjengelige i januar – så lenge lageret rekker. Send meg en melding dersom du ikke er medlem og har lyst til å vite hva slags produkter som finnes her. Legger ved et bilde av én av våre favorittprodukter i julegavesortimentet – nemlig hjemmelagde stearinglys med Madagaskar Vanilje. Mmmmm …. Dette var en julegave som ble godt mottatt og så var det veldig gøy å lage egne lys – både for barna og meg.

Dette var doTerra-kampanjen for januar! Håper du fant noe du likte her. Du vet hvor du finner meg – hvis du trenger meg. Og – det første skrittet mot en bedre og renere hverdag, starter med at du bestemmer deg og tar de første skrittene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!