Jasmine

Jasmine kalles «nattens dronning». Blomstene må plukkes, for hånd, rett før soloppgang. Det er på dette tidspunktet at blomsten har sin sterkeste duft og de aromatiske komponentene er på sitt beste. Denne oljen er perfekt å bruke som parfume. Eller purefume, som jeg liker å kalle det. Helt rent. Rett fra naturen.

Jasmine har tidligere kun vært tilgjengelige gjennom spesielle kampanjer, men nå er den heldigvis tilgjengelig som et produkt i fast sortiment. Jasmine er en eksklusiv olje som nå fås kjøpt som Jasmine Touch. Jasmine Touch betyr at ren Jasmin-olje er fortynnet med baseolje. Dette gjør oljen mildere for huden og lar kroppen nyte denne oljen i lenger tid. At en olje er fortynnet kan i første omgang høres ut som om den har dårligere effekt, men det er faktisk motsatt. Ved å fortynne oljen så vil den vare lenger og kroppen vil nyttiggjøre seg oljen over lenger tid.

Favoritt bruksområder for Jasmine

Jasmine er kjent for sin varme, blomsterduft, og den har massevis av fordeler både når den brukes aromatisk og topisk. Her er noen av mine favorittmåter å bruke denne oljen på.

Smør på håndledd og i nakken, evt bak ørene, for å bruke den som purefume (naturlig parfume). Duften av Jasmin er av intens blomster, varm, krydret og eksotisk. Den har en oppløftende effekt. Emosjonelt fremmer Jasmine følelsen av glede, ro og selvsikkerhet. Du kan også kombinere den med oljer som Sandalwood eller Amavi. Eller Rose. Jeg skal gi deg et tips om kombinasjonen Jasmine + Rose litt lenger ned i innlegget. En utrolig spennende miks!

Jasmine er kjent for sin positive påvirkning på huden. Den er kjent for å fremme en frisk, sunn hud. Og fordi den kommer i en praktisk rollon-flaske, kan du smøre den direkte på huden din. Morgen og kveld. Ikke bare vil den bidra til å redusere ulike utfordringer med huden, men den vil også gi huden din en vakker glød.

En annen spennende måte å bruke Jasmine på er under fødsel. Dessverre kom oljene litt for sent inn i livet mitt til at jeg fikk testet disse under fødsel, så her gir jeg bare videre andre opplevelser. Masser Jasmine Touch over korsryggen og nedre del av magen – under de første riene. Her kan du også blande inn Clary Sage og Lavendel. Anbefaler deg å lese Stephanie Fritz sin bok om dette emnet. Disse oljene vil bidra til å lindre smerte, styrke sammentrekningene og hjelper også til med å få ut morkaken. Jasmine er også flott for å styrke mannens kjønnsorgan.

Har du noen gang kjent deg skikkelig sliten? Utslitt? Føler du deg slik akkurat nå, så finn frem Jasmine Touch og smør den i nakken og under føttene.

Knuste hjerter

Uansett om det er en tenårings første kjærlighet/forelskelse/knuste hjerte, eller en voksens skuffelse – så vil fordelene av Jasmine være fantastiske. Inhaler Jasmine fra hendene og opplev hvordan duften roer ned hard selvkritikk og offer-tankegang. Om personen ønsker å forandre hva de føler og hvordan de ser på livet, vil Jasmine åpne øynene for å legge merke til at vi har å være takknmelige for slik at nye muligheter åpner seg.

Jasmine + Rose = WOW!

Bruk bare litt av hver av disse oljene. Sammen vil Jasmine og Rose skape fri flyt av kreativitet og harmoni. Denne kombinasjonen gir en perfekt støtte til å se seg selv med positive øyne. Når du føler deg helt verdiløs, så vil disse to oljene løfte deg og hjelpe deg til å se hvor verdifull du faktisk er. Smør oljene på steder der hvor de gradvis vil oppvarmes og absorberes inn i kroppen. F.eks kraven på en skjorte, eller på innsiden av bh’n. Du kan også smøre oljene på baksiden av knærne og under føttene mens du fokuserer på «jeg kan klare alt jeg selv vil og jeg gleder meg over å kunne planlegge, gjennomføre og fullføre».

Kombinasjonen av Jasmine og Rose er også perfekt for huden. Nyttig for fet, tørr, irritert, moden og sensitiv hud. Også god på eksemaktig hud, som ofte kommer av emosjonelt stress.

Jasmine er en skikkelig kvinneolje

Det finnes flere oljer som passer for kvinner altså. Men hør bare her. Jasmine kan smøres i nakken og over nedre del av magen dersom man opplever pms og lav sexlyst. Du kan smøre Jasmine over magen for å gi hjelp til å regulere hormoner. Jasmine er også oljen for sexuell renhet og balanse. Den er også kjent for å vekke «sovende passjoner» til live og øke libidoen. Healer og transformerer alle typer for sexuelle ubalanser og traumer.

Jasmine styrker selvaksept, selvrespekt, tillit og intimitet slik at vi kan leve i åpne og nærværende relasjoner.

1 hendelser på “Jasmine”

  1. Tilbakeping: Oktober 2020 - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!