Jeg trodde ikke det var mulig …

Her kommer et blogginnlegg hvor jeg kommer til å dele en skikkelig skremmende opplevelse. Noe jeg aldri hadde trodd var mulig. Jeg hadde hørt om fenomenet i ulike media, men jeg tenkte at dette er altfor «kokko» til at det kan være sant. Nå skylder jeg nok mange mennesker en unnskyldning!

For å unngå knebling, stopp av ytringsfrihet osv kommer jeg til å bruke et språk som virker litt snålt. Men for å unngå sensur, så velger jeg å skrive på denne måten. Så får du heller dele med de du kjenner som trenger denne informasjonen. For dette innlegget vil ikke være søkbart på de søkeordene som man vanligvis bruker.

Det store spørsmålet dette året har vært om man skal la seg sprøyte eller ikke. Jeg har valgt ikke. Men jeg ønsker ikke at dette skal være et innlegg i denne debatten. Dette er min personlige avgjørelse og min oppfattelse er at hver og én må ta sin egen beslutning. I forbindelse med at jeg har tatt denne avgjørelsen har jeg forsøkt å sette meg så godt inn i fakta som mulig. Men jeg har ikke vært fornøyd med den ensidige informasjonen vi har fått fra mediene. Derfor har jeg søkt dypere. I dette søket hørte, så og leste jeg om flere personer som hadde fått «bivirkninger» av å være for tett på sprøytede personer. Jeg trodde aldri det var mulig. For meg hørtes dette helt way off ut. Ja, det var min tanke. Hvordan i alle dager skulle dét være mulig liksom?

Så sto jeg der da. Og klemte mamma og pappa. Noen dager etter at de hadde tatt første sprøyte. Utover kvelden fikk jeg en stivhet i korsryggen. Vondt i ryggen er ikke noe ukjent for meg, så jeg tenkte at nå har jeg bare presset kroppen litt for hardt igjen. Morgenen etter klarte jeg nesten ikke å komme ut av senga. Ryggen var skikkelig stiv og vond, men det gikk seg til utover dagen.

Undersøkelser

Ryggen ble ikke bedre de neste dagene. Og smertene spredde seg fremover, nesten som et belte. Det ble så vondt at jeg klarte ikke å stå oppreist. Jeg har aldri hatt det før, men jeg innbiller meg at denne smerten kunne minnet litt om en massiv betennelse i livmor. Jeg ringte legen. Det ble tatt blodprøver, urinprøve og jeg fikk en henvisning til gynekolog. CRP og urin var veldig bra. De fikk jeg svar på med én gang. Noen dager senere fikk jeg resultatet av blodprøvene. Alt så helt bra ut (bortsett fra d-vitaminnivået, men det visste jeg om).

Så var det tid for gynekologtimen. Alt så bra ut – også på ultralyd. Celleprøveresultatet var også bra – det fikk jeg vite tre uker senere. På det tidspunktet jeg var hos gynekologen hadde smertene så smått begynt å avta. Og heldigvis ble jeg bedre og bedre for hver dag.

Én gang til?

Det tok litt tid før mistanken kom. Fordi jeg var sammen med andre sprøyta personer – uten å ha nærkontakt som i en klem. Jeg kunne kjenne litt antydning til samme murring i rygg og livmor, men ikke nok til at jeg forsto sammenhengen med én gang. Jeg hadde jo ikke trodd at dette var mulig. Så kom jeg over noen oppskrifter med eteriske oljer – som skulle hjelpe mot dette «fenomenet». Jeg laget meg en oljeblanding og tenkte at det kunne ikke skade å teste ut.

Så møtte jeg mamma og pappa igjen. Noen dager etter at de hadde blitt sprøytet andre gang. Vi klemte. Og det finnes jo nesten ikke noe bedre enn å klemme mamma og pappa. Det varte ikke lenge før ryggen murret og antydningene i livmor også kom. Jeg løp og smurte meg med oljeblandingen min og murringen opphørte i løpet av kort tid.

Dette har nå skjedd flere ganger. Jeg klemmer mennesker og får symptomer. På med oljeblandingen og murringen blir borte.

Kroppen er fantastisk

Noen ville kanskje blitt irritert på kroppen sin, fordi den ble «syk» pga dette. Jeg synes jo heller ikke det var så spennende – spesielt ikke første gangen jeg opplevde dette. Samtidig er jeg utrolig takknemlig for at kroppen sier ifra og at jeg kan ta hensyn. Det å lære å lytte til sin egen kropp er noe av det mest spennende jeg har gjort. Og ja – det tar tid å lære seg. Men vet du hva? Jeg kan kjenne fra hvilken eggstokk jeg har eggløsning – når jeg tar meg tid til å lytte til kroppen.

Har du noen gang fått bivirkninger av medisiner du har tatt? Eller blitt dårlig av noe du har spis eller drukket? Det er kroppen din som forteller deg at dette her liker jeg ikke. Ta det bort. Det skader meg. Hvis du drikker alkohol, så er «dagen derpå» et slikt rop fra kroppen din! Eller hvis du får vondt i ledd eller hodet hvis du spiser hvetemel. Kroppen din vil spille på lag med deg. Er du villig til å lytte?

Jeg vil oppfordre deg til å lære deg til å lytte til kroppen din. Til å ta hensyn og til å spille på lag. Det er så utrolig spennende!

Oppskriften som ble løsningen

Jeg kan jo ikke avslutte blogginnlegget uten å dele oljeblandingsoppskriften med deg. Blandingen inneholder kun eteriske oljer fra doTerra. Bland oljene i en 10 ml rollonflaske.

5 dråper Thyme (Timian)
3 dråper Lemongrass
3 dråper Geranium
5 dråper Lemon
3 dråper OnGuard
5 dråper Petitgrain
3 dråper Siberian Fir
5 dråper Wild Orange
3 dråper Helichrysum
1 dråpe Rose

Fyll opp resten av flasken med baseolje. Jeg brukte Fractionated CoconutOil (FCO) fra doTerra. Smør over områdene hvor du kjenner murring/ubehag.

Og du – jeg blir kjempeglad hvis du hjelper meg å dele dette innlegget med folk du kjenner som er interessert i denne type info. Som sagt – jeg kommer ikke til å la dette innlegget være søkbart på de vanlige søkeordene – nettopp pga manglende ytringsfrihet.

Ta vare på deg selv og de du er glad i <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!