Jobb med doTerra

Jobb med meg

Går du rundt med en gründer i magen? En drøm om å være din egen sjef? Å kunne styre din egen hverdag? Gjøre noe meningsfylt for andre? Frihet? Både med tanke på tid og penger?

Sånn hadde jeg det! Frem til jeg fant den perfekte løsningen! Vet du hva denne perfekte løsningen var?    . . .   Helt riktig! doTerra! doTerra er nemlig så mye mer enn eteriske oljer! De har også en fantastisk flott business-mulighet.

Nesten alle som møter doTerra velger å være kunder. Kjøpe produkter til eget forbruk. Ganske fort oppdager vi gleden ved og effekten av produktene. Dette fører til at man begynner å tenke på kjente og kjære som også kunne ha nytte av det samme. Og så er mange i gang med å dele oljer med mennesker rundt seg. Det er noe av det mest fantastiske med doTerra! At man kan lære hverandre å ta bedre vare på seg selv og de man er glade i – på en helt naturlig måte.

Og i doTerra er det plass til alle! Om du ønsker å kjøpe produkter til eget forbruk. Om du ønsker å dele noen oljer og erfaringer med de aller nærmeste. Og det er også plass til sånne som meg. I tillegg til å leve en doTerra-livsstil, ønsker jeg å dele dette med alle! Jeg er en livsstilsmisjonær.

Jeg er stadig på jakt etter nye ledere. Noen som har lyst til å bygge sin egen arbeidsplass og som vil være med å lede en bevegelse. En folkebevegelse. For det er nettopp dét dette er. Og den kommer til å bli større og større. Spørsmålet er om du er klar til å være med. Er du?

Jobb med doTerra

Kom i gang-guide

1. Opprett konto

Det er enkelt å komme i gang. Alt du trenger å gjøre er å opprette en egen konto via min link og bestille pakken som heter «Norway Family Essentials Kit». Dette er den smarteste måten å starte på – med diffuser og de ni mest populære oljene til doTerra.

2. Opplev oljemagi

Nå kommer en spennende tid med oljeopplevelser, lek og læring. Det er nå du skal erfare og lære. Kjenne på egen kropp hva disse oljene kan gjøre for deg. Det er nå du vil forstå hvorfor gjenkjøpsraten til doTerra sine kunder er så høy. Via facebook-sidene mine og nettopplæringer vil du lære masse om hvordan du bruker oljene i pakken du har kjøpt. Ganske snart vil du også utforske andre oljer, hudpleieserier, SPA-produktene, kosttilskudd og du vil til og med begynne å lage dine egne vaskeprodukter. Gratulerer! Du er nå på vei til en mer naturlig og renere livsstil!

3. Bli kjent med doTerra

Det neste naturlige steget på veien er å bli bedre kjent med doTerra. Sett deg inn i deres visjon og mål. Hvordan de ønsker å gjøre verden til et bedre sted – én dråpe av gangen. Du vil se hvordan de allerede er i god gang og hva Co-Impact Sourcing gjør for mennesker i u-land. Og hvordan doTerra sin nonprofit-organisasjon «Healing Hands Foundation» bidrar i hjelpearbeid verden rundt. La hjertet svulme av all omsorgen og kjærligheten som sirkulerer i dette selskapet.

4. Mulighetene

Du har nå brukt tid på å bli kjent med produktene og selskapet. Kanskje har du allerede noen rundt deg som også er nysgjerrige på oljene? Du har sikkert også gjort deg opp noen tanker om dette er noe du ønsker å bruke tid og energi på. Jeg anbefaler deg å sette deg inn i hvilke muligheter doTerra gir til oss som ønsker å hjelpe andre til å leve doTerra-livsstilen. Måten doTerra belønner sine oljementorer på er helt fantastisk! Kan du se for deg et sted hvor alle blir belønnet likt – for samme innsats og resultater? Det spiller ikke noen rolle om du er kvinne eller mann, hvilken hudfarge du har eller om du har en doktorgrad eller ikke fullførte videregående. Så lenge du er motivert for å gjøre en innsats. Når du er klar til å ta dette steget, vil jeg veilede deg i prosessen.

5. Del oljemagi med andre

Det er på tide å dele oljemagi med andre. Mange velger å starte med sine nære og kjære. Noen velger å jobbe på nettet og via sosiale medier. Andre velger å holde kurs – enten hjemme hos noen eller på offentlige steder. Vi finner en vei som passer best for deg! Vi selger ikke oljer, vi underviser i hvordan man bruker oljene til å leve et sunnere liv.

6. Bli en leder

Etter hvert som gleden ved å dele oljer med andre vokser, så vokser du inn i din lederrolle. I ditt eget tempo finner du din vei. Vi er et helt team som vil støtte og lede deg i prosessen. Vi heier på hverandre, vi samarbeider og har et varmt, sterkt og unikt fellesskap.

Innmelding

  1. Trykk her for å melde deg inn
  1. Velg Join & Save
  2. Skroll ned og velg Join doTERRA
  3. Velg Europe, og deretter Norway
  4. Trykk ok på den gule boksen som dukker opp
  5. Krysser du av for Wellness Advocate og Continue

(Ønsker du kun oljer til eget forbruk velger du Wholesale Customer – medlemsskapet kan oppjusteres senere om du skulle ombestemme deg og velge å satse på en doTerra-business)

  1. Fyll inn all personlig info, velg ditt eget passord
  2. Enroller ID skal være 3405537. Trykk Verify for å se at det står Nina Grønbech. Veldig viktig!
  3. Når du kommer til bestillingssiden, så blar du deg flere steg mot høyre helt til det kommer opp et kit som heter Norway Family Essential Kit. Du velger dette og går videre til betaling.


Når du melder deg inn via denne linken, vil jeg få en mail fra doTerra. Jeg vil da ta kontakt med deg og avtale et møte slik at vi får lagt en strategisk plan om hvordan du kan lykkes på den enkleste og mest effektive måten.

Velkommen til en spennende, proaktiv, inkluderende og morsom hverdag full av vennskap, kjærlighet og oljer!

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!