Juni 2020

Ny måned og nye muligheter! Det betyr også nye kampanjer og tilbud hos doTerra. Dette er like spennende hver eneste måned! Jeg sitter klistra til facebook, nettportalen og mailen for å se hva de har å by på – hver eneste måned. Har du det også sånn?

Kampanjen i juni er utrolig bra! Både for deg som allerede er medlem, og for deg som kommer til å bli medlem. Jeg skal i dette innlegget dele det du trenger å vite om alt som skjer i årets første sommermåned.

Nyheter til Norge!

Dette er faktisk julaften og bursdag på én gang. Og har du flaggstang, så gå ut og heis flagget. Denne måneden har vi fått 6 nye produkter inn til Norge! To av disse ser vi for første gang i Europa også. Jeg nevner produktene kort her og så vil du finne linker til hvert enkelt produkt når du trykker på produktnavnet.

GX Assist – enterokapsler som støtter rensing av fordøyelsessystemet
ClaryCalm – harmoni i kvinnekroppen
PastTense – farvel til spenninger og velkommen til økt sirkulasjon
Zendocrine – rengjøring av lever og nyrer + mentale begrensinger

I tillegg til disse produktene har det kommet to nydelig produkter til babyer. Hair & Body Wash og Diaper Rash Cream.
Helt naturlige og fulle av gode og pleiende oljer og ingredienser. Begge produktene er frie for parabener, phthalates, propylene glycol, kunstige fargestoff, petrolatum, mineraloljer og talkum.

Månedens rabattprodukt – InTune

Hver måned har doTerra et ekstra bra tilbud. Til alle! Tilbudet gjelder uansett hva slags ordre du legger inn. I juni er det 10 % ekstra rabatt på InTune. Og jeg skriver EKSTRA rabatt fordi du som allerede er kunde (eller om du melder deg inn i juni) får allerede 25 % rabatt.

Månedens gratisprodukt – Palmarosa

Som medlem av doTerra har du hver måned mulighet til å sikre deg en gratis olje. Og denne måneden er det Palmarosa! WOOOHOOOOO!!! Dette er en superspennende olje som vi aldri har sett i Europa før. Den går ikke an å kjøpe. Den eneste måten å få tak i den på er faktisk å få den gratis! Typisk doTerra med gode dealer!

For å få Palmarosa gratis, må du legge inn en LRP-ordre på minimum 125 pv innen 15. juni. Så for deg som allerede er medlem og skal, eller allerede har, begynt på doTerra-livsstilen – så får du Palmarosa helt gratis. HURRA! LRP-ordre kan først opprettes måneden etter innmelding, så denne gaven er bare for de som allerede var medlemmer i doTerra før 1. juni.

Til nye medlemmer i juni

Her er en viktig melding til deg som ennå ikke er medlem i doTerra! Nå i juni er det en fantastisk velkomstgave til nye kunder. Dvs deg som ikke hadde et medlemsskap den 1. juni. Du kan lese mer om denne kampanjen her.

Er det lenge siden du handlet sist, så kan det hende at doTerra har slettet kontoen din. Det siste året har doTerra slettet mange inaktive medlemsskap. Hvis du vet at det er lenger enn ett år siden sist du handlet og du ikke får logget deg på, så kan dette gjelde deg. Dette tilbudet kan også gjelde for deg. Ta kontakt med den som skrev deg inn første gang – eller den du ønsker som oljementor – og bli med på nytt. Og hvorfor ikke gjøre det nå, når du kan få en kjempefin gave?

Velg din startpakke her og kom igang med det samme 🙂

Da er det bare å glede seg til alt doTerra har å by på i juni! Kos deg med oljene og nyt de første sommerdagene!

Og ønsker du daglige tips og triks til hvordan du kan bruke doTerra-produktene dine? Følg meg gjerne på facebook.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!