Juni 2021

SOMMER! Og nok en god kampanje fra doTerra. Denne gangen med en skikkelig sommergave! Både til deg som allerede er medlem og for deg som skal kjøpe dine første eteriske oljer og produkter fra doTerra. Sommergaven består av naturlig deodorant og tre eteriske oljer. I tillegg er månedens gratis produkt Peppermint Beadlets og månedens tilbudsprodukt Coriander. Her er det mye å glede seg over!

Juni er min doTerra-bursdagsmåned, så denne måneden er alltid spesiell for meg! Og nå gleder jeg meg til å fortelle deg om de gode tilbudene doTerra har til deg i juni. Skal vi bare starte med én gang?

Månedens gratisprodukt – Peppermint Beadlets

Har du noen gang smakt doTerra sin Peppermynte-olje? Her snakker vi frisk pust og åpne luftveier! Peppermint Beadlets er små perler med en miniatyr-dråpe av doTerra sin peppermynte-olje. Her får du alle Peppermynte-oljens gode egenskaper samlet i en bitteliten «perle». Dette produktet er et av vår families favorittprodukt. Gutta på snart 9 og 11 år spiser de og mannen min har alltid en pakke i lomma. Vi bruker dette i steden for pastiller. Spesielt når vi trenger en frisk smak i munnen. Peppermynte har også en positiv effekt på fordøyelsen og mange bruker Peppermint Beadlets når de merker en tunghetsfølelse eller verk i hodet. Du får åpnet luftveiene og opplever å ha større plass til å puste. Dette produktet MÅ bare prøves!

Du kan enten tygge på Beadlet’n slik at den sprekker, du kan suge på den til den tynne hinnen smelter, eller du kan svelge den med litt vann. Hvordan du bruker den er opp til deg.

Månedens gratisprodukt gis bort til deg som allerede er medlem av doTerra og har oppgradert ditt medlemskap til fordelskunde. Send inn din månedlige bestilling på minimum 125 pv innen 15. juni og få med en gratis pakke med Peppermint Beadlets. Beadlets’ne kommer forresten i en supersmart pakke som er lett å putte i lomma eller i veska.

Månedens tilbudsprodukt – Coriander

Coriander, eller på norsk – Koriander, er en kjent maturt. Spesielt fra midtøsten. Korianderplanten gir oss to ulike eteriske oljer – Cilantro fra bladene (mexicansk mat) og Coriander fra frøene (arabisk og indisk mat).

I hele juni får du 10 % rabatt på denne spennende oljen. Anbefaler deg å ta en nærmere titt på hva denne oljen kan brukes til. For den er virkelig spennende. Jeg har gjort det enkelt for deg og laget et innlegg du kan lese.

Tilbudet gjelder for deg som allerede er medlem, for deg som bestiller din første ordre nå (ja – du kan sette sammen din egen pakke eller legge til ekstra produkter på en av startpakkene), eller for deg som ønsker å betale mest mulig for oljene. Du finner mer info om hvordan du kjøper oljer og produkter fra doTerra her.

doTerra sommergave – 200 pv

I hele juni har doTerra en kjempefin sommergave – til deg! Og meg! Alle som handler for 200 pv får en gratis gave med 4 flotte produkter. Perfekt for deg som ennå ikke er medlem og har ventet på en gylden anledning til å bestille Familiepakken. Gå inn på nettsiden min og bestill Familiepakken og få med følgende produkter gratis: Citrus Bliss deodorant (fri for aluminium og parabener), Citrus Bliss-olje, Citrus Bloom-olje og Lemon-oljen. Interessert i å vite mer? Da kan du lese mer om denne gaven i et eget blogginnlegg. Der finner du også en video med beskrivelse av disse fire produktene.

Denne gaven er ikke bare for nye medlemmer. Den er også for oss som allerede er medlemmer. For deg som er fordelskunde. Og for deg som liker å betale full pris for oljene dine.

Juni kommer til å bli en spennende måned! Hvis du ikke følger meg på sosiale medier ennå, så vil jeg anbefale deg å gjøre det. Hver ukedag vil jeg dele et sommertips med deg. Du finner meg på instragram og facebook.

Da gjenstår det å ønske deg en fantastisk juni måned!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!