Kurs – IntroKit

Som jeg gleder meg til verden åpner igjen! Til vi kan møtes og holde kurs, sånn som vi gjorde før. Den gangen vi kunne samles rundt et bord, åpne oljeflasker, sende de rundt og snuse, oppleve, og smake. Jeg elsker slike kurs. Å kunne få møte nye mennesker. Å kunne få møte deg! En vakker dag …

I mellomtiden får vi bare gjøre så godt vi kan. Og derfor kommer jeg nå med en kursinvitasjon til deg. Et helt annet kurs enn jeg har holdt før, men jeg er overbevist om at det passer veldig godt for slik situasjonen er idag. Både på grunn av nedstengning, men også på grunn av alle fristende ting som skjer på nettet og begrenset med tid. Dette er et kurs for deg som ikke har eget medlemskap i doTerra. For deg som har lyst til å oppleve eteriske oljer før du handler.

IntroKit-kurs på facebook

Siden det finnes så mange gode kurs på nettet for tiden, ønsker jeg å gi deg et fleksibelt kurs denne gangen. Slik at du slipper å forplikte deg til et fast tidspunkt. Jeg erfarer selv at slike avtaler fort må avlyses fordi det kommer noe i veien. Og så var løpet kjørt. Muligheten kom ikke tilbake. Livet skjer og derfor holder jeg dette kurset på facebook. Slik at du kan delta når det passer deg.

For at du skal få oppleve eteriske oljer fra doTerra, så vil jeg sende ut – på forhånd et IntroKit fra doTerra – til deg. IntroKittet inneholder Lavendel, Peppermynte og Sitron. De tre mest brukte eteriske oljene til doTerra. Alle tre flaskene i 5 ml. Kurset på facebook vil ha fokus på disse tre oljene. I tillegg vil du lære hva eteriske oljer er og tre ulike måter å bruke oljer på. I tillegg vil du få mange forslag til hvordan disse tre oljene kan brukes i din hverdag. Tilpasset ditt behov. Og – du skal få bli bedre kjent med doTerra. For dette firmaet handler mer enn «bare» de brune flaskene.

Mitt mål for kurset er at du skal bli helt trygg på hvordan du kan bruke de eteriske oljene i IntroKittet, slik at du kan få stor glede av disse i hverdagen. Disse oljene er dine til odel og eie, så det er om å gjøre å få nyte de for alt de er verdt.

Påmelding til kurs

Du melder deg enkelt på til kurset ved å sende navn og adresse til kurs@lykkeligevalg.no.
Prisen på kurset er 350,-. Dette inkluderer IntroKittet. Når du har sendt meg mail, så vil du få betalingsopplysninger.
Kurset er lagt opp i moduler og du kjører ditt eget løp i ditt eget tempo.
Enkelt og greit.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!