Kurs januar 2021

Nytt år og nye muligheter! Jeg starter året med 5 kurs i januar, åpne for alle som vil delta. Selvfølgelig helt gratis. Lær mer om eteriske oljer og ulike temaer. Finn det eller de kursene som «treffer» deg og meld deg på.

Siden vi ikke kan møtes ansikt til ansikt, så må vi møtes på nettet. Sånn er det jo bare akkurat nå. Fordelen er at du ikke trenger å bo i Vestfold for å delta på kurs. Kursene passer for deg som har lyst til å lære mer om eteriske oljer. Så har du aldri hørt om eteriske oljer før, har hørt litt og vil vite mer, eller om du nettopp har kjøpt dine første oljer og vil lære mer – bli med. Dette blir gøy!

Ned i vekt?

Har du planer om å gå ned i vekt i 2021? Da bør du bli med på dette kurset. Her vil du lære hvordan eteriske oljer kan brukes for å oppnå vektreduksjon. Dette blir et lærerikt kurs med mange nyttige og praktiske tips. Jeg kommer også til å dele min egen erfaring, prate om kosthold og motivasjon.

Kurset holdes tirsdag 12. januar kl 20:30.
Påmelding

.

Kurs for kvinnelige grundere

Det å drive sin egen bedrift er ikke alltid så enkelt. For første gang skal jeg holde dette kurset, og jeg gleder meg veldig. For etter å ha hatt egen bedrift i noen år har jeg selv kjent på kroppen hvordan pendelen svinger, troen på meg selv forsvinner, motivasjonen blir borte og alt det andre som hører med.

På dette kurset vil du lære hvordan eteriske oljer kan hjelpe deg i din gründerhverdag. Jeg skal lære deg mine beste knep for hvordan du kan unngå de største nedturene, få en boost på motivasjonen og hvordan du enkelt kan få troen på deg selv. Dette og mye mer skal vi snakke om. Jeg skal også lære deg om en oljeblanding som kan fjerne en helt spesifikk blokkering som de fleste av oss har.

Det kuleste jeg vet er damer som tør å satse på de de tror på. Og jeg heier på deg som gjør det!

Kurset holdes på nett, onsdag 13. januar kl 14:00.
Påmelding

.

Kurs om oljer og barn

Eteriske oljer er i vinden som aldri før. Det finnes til og med spesialdesignede oljeblandinger for barn.
På dette kurset skal jeg gi deg en innføring i hvordan du bruker eteriske oljer på barna dine. Helt naturlig. Og helt trygt.

Jeg vil også dele noen erfaringer med deg. Sånn fra en mamma til en annen. Eteriske oljer har hjulpet meg masse som mamma og gir meg kontroll over mange situasjoner hvor jeg før følte meg helt hjelpeløs.

Kurset holdes onsdag 20. januar, kl 14:00
Påmelding

.

Har du en gründer i magen?

Dette kurset er for deg som går rundt å kjenner på at du trenger en endring i livet. Du har lyst til å starte noe eget, men vet ikke helt hva det skulle være.
La meg få dele hva jeg gjorde for å komme meg ut av hamsterhjulet og kunne leve et liv som er alt annet enn A4. Med friheten til å gjøre det vi vil – når vi vil.

Noen ganger kan det være skremmende å tenke på at man MÅ gjøre alt selv. Helt fra å utvikle produkter til å markedsføre og selge. Ofte er stor kapital nødvendig. Jeg beundrer de som våger dette! Selv gikk jeg for en variant hvor jeg ikke trengte mer en noen få tusenlapper for å starte. Produktene var ferdiglaget og alt var klart. Jeg trengte bare å ta en beslutning, trykke på knappen og så var jeg klar til å starte.

I dette kurset vil du lære mer om mulighetene doTerra gir for å starte din egen business som livsstilsveileder – eller Wellness Advocate – som det kalles på engelsk.

Tidspunktet for dette kurset er torsdag 21. januar, kl 20:30.
Påmelding

.

Eteriske oljer for hele familien

Dette er kurset for deg som ønsker å bruke eteriske oljer på hele familien. Du får en introduksjon til hva eteriske oljer er og hvordan du kan bruke Familiepakken på en spennende og smart måte. Dette er oljer som kan håndtere ca 80 % av alle ting som foregår innenfor husets fire vegger – og egentlig ute i hagen også 🙂

Lær og bli trygg på bruk av oljene. Vi skal snakke om alt fra sår og skader, til søvn, energi og overskudd, mageplager og mye mer.

Tidspunkt for kurset er tirsdag 26. januar, kl 19:00
Påmelding

.

Jeg kjenner at dette blir en spennende januar. Meld deg på det eller de kursene du synes passer for deg. Så sees vi!

6 hendelser på “Kurs januar 2021”

  1. Hei vil veldig gjerne verre med på kurs for ned i vekt
    Prøvde å trykke på bilde, men det kom ingen ting.
    Mvh Irene

    1. Prøv igjen nå. Det var litt trøbbel med linkene i starten. Jeg droppet «trykk på bildet»-funksjonen og la linken over bildene. Så hvis du trykker på «Påmelding» så bør den fungere. Hvis ikke så si ifra 🙂

      Klem fra Nina <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!