Salubelle – eksklusiv olje som huden din vil elske

Salubelle, tidligere kalt Immortelle, er en olje som kombinerer noen av de mest ekslusive eteriske oljer som finnes. Den er ikke bare god for huden din.

Du vil kunne lese mer om strekkmerker, arr, fine linjer og rynker, mørke aldringsflekker, skadet vev, tungmetaller og mer.

Det jeg vil dele med deg i denne posten er en olje som heter Salubelle! Dette produktet har akkurat fått nytt navn. Du har kanskje hørt om Immortelle? Salubelle er akkurat samme produkt, men med nytt navn. Immortelle betyr udødelig, og det ble nok et litt vel heftig navn for myndighetene. Derfor Salubelle. Så lenge innholdet og effekten er den samme, så er ikke navnet såååå viktig.

Jeg tenkte å ta deg litt med inn i dette produktet og hva det kan gjøre for deg. Men allerførst – hvorfor jeg deler akkurat denne oljen nå.

Salubelle er en 10 ml oljeblanding på en rollon-flaske. Den består av helt rene oljer – uten å være fortynnet. Oljene som er i er faktisk av de mest ekslusive som finnes. Vi snakker Frankincense/Virak, Hawaiian Sandalwood, Lavendel, Myrrh, Helichrysum og Rose.

Alle disse oljene er supre til huden. Og når jeg hører navnet Immortelle, eller nå Salubelle, så vil HUD være det ordet som dukker opp først. Sammen med anti-aldring. Du har kanskje sett bildene av føflekken til pappa som forsvant? Dette er bare én av veldig mange eksempler på hva denne oljeblandingen kan gjøre. Har du ikke lest den, så finner du den her. Jeg gir deg noen konkrete eksempler jeg – på hvordan den kan brukes – kanskje du får noen idéer ♥

Irritert hud

Salubelle lindrer alle former for irritert hud. Fortynn oljen med baseolje og smør på. Flere ganger om dagen.

Strekkmerker

Bland Salubelle med baseolje eller en nøytral body lotion og smør over områder med strekkmerker. Smøres daglig, gjerne morgen og kveld.

Arr

Oljene i Salubelle er perfekte for å reparere skader i huden. Enten de er gamle eller helt ferske. Oljer skal ikke direkte ned i åpne sår, så smør rundt. Enten ufortynnet, eller om du ønsker å fortynne med litt baseolje. Husk rene hender når du er i nærheten av ferske sår. Jeg har hørt historier om sting som kan fjernes mange dager tidligere enn vanlig – fordi huden gror så raskt og pent når man bruker denne oljen.

Fine linjer og rynker

Rengjør huden i ansiktet og på halsen. Bland litt Salubelle med ansiktskremen din og smør på ansiktet og nedover halsen. Husk oppadgående bevegelser. Vi trenger ikke å hjelpe tyngdekraften … For at dette skal bli så praktisk som mulig pleier jeg å rulle Salubelle i hånda, ta ut litt ansiktskrem og blande sammen i hånda med oljen. Dette gir minst søl. Eller – du kan rulle Salubelle over de områdene i ansiktet som du ønsker å se endringer. Så kan du smøre på ansiktskremen din utenpå.

Mørke aldringsflekker

Rull Salubelle direkte over disse flekkene og smør over med ansiktskrem. Gjentas flere ganger om dagen.

Skadet vev

I en kropp som har levd litt, så blir det ofte litt skadet vev. Det som er spennende med Salubelle er at den har helende egenskaper på vev som er ødelagt. Og nå kommer en liten avsporing – fordi jeg bare MÅ fortelle en historie. Jeg scannet en ung mann her en kveld for ikke lenge siden. Og med ung så mener jeg rett under 40 år. Scanneren min viser hva slags oljer vi har behov for. Han slo ut skikkelig på Salubelle. Det kunne han jo ikke forstå. Han hadde fin hud og følte seg ung og sprek. Så kom det frem at han akkurat hadde kommet hjem fra ei hardøkt på sykkel. Hva skjer når man sykler eller trener? Man bryter ned musklene, så er det heling som skal til før musklene blir sterkere. Kroppen hans ropte etter Salubelle – fordi han nettopp hadde trent. Jeg elsker å se slike rapporter! Det er så gøy å se hvordan tingene henger sammen og hvordan naturen kan bidra på ulike måter.

Så uansett om du har trent, eller kanskje du har en mer mekanisk skade. Prøv Salubelle! Jeg smører meg over bihulene så ofte jeg husker – fordi jeg har operert tre ganger og slimhinnene er helt ødelagt. Jeg har en tro på at Salubelle kan reparere skadene.

Hode

Salubelle er ikke bare en skjønnhetsolje. Dette er også en olje som er kjent for sin gode effekt på hodepine og også for klar tenkning. Ved hodepine ville jeg smurt i tinninger og panne. Evt ytterst på langefingeren og over solar plexus. Trenger du et klarere hode, så tegner du en strek, med rollon-flasken, i hårfestet i nakken. Smør sånn cirka fra øre til øre. Bonusen er at denne oljen lukter godt. Mange bruker den som parfume.

Tungmetaller

Så – en ennå mer spesiell måte å bruke Salubelle på. Uansett hvor sunt vi lever så får vi i oss noen tungmetaller. Salubelle kan bidra positivt i forhold til dette. Smør oljen rundt ørene og nedover på siden av halsen og bak i nakken. Stryk oljen utover i glidende bevegelser. Gjøres 2-3 ganger pr dag. Når du gjør dette må du drikke masse vann, slik at kroppen klarer å skille ut avfallsstoffene.

Håper du fant én eller flere måter å bruke Salubelle på, som trigger din nysgjerrighet. Dette er virkelig en flott olje som alle fortjener å nyte godt av! 

Har du flere spørsmål? Send meg en melding, så skal jeg hjelpe deg.
Er du klar til å bestille? Ja, da kan du gå inn og gjøre det her.

Ååååå, jeg glemte en liten ting. Den emosjonelle siden av Salubelle.
For alle oljene virker jo både emosjonelt og fysisk.

Salubelle er en blanding av jordende oljer og høyfrekevente oljer. Dette hjelper deg til å samle deg og koble sammen kropp og sjel. Noen ganger kan man føle at disse lever hvert sitt liv. Dette er en nydelig meditasjonsolje. Den vil hjelpe deg til å gi slipp på negativitet, mørke tanker og begrensede mønstre. Dette er oljen som gir tro og håp.

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!