Lemon Eucalyptus

Lemon Eucalyptus er en spennende eterisk olje som vi kjenner fra TerraShield-produktene. Biene elsker nektaren fra disse trærne hvor oljen hentes fra. Lemon Eucalyptus-oljen finnes i bladene. Så her er det vinn-vinn både får mennesker og bier.

Noen ganger ønsker man å være i en trygg «boble». At man kan ønsker å trekke seg litt tilbake etter å ha blitt overeksponert for inntrykk, opplevelser eller andre mennesker. Lemon Eucalyptus hjelper oss til å kjenne igjen signalene på når tiden er inne for denne tilbaketrekningen.

Lemon Eucalyptus eterisk olje er utvunnet fra en sitronduftende blågummi eucalypti-plante, et høyt tre med glatt bark. De innfødte i Nord-Australia, vet at denne oljen er kjent for sin forfriskende aroma som hjelper deg med å skape et forfriskende miljø. Lemon Eucalyptus har et naturlig høyt innhold av de rensende stoffene sitronellal og citronellol, noe som gjør denne eteriske oljen ideell for overflate- og hudrensing. I tillegg til sine rensefordeler, kan Lemon Eukalyptus brukes til å rense og friske opp luften. Ha Lemon Eukalyptus for hånden når du trenger et revitaliserende løft.

Hovedfordeler ved å bruke Lemon Eucalyptus:

Tilsett noen dråper i en sprayflaske for å vaske overflater eller for en frisk duft i rommet
Bruk i diffuseren for å oppmuntre til positive omgivelser, med en lett og frisk duft
Drypp 1-2 dråper i hånden din, gni hendene sammen og hold de opp til nesen og trekk pusten dypt inn. Dette vil kunne gi deg en oppløftende og forfriskende opplevelse.
Bruk gjerne 1-2 dråper Lemon Eucalyptus sammen med dine favoritt-renseprodukter
Bland 3-4 dråper Lemon Eucalyptus med baseolje og bruk til en deilig oppkvikkende massasje

Emosjonell bruk av Lemon Eucalyptus

Lemon Eucalyptus skaper et beskyttende område rundt oss. Denne oljen er spesielt hjelpsom når man føler seg altfor eksponert. Det å føle seg selvstending er en nødvendighet og en menneskerett. Vi mennesker kan bli disorientert og mindre effektive dersom vi, over lang tid, har vært for åpne og eksponert oss selv for mye. Lemon Eucalyptus hjelper oss til å kjenne igjen når vi trenger å skape mer effektive grenser for oss selv slik at vi kan opprettholde vårt private område.

Føler du deg for «opphengt» i hva andre mener og tenker om deg? Eller bruker du energien din på feil områder? Prøv Lemon Eucalyptus i diffuseren og la den hjelpe deg til å finne tilbake til din optimale balanse.

Andre bruksområder for Lemon Eucalyptus

Denne oljen er god på sirkulasjon. Så opplever du at ting har stoppet litt opp i kroppen, så prøv denne oljen. Det kan være tetthetsfølelse i luftveiene eller fordøyelsen. Og for meg som har studert kinesisk medisin så vil vondter og ubehag alltid være et tegn på stagnasjon. Derfor kan også Lemon Eucalyptus være et godt valg til dette også.

En annen ting som du bør teste ut denne oljen på er når mygg og andre insekter blir for nærgående. Smør oljen på tøyet ditt eller på huden. Eller om du har mulighet til å ha en diffuser i nærheten. Og om insektene skal ha rukket å stikke deg eller ta en jafs av deg, så sies det at Lemon Eucalytpus også kan lindre i slike tilfeller.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!