Mai 2020

Ny måned betyr nye tilbud og kampanjer fra doTerra. Og for en fantastisk måned dette kommer til å bli!

I tillegg til favorittprodukter på kampanje så har også doTerra lansert hele fem nye produkter til Europa og Norge. Tusen takk doTerra!

Først et tilbud som gjelder alle kunder – uansett om du er medlem av doTerra eller ikke. Det spiller ingen rolle om du er fordelskunde og har en LRP-ordre eller om du har en standardordre.

Gratis Salubelle

Salubelle er kanskje bedre kjent som Immortelle? Dette er en oljeblanding som består av Frankincense, Hawaiian Sandalwood, Lavendel, Myrrh, Helichrysum og Rose. Etternavnet til Salubelle er Anti-aging blend. Så dette er oljeblandingen som du ønsker å bruke på alle synlige aldringstegn. Du husker kanskje historien om pappa sin føflekk? Om du ikke har lest den så finner du den her.

Alle som legger inn en bestilling på 200 pv i mai, får en gratis Salubelle! For deg som ikke er medlem ennå, så betyr dette kort og godt – hvis du melder deg inn med Familiepakken, så får du en gratis Salubelle på kjøpet. Dette er en skikkelig god deal. Og vil du benytte deg av tilbudet, så bestiller du enkelt her.

Gratis Balance

Balance er en av mine virkelige MÅ HA-oljer og jeg bruker den hver dag. Jeg starter dagen med å smøre noen dråper av denne deilige jordende oljen under føttene. Balance består av eteriske oljer fra Spruce, Ho Wood, Frankincense, Blue Tansy Blue Chamomile og Osamnthus. Dette er en olje for å oppnå balanse både fysisk og emosjonelt.

Tilbudet om gratis Balance er for deg som allerede er doTerra-medlem og benytter deg av fordelsprogrammet til doTerra. Legg inn en LRP-bestilling på 125 pv før den 15. mai og få en gratis Balance 5 ml.

Månedens tilbudsprodukter – Yoga-oljer

I hele mai, uansett om du er medlem eller ikke, så får du 10 % rabatt på Yoga-oljene til doTerra. Tilbudet gjelder når du kjøper oljene enkeltvis. Oljene heter Align, Anchor og Arise og de er sentrerende, jordende og oppløftende. Disse oljene kan brukes av alle – du trenger ikke å være yoga-utøver for å bruke disse oljene. Disse oljene er nemlig så gode at alle burde ta en nærmere titt på de. Du kan lære mer om disse tre oljene her.

Nyheter til Norge – ENDELIG!

Om du liker naturlig livsstil så vil du elske disse nye produktene vi nå kan få kjøpt til Norge. Tre ulike typer helt naturlige deodoranter. Uten aluminium og andre slemme ingredienser. Disse deodorantene passer perfekt inn i doTerra-livsstilen. Deodorantene som du nå kan få kjøpe er tilsatt ulike eteriske oljer: Balance, CitrusBliss og Douglas Fir/Greek Orange. Du kan lese mer om de her.

Men – det er faktisk ennå mer. doTerra har faktisk TO produkter til som også er tilgjengelige i Norge nå. Dette er Tamer og Lemon Eucalyptus. Tamer er en spesialdesignet olje for magen og hører hjemme i Kids Collecion. Lemon Eucalyptus er en spennende nyhet som passer perfekt nå mot sommeren. Du finner mer info om begge disse oljene hvis du følger linkene.

Kom mai du skjønne milde …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!