Mai 2021

doTerra inviterer deg til en spennende kampanje i mai. La deg friste av Tangerine som gratis olje, Zendocrine på tilbud og ikke minst Brevi-diffusere og Citrus Bloom Collection som selges i en begrenset periode. Her vil du lære om de eteriske oljene og kampanjen i mai.

La mai og våren komme. Kos deg med gode tilbud og del gjerne med venner og kjente. For her er det nok av godbiter til alle.

doTerra-medlemskap – det samme skjer hver måned

Er du allerede medlem av doTerra og kjenner gleden over ny måned og ny kampanje? Eller er du ikke medlem ennå og savner noe å glede deg over? Da kan jeg love deg en barnslig glede ved å vente på en ny kampanje. Dette skjer hver måned. Du oppdaterer siden og lurer på om mailen kan ha hengt seg opp. Det kiler i magen og du er så spent. Så kommer mailen. Eller informasjonen i nettportalen. Og du bare gleder deg over alt det spennende du har tilgang på. Bestiller. Venter og gleder deg til pakken kommer. Sjekker posten.no-appen. Kommer ikke pakken snart. Jo. Den har kommet til Norge. Den nærmer seg. I morgen. Idag. Nå har den kommet. Du henter pakken og åpner den med like stor spenning og glede som om det skulle vært en hemmelig pakke du fikk som en overraskelse. Det kiler ennå mer i magen. Selv om du vet hva som er inni pakken, så gir det en helt spesiell kribling i magen. Denne gangen også. Etter snart fem år. Sånn opplever jeg et medlemskap i doTerra. Er det flere som har det sånn? Har du også?

Månedens gratisprodukt – Tangerine

Hver måned gir doTerra bort et produkt – helt gratis – til sine fordelskunder. Snart 5 år og 12 måneder i året. Det blir mange gratis oljer. Gaver. Fordi de setter pris på at jeg tar vare på meg selv og bruker deres produkter. I love it! Ja – jeg elsker slike gaver. I mai får jeg en gratis Tangerine-olje.

Tangerine er laget av mandariner og har så utrolig mange spennende egenskaper. Jeg har skrevet et innlegg – kun om denne olje – bare fordi den er så spennende. Du kan lese mer og olje og ikke minst – få flere gode oppskrifter og tips til hvordan du kan bruke Tangerine – her.

Månedens tilbudsprodukt – Zendocrine

Det er vår. Sola skinner på vinduene og inn i hjertet. På godt og vondt. Du har kanskje fått øye på både skitne vinduer og støv i krokene – nå som sola titter inn? Det betyr endel jobb. Rengjøring. Men det gir også muligheten for et renere hjem. Zendocrine er nesten som den sola som titter inn. Men – samtidig tar den seg av rengjøringen. For kroppen samler også på «støv» i alle kroker og kriker. Og da er det greit å få gjort litt rent innimellom.

I hele mai får du 10 % rabatt på Zendocrine. Dette gjelder alle orde hos doTerra. Du kan lese mer om oljen her.

Gave til nye medlemmer

Husker du kampanjen fra april? Hvor nye kunder kunne få gratis velkomstgave? Denne har doTerra forlenget frem til 15. mai. Det betyr at dersom du melder deg inn med en av startpakkene til doTerra, så får du en ekstra gave. Du kan lese mer om disse startpakkene her.

Velkomstgaven er som følger. Dersom du bestiller Familiepakken får du tre oljer gratis. Du får 5 ml Red Mandarin, 15 ml Clementine og 15 ml Lime. Både Red Mandarin og Clementine er ikke tilgjengelig for oss andre. Vi får ikke kjøpt disse oljene. Så dette er en eksklusivt gave til deg!

Kjøper du en av de andre startpakken; Kids Collection, Basic eller Daily Habits (Livsstilspakken) får du 5 ml Red Mandarin i gave.

Kunne du tenkt deg å bli bedre kjent med oljene før du melder deg inn? Da oppfordrer jeg deg til å bli med på mitt helt nye facebook-kurs. Du melder deg på kurset, betaler avgiften og får tilsendt et introkit, med tre av doTerra sine oljer. Opplæringen foregår på facebook. All informasjonen ligger klar og du kan lære i ditt eget tempo. Her ligger skrevne poster, oppskrifter, videoer og produktdatablader. Les mer om dette kurset her.

Citrus Bloom-sett og Brevi Diffuser – tilgjengelig i en begrenset periode

Citrus Bloom-Sett

Citrus Bloom er en nydelig vårduft med en blanding av sitrus og blomster. Dette settet består av 4 ulike produkter – alle med den samme deilige duften.
Hand & Body Lotion (200 ml)
Dusjsåpe (250 ml)
Deodorant – helt naturlig (75 g)
Skummende håndsåpe med dispenser (473 ml)

Citrus Bloom inneholder eteriske oljer fra Wild Orange, Grapefruit, Lavendel, Roman Chamomile og Magnolia. Selges samlet i et sett. Perfekt å kjøpe til deg selv og noen du er glad i – som fortjener en hyggelig hilsen.

Brevi Diffusere – i tre ulike fargevarianter

Brevi diffuser er en elegant diffuser med et moderne uttrykk. Den kan kjøre kontinuerlig i fem timer eller periodisk i ti timer. Brevi diffuseren er utrasonisk, stillegående og har flere lysinnstillinger. Enten du bruker den hjemme eller på kontoret, kommer du til å elske Brevi diffuser.

Denne diffuseren er nå tilgjengelig i tre stilige farger: Valnøtt (Walnut), marmor (Marble) eller stein (Stone). Selges kun i en begrenset periode.

Da er det bare å glede seg over en spennende mai-måned. Og synes du ikke dette var nok? Da kan du melde deg på doTerra sin årlige samling for europeiske venner. Her kan du bli bedre kjent med doTerra, lære mer om produktnyheter som kommer, om hjelpearbeidet og mye mer. Send meg en melding eller legg igjen en kommentar om du ønsker påmeldingsinformasjon.

Til sist vil jeg ønske deg en nydelig mai! Måtte solen skinne på deg og verden åpnes igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!