Mars 2022

Før du leser videre – løp og hent deg en kopp med noe varmt. Finn frem en notatbok og gjør deg klar. For dette er kanskje tidenes mest spennende doTerra-kampanje-måned. I allefall så lenge jeg har vært med. Her er det nye produkter til Norge, gode tilbud, gaver/gratisprodukter og mye mer. Mars handler blant annet om kvinner, motivasjon, balanse, avstressing, ro og beskyttelse.

Gjør klar for blåtå-eksperimentet! For nå kan du få tak i Blue Tansy til en ekstra hyggelig pris. Du kan også lese om OnGuard, Motivate, Balance, Adaptiv, Tulsi, Air X og Citrus Bloom. Altså – hva mer kan vi ønske oss liksom?

Månedens GRATISprodukt – OnGuard

Hver eneste måned gir doTerra bort en olje til alle sine lojale kunder. For å få denne oljen, må du ha en LRP-ordre på 125 pv – eller mer – før den 15. Gjør du dette før den 15. mars, vil du få en 5 ml OnGuard olje. Dette er en av de oljene det går mest av for tiden. OnGuard er en oljeblanding som beskytter oss mot trusler utenifra. Truslene består i små levende «vesner» som kan skape tetthet i fjeset, kroppstemperatur som øker, kløe i pusten som gjør at vi må presse luften raskt ut av lungene – med en lyd. Jada, jeg skriver helt bevisst. Prøver å gjøre det så morsomt som mulig – av to grunner. Først og fremst – for å unngå å bruke ord og uttrykk som jeg ikke får lov til, men også for å få deg til å trekke på smilebåndet 🙂

Uansett – en 5 ml med OnGuard er gull å ha i veska eller jakkelomma. Eller toalettveska. Du kan dryppe en dråpe i teen, eller putte et par dråper i kapsel og svelge med mat og drikke. Du kan gurgle i litt vann. Dryppe på filla før du tørker over overflater, eller lage din egen vaskespray. Eller – skjære opp epler i skiver og legge de i en bolle med vann. Bruk én dråpe OnGuard pr eple du skjærer opp. Har du tre epler, bruker du tre dråper OnGuard i vannet. Bland godt og la stå i 20-30 minutter før du heller ut vannet og serverer epleskivene. Namnam … Smaker kjempegodt og gjør godt for kroppen.

Ps – hvis bakterier kalles Baktus og karies kalles Karius. Hva skal vi kalle virus?

Mer GRATIS-oljer! – tre gratis Toucholjer: Balance, Motivate og Adaptiv

I hele mars kan du også sikre deg tre gratisoljer til! Dette er Toucholjer. Dvs oljer som er på rollon-flasker og fortynnet med baseolje. Bestill for minimum 200 pv og få Balance Touch, Motivate Touch og Adaptiv Touch GRATIS. Dette tilbudet gjelder hele mars. Uavhengig av hva slags ordre du har. Og til deg som ikke har noe medlemskap ennå – melder du deg inn med Familiepakken, så vil du få disse tre oljene gratis. For en fantastisk gave!

Disse oljene kan du bruke som parfume – velg oljen du synes lukter best <3 Jeg vil også anbefale deg å bruke Balance under føttene hver morgen. Dette gir en god start på dagen og bidrar til fysisk og emosjonell balanse gjennom dagen. Adaptiv passer når du står i stressende situasjoner (anbefales når du skal til tannlegen etc) eller når du skal sove. Motivate er rett og slett flytende motivasjon, som kan brukes gjennom hele dagen.

Blue Tansy – månedens tilbudsprodukt

I hele mars får du 10 % rabatt på Blue Tansy. Dette er en knallblå olje som gir et vennskapelig «spark i ræva». Unnskyld fransken min! Men det er helt sant! Nå har jeg testet denne oljen mange ganger – både alene og sammen med mange flotte damer <3 Og vi merker det alle sammen. Dørstokkmila blir borte. Lysten til endelig å få ryddet på boden overvinner lysten til å la vær. Prokastinering blåses bort og ting blir gjort. Jeg tuller ikke! Denne oljen funker gull! Smør den på stortåa hver morgen. Test den også ut på gubben – hvis han trenger litt ekstra stå-på-vilje og gjennomføringslyst.

Nyheter i Norge – Air X og Tulsi (Holy Basil)

Det er alltid hyggelig å ønske velkommen til nye produkter! Denne måneden kan vi si velkommen, velkommen til både Air X og Tulsi.

Air X

Første gang vi møtte Air X i Europa var nå i februar – i forbindelse med BOGO. Denne oljen er en kombinasjon av flere ulike eteriske oljer. Her finner vi Litsea, Tangerine, Grapefruit, Frankincense og Cardamom. Duften av oljen kan beskrives som forfriskende sitrus og tre, med et hint av urter.

Denne oljen ble opprinnelig designet for det Australske markedet da store skog- og gressbranner herjet landet. Her har vi en olje som går spesifikt på å rense luften rundt oss og støtte pusten vår. Sitrusoljene virker rensende, forfriskende og oppløftende. Cardamom støtter respirasjonssystemet, har en positiv påvirkning på slimhinnene og slimproduksjonen, samtidig som du kan oppleve en følelse av mer åpning = pusten er lettere. Frankincense støtter kroppen i stressende situasjoner (visste du at Frankincense (Virak) tar godt vare på nervesystemet og hjernen vår?). Denne oljen støtter også immunforsvaret vårt og er god for generell god helse. Litsea gir en beroligende oppplevelse for nervesystemet, samtidig som den er rensende og gir opplevelsen av mer fri flyt av luft i pustesystemet.

Air X kan brukes både topisk, aromatisk og innvortes. Husk at den er fotosensitiv, så ikke smør den på huden før du går ut i sola.

Tulsi (Holy Basil)

Medisinsk urt kjent av hinduene. Kalles «Dronningen av urter» og kan ikke sammenlignes med noe du har opplevd tidligere. Duften er en blanding av cinnamon (kanel), peppermint, clove (nellikspiker), basil (basilikum) og lakris.

Om du inhalerer denne oljen vil du oppleve at det er enklere å puste. Tulsi har også en god effekt på munnhelse – spesielt om du opplever ubehag i munnhulen. Det er også en olje som bidrar til ren hud og et sunt utseende. Tilsett en dråpe i renseproduktet ditt eller fuktighetskremen du bruker. Eller du kan bruke den som behandling på små områder.

Tulsi er et naturlig adaptogen. Dette gjør at den hjelper kroppen til å håndtere stress, og med dette støtter immunforsvaret, samtidig som den øker energinivået ditt i denne prosessen. Du vil oppleve mer tålmodighet og Tulsi hjelper deg til å tilpasse alle endringene som skjer omkring deg.

Bruk noen dråper i diffuseren på kvelden og opplev mindre tretthet på dagen.

Du kan også bruke denne oljen for en frisk smak i munnen, som vil vare i timesvis.

Eksklusive kit – kun i en begrenset periode

On-the-Go Exclusives Kit

Denne pakken, eller dette kittet, er laget spesielt i forbindelse med Spring Tour (Grow and Bloom heter arrangementet denne gangen). En europeisk møteserie hvor du kan komme og lære mer om doTerra og produktene. Du finner en oversikt over alle eventene her: https://www.doterra.com/GB/en_GB/spring-tour#norway. Her finner du også påmelding! Men du – nå er jeg på ville veier. For selv om pakken er satt sammen i forbindelse med denne møteserien, så trenger du ikke å delta for å kjøpe pakken.

On-the-Go Exclusives Kit inneholder massevis av OnGuard-produkter – noen i miniatyrutgave og andre i normalstørrelse <3 Et utrolig stilig reisekit, som kommer godt med i disse tider. Og ja – jeg må bare innrømme det med én gang – jeg er forelsket! Dette kittet digger jeg! Her får du:
doTerra Fractionated Coconut Oil (30 ml), OnGuard Tanntråd, OnGuard Håndspray (30 ml), OnGuard Håndspray hylstermappe, OnGuard Touch (10 ml rollon-flaske), OnGuard Mouthwash (100 ml), OnGuard Beadlets (små perler med OnGuard – supert alternativ til pastiller) og en Reiseveske/toalettveske

En hyllest til kvinnen! Citrus Bloom + lekker oljeboks

Mars er måneden for å hylle kvinner. Synes du ikke? Likestillingen er kanskje ikke helt optimalt på alle områder, men vi kan allikevel tillate oss å feire litt. Iallefall med en sånn fantastisk pakke som doTerra tilbyr oss. Pakken består av en Citrus Bloom-Touch og en supersøt boks til å ha oljene dine til.

Citrus Bloom er en skikkelig vårolje og den får vi bare tak i ved spesielle anledninger. Dette er ikke en olje som er i fast sortiment. Dette alene er grunn nok til å kjøpe denne pakken. Citrus Bloom er en deilig duft av sitrusskall og friske blomster. De eteriske oljene fra Wild Orange og Pink Grapefruit bidrar til å hente solen inn i rommet og oss (ja – for vi klarer å tenke positive tanker med disse oljene, så det er ikke så abstrakt og pompøst som det kan høres ut som) og gir en frisk duft til denne blandingen. Samtidig så vil oljene fra disse fruktene oppleves som oppløftende og energigivende samtidig som den hjelper til med å redusere opplevelser av spenning. Når vi i tillegg har Lavendel, Roman Chamomile og Magnolia tilfører dette en mykere og søtere touch, som kan bidra til ro, lindring og en opplevelse av mer balanserte emosjoner. Start dagen din med denne deilige vårduften og bidra til å fremme følelser av en glede, selvverdi og – ikke minst – stimmulering av et fokusert mindset.

Vår, mars, gratis gaver, nye produkter og spennende pakker

Da tror jeg faktisk at jeg har klart å få med meg alt. WOW! Håper du er like begeistret som meg. Dette her var mye spennende på én gang. Var det noe du ble ekstra glad for å se her? Del det gjerne med meg 🙂

Ønsker deg en flott mars-måned! Jeg har en skikkelig god følelse for denne måneden og det håper jeg at du også har.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!