Masterclass – doTerra Familiekit

Bli med på masterclass og bli trygg på hvordan du bruker Familiekitett fra doTerra!

Det å bruke eteriske oljer kan virke litt overveldende i starten. Alt er nytt og ukjent og hvor begynner man egentlig??

Kjenner du deg igjen? Da må du lese litt videre – dette er nemlig noe for deg!

Nå har du mulighet til å bli med på en Masterclass og lære deg hvordan du bruker oljene som er i doTerra sitt Familiekit (Lavendel, Peppermint, Sitron, Villappelsin, Rosmarin, Oregano, Virak, OnGuard og ZenGest). 
Alt vil foregå i en lukket gruppe på facebook, og det vil være en god blanding av livesendinger og poster med tekst. Vi begynner helt på nybegynnernivå.

Du vil lære:

* Hva eteriske oljer er
* Hvordan oljene påvirker kroppen
* Trygge måter å bruke oljene på
* Fysisk og emosjonell bruk av alle oljene i Familiekittet
* Oppskrifter på blandinger du kan lage selv
BONUS! Vi går også igjennom Salubelle (Immortelle)

Gruppen blir et sted hvor du kan stille spørsmål og få svar. Jeg vil være tilgjengelig for å svare på spørsmål du måtte ha i forbindelse med opplæringen og oljene som er i Familiekittet. 

Dette er for deg som vil lære mer om eteriske oljer, med fokus på Familiekittet. Det spiller ingen rolle hvem som er din upline, hvilket team du hører til eller om du kanskje ikke har noen egen oljekonto ennå. Dette er for deg som vil lære mer og bli trygg på hvordan du bruker eteriske oljer – på deg selv og de du er glad i!

Har du ikke ditt eget doTerra medlemsskap og Familiekit ennå og er klar for å hoppe inn i dette, kan du bestille Familiekittet her. Da vil du få meg som din oljementor.

Masterclass vil hjelpe deg til å bli trygg i hverdagsbruken av disse oljene. Så trygg at du ikke bare tør å bruke oljene på deg selv, men også på familie, venner og omgangskrets. Jeg er veldig klar til Masterclass og gleder meg til å dele av min kunnskap og erfaring. Vi starter opp 15. oktober og opplæringen vil foregå frem til og med 31. oktober. Du har tilgang til gruppen ut dette året, slik at du kan gå tilbake, lese, se og lære mer. Du har god tid til å tilegne deg det som blir delt. Er du klar?

Påmelding til Masterclass gjør du via denne linken.

Har du spørsmål, eller har betalt for deltakelse, send en mail til nina@lykkeligevalg.no.
Registrer deg for å få varsel når det blir publisert nye blogginnlegg. Registrer deg her