Medlemskap uten kit

Er du en av de som ønsker å få ditt eget medlemsskap hos doTerra, men tenker at ingen av startpakkene passer helt perfekt? Da er dette innlegget for deg. Jeg skal nemlig vise deg hvordan du kan bli medlem hos doTerra Norge helt uten én av disse ferdiglagde kittene.

Det vil alltid lønne seg økonomisk å starte med én av pakkene som du finner her. Men – om ingen av disse pakkene er innertier, så kan det hende at den beste løsningen for deg er å sette sammen din egen pakke. Dette kan du fint gjøre på egenhånd – hvis du vet hva du vil ha. Eller du kan ta kontakt med meg, og så skreddersyr vi en pakke som dekker dine behov. Pakken kan inneholde en kombinasjon av eteriske oljer, hårpleie- og kroppspleieprodukter, SPA-produktene eller kosttilskudd. Du velger!

Hele registreringen starter her.

Trykk «Join & Save».
Så må du velge hvor du bor. Velg først Europa og så f.eks Norge.

Wholesale Customer eller Wellness Advocate?

Ditt neste valg er om du skal være Wholesale Customer eller Wellness Advocate. Velg Wellness Advocate om du ønsker å jobbe med doTerra. Dette vil si at du ønsker å lære andre om doTerra-livsstilen og hjelpe de til sine medlemsskap. Dersom du ønsker å bruke produktene selv og dette holder for deg, så velg Wholesale Customer. Hvis du ikke er helt skråsikker på at du ønsker å gjøre doTerra til en business, så anbefaler jeg deg å velge Wholesale Customer og så kan du evt oppgradere senere dersom du ønsker å jobbe med doTerra.

Personalia

Så kommer utfylling av personalia. Her fyller du inn dine opplysninger i feltene som er markert med en rød stjerne.
Tips 1: Tidssone – velg Brussel
Tips 2: Når du kommer opp til Shipping info – øverst til høyre. Kryss av i ruta, så kommer all nødvendig informasjon automatisk.
Tips 3: Evening phone – sett inn mobilnummeret ditt her – så får du varsler om pakker som er på vei – direkte inn på telefonen din og appen til posten.no.

OBS! Enroller ID skal være 3405537 Nina Grønbech. Pass på at dette er riktig, ellers får du en annen oljementor enn meg.

Lag et passord som du kan huske, og kryss av for Terms and Conditions.

Registrering av medlemskap og produkter

Så langt har innmeldingsprosessen vært lik. Men her blir det annerledes når du ønsker å sette sammen din egne doTerra-pakke selv. Når skal lage din egenkomponerte pakke, så trenger du å legge til medlemskapet selv og dette kommer opp helt øverst på siden. Om du bor i Norge skal du velge «EU Ess Booklet + Enroll Fee (Norwegian)». Denne pakken inneholder et fint hefte med oversikt over mange av doTerra sine produkter + medlemskap i ett år. Når denne er lagt til kan du begynne å legge inn produktene du ønsker.

Hvis du ser i handlekurven din – under den varelinjen du har lagt til – vil du finne et linje hvor det står «Enter Additional item # or product name». Her søker du opp produktene du ønsker. Når alle produktene er i kurven trykker du «view totals». Gå videre ned på siden og huk av i boksen «My billing adress is the same as my shipping adress». Velg om du vil at doTerra skal huske kortopplysningene dine eller ei. Ønsker du dette huker du av i boksen «Please save payment informastion». Trykk på knappen «Proccess order now and continue».

Betalingsinformasjon

Da gjenstår betalingsinformasjonen. Finn frem betalingskortet du ønsker å bruke og fyll inn informasjonen som trengs. Dette er navnet på kortholder, kortnummer, utløpsdato og cvc-koden.

Fordelskunde?

doTerra har et helt eget fordelsprogram for sine medlemmer. Og dette er det neste du vil bli spurt om nå – når ordren din er kjøpt og betalt. Du kan lese mer om fordelsprogrammet her. Jeg kommer til å ringe deg og gå igjennom oljene og produktene du har kjøpt, så er du usikker på om dette er noe for deg, så kan vi prate om dette i denne samtalen.

Gratulerer – du har nå registrert deg som medlem av doTerra og vil snart få dine første produkter i posten. Gjør deg klar til å bli forelsket!

4 hendelser på “Medlemskap uten kit”

  1. Tilbakeping: November 2020 - Lykkeligevalg.no

  2. Tilbakeping: Historien om en føflekk som forsvant ... - Lykkeligevalg.no

  3. Tilbakeping: Vegansk påleggspølse - Lykkeligevalg.no

  4. Tilbakeping: 7 gode oljetips til julen - Lykkeligevalg.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Den beste måten å forutsi fremtiden på - er å skape den

Bli inspirert til å innføre nye rutiner i 2021. Denne eboken inneholder mine beste tips til daglige rutiner og hvordan du kan påvirke helsen din – både fysisk og mentalt.
Ta kontrollen over det nye året!